Τετάρτη, Αυγούστου 09, 2006

Η ζωή είναι ωραία

1




2




3



Τα βιβλία της Lili, της Vista και του Πάνου κυκλοφορούν σήμερα από τις εκδόσεις Μαραθιά. Για μένα αυτή είναι η πιο χαρούμενη μέρα από τότε που έφτιαξα αυτό το blog. Εύχομαι και στους τρεις αγαπημένους bloggers τα καλύτερα. Και βέβαια περιμένω το βιβλίο της Lili να γίνει best seller για να κερδίσω ένα στοίχημα που έβαλα πριν ένα χρόνο.

Καταλαβαίνω πως αυτή ήταν μόνο η αρχή για τα ελληνικά blogs που έγιναν βιβλία και με χαρά διαπιστώνω πως ο κ. Μαραθιάς έχει πολύ άγριες διαθέσεις. Μου αρέσει πολύ η νέα ιδέα που έχει κι ελπίζω να πραγματοποιηθεί. Θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω κι εγώ σε αυτό που ετοιμάζει και θα βάλω τα δυνατά μου. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κ. Μαραθιά για τις χαρές που μου έχει δώσει. Ζήτω τα ελληνικά blogs!


Αν δεν βρισκόμουν εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από τον πολιτισμό, αν δεν είχα μια απαίσια σύνδεση κι αν δεν βρισκόμουν ήδη τρεις ώρες μπροστά σε έναν παμπάλαιο υπολογιστή (προσπαθώντας να ανεβάσω αυτό το ποστ), θα έγραφα κατεβατά με αφορμή την έκδοση αυτών των βιβλίων.

Το εξώφυλλο του βιβλίου της Lili με εκφράζει απόλυτα γιατί αποδεικνύει περίτρανα πως τα βιβλία των ελλήνων bloggers είναι βιβλία του κώλου. Άρα, σημειολογικά, σε έναν κωλολαό όπως εμείς, είναι απαραίτητα.