Πέμπτη, Οκτωβρίου 02, 2008

Έλληνας πίσω από το φοβερό σόου της Μαντόνα!



Ο πιτσιρίκος για μια ακόμα φορά σας ανοίγει τα μάτια (Όλες οι αποκαλύψεις εδώ)

Ο πιτσιρίκος σας αποκαλύπτει πως την καλλιτεχνική διεύθυνση για τις συναυλίες της Μαντόνα την έχει ο Δημήτρης Παπαϊωάννου.

Η Μαντόνα είχε μαγευτεί, παρακολουθώντας από την τηλεόραση τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, και αργότερα επισκέφτηκε την Αθήνα για να συναντήσει τον Δημήτρη Παπαϊωάννου και να του ζητήσει να συνεργαστούν.

Η βασίλισσα της ποπ παρακολούθησε την παράσταση «2» στο Παλλάς, μεταμφιεσμένη σε κοσμική κυρία των Βορείων Προαστίων, και στη συνέχεια δείπνησε με τον Δημήτρη Παπαϊωάνου στην ταβέρνα του Τζίμη του Χοντρού στις Τζιτζιφιές, για να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου αποδέχτηκε τη δελεαστική πρόταση της Μαντόνα αλλά της ζήτησε να μην ανακοινώσει το όνομά του γιατί οι αυστηροί Έλληνες κριτικοί δεν θα του συγχωρούσαν ποτέ μια συνεργασία με μια καλλιτέχνιδα του εμπορικού τραγουδιού.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του «Αθήνα 2004» σκηνοθέτησε και χορογράφησε τις συναυλίες της Μαντόνα με πλήρη μυστικότητα, αφού είχε βαφτεί μαύρος και συστηνόταν σε όλους ως Τζέιμς Λιρόι Μπράουν, κάτοικος του Χάρλεμ.

Βέβαια, όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία της Μαντόνα διέκριναν την καλλιτεχνική υπογραφή του Δημήτρη Παπαϊωάννου, μιας και υπήρχαν αρκετά κοινά σημεία με την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων: Η Μαντόνα εμφανίστηκε πάνω σε ένα αυτοκίνητο αντίκα και στη συνέχεια του σόου η σκηνή γέμισε από τσιγγάνους.

Αν και ο Δημήτρης Παπαϊωάννου προσπάθησε να μας ρίξει στάχτη στα μάτια, αντικαθιστώντας το Ντάτσουν της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων με ένα αστραφτερό αυτοκίνητο και ντύνοντας τους τσιγγάνους με μαύρα ρούχα, όλοι καταλάβαμε πως αυτός κρυβόταν πίσω από το φαντασμαγορικό σόου που παρακολουθούσαμε.

Μετά από αυτή τη φοβερή αποκάλυψη, ο Δημήτρης Παπαϊωάννου αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως σκηνοθέτησε το σόου και πως στα αρχικά του σχέδια ήταν να βάλει μέσα στο αυτοκίνητο και μερικά καρπούζια, για να πλαισιώνουν τη Μαντόνα, αλλά δυστυχώς πέρασε το καλοκαίρι και τα καρπούζια αυτήν την εποχή είναι εντελώς μάπα.