Παρασκευή, Οκτωβρίου 31, 2008

Ελληνοφρένεια

Η Ελληνοφρένεια είναι η μοναδική εκπομπή που βλέπω καθημερινά στην ελληνική τηλεόραση. Δεν χάνω επεισόδιο. Ο Θύμιος, ο Μάνος, ο Αποστόλης και όλη η ομάδα της Ελληνοφρένειας είναι ωραίοι άνθρωποι και σπουδαίοι δημοσιογράφοι. Επίσης, έχουν -κατά την ταπεινή μου γνώμη- κάτι που δεν βρίσκεις εύκολα σήμερα: Ταλέντο. Τρελό ταλέντο.

Όλες οι εκπομπές της τηλεοπτικής Ελληνοφρένειας εδώ.

Πέμπτη, Οκτωβρίου 30, 2008

Πόσο έχει επηρεάσει τη ζωή σου η οικονομική κρίση;

Talk of the Town - 30/10/08




Οι ειδήσεις είναι τροφή για τα θηρία. (Το κείμενο εδώ)




ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

Βιβλίο και σίριαλ ετοιμάζει ο Ρουσόπουλος

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το βιβλίο του Θόδωρου Ρουσόπουλου. Το βιβλίο έχει τον τίτλο Συστημένο και είναι γραμμένο σε πρώτο πρόσωπο. Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος συνεχίζει τις προσωπικές εξομολογήσεις που ξεκίνησε στη Βουλή και αποκαλύπτει πως ο πατέρας του ήταν ένας πολύ βίαιος ταχυδρόμος και τον σάπιζε στο ξύλο με τον ταχυδρομικό σάκο. Επίσης ο κ. Ρουσόπουλος αναφέρει στο βιβλίο του πως πρωτοφόρεσε παπούτσια στα δεκαπέντε του χρόνια, πως διάβαζε με το φως της λάμπας επειδή ο πατέρας του ήταν τσιγκούνης και πως δούλευε λουστράκος στα δικαστήρια σαν τον Βασιλάκη Καΐλα. Το βιβλίο του κύριου Ρουσόπουλου σίγουρα θα βρίσκεται στην κορυφή των best-seller στη χριστουγεννιάτικη αγορά του βιβλίου. Ήδη, όλα τα ιδιωτικά κανάλια κάνουν προσφορές για τα δικαιώματα του βιβλίου ώστε η ζωή του κ. Ρουσόπουλου να γίνει σίριαλ και να σαρώσει την τηλεθέαση. Ενδιαφέρον για τα δικαιώματα έχει εκδηλώσει και το BBC επειδή το βρετανικό φλέγμα του κ. Ρουσόπουλου έχει θαμπώσει τους Βρετανούς που πιστεύουν πως ο ιδανικός ηθοποιός για να ενσαρκώσει τον τέως υπουργό Επικρατείας είναι ο Τζέρεμι Άιρονς. Ο κ. Ρουσόπουλος δήλωσε πως είναι ενθουσιασμένος από το μεγάλο ενδιαφέρον για το βιβλίο του και πως ελπίζει να βγάλει πολλά χρήματα ώστε να μπορέσει να ξοφλήσει το δάνειο για τα σπιτάκια του.



ΑΧΤΙ ΤΟ' ΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
Γιατί προτίμησε τη ΝΔ ο Ρουσόπουλος;

Μετά από τη δήλωση του κ. Θόδωρου Ρουσόπουλου στη Βουλή πως ο πατέρας του ήταν ταχυδρόμος, το ΠΑΣΟΚ ζητάει τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, για να διαπιστωθεί αν ο πατέρας του κ. Ρουσόπουλου πήγαινε τις συντάξεις στις γριές ή τις έβαζε στην τσέπη του. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν συγχωρήσει ακόμα στον κ. Ρουσόπουλο το γεγονός πως προτίμησε να κυλιστεί στο βούρκο της πολιτικής κονίστρας με τη Νέα Δημοκρατία και όχι με το ΠΑΣΟΚ.



NAKED CITY
Οι μετανάστες βγάζουν τα ρούχα

Μεγάλη αίσθηση δημιούργησαν στην ελληνική κοινωνία κάποιες φωτογραφίες που εμφανίζουν αστυνομικούς να ξεγυμνώνουν έναν αλλοδαπό στο κέντρο της Αθήνας. Ήδη, από πολλές πλευρές ακούγεται το αίτημα να κυκλοφορούν γυμνοί όλοι οι μετανάστες, ώστε αφενός να τους ξεχωρίζουμε και αφετέρου να μην έχουν πού να κρύψουν το πορτοφόλι που θα μας κλέψουν. Δυστυχώς, το δίκαιο αυτό αίτημα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί επειδή θα υπάρξει προσβολή της δημοσίας αιδούς, αλλά τώρα εξετάζεται το ενδεχόμενο οι αλλοδαποί να κυκλοφορούν με μπούργκα. Οι αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στο περιστατικό με τον αλλοδαπό παρασημοφορήθηκαν από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, αν και δήλωσαν πως δεν ξεγύμνωσαν τον αλλοδαπό για να τον εξευτελίσουν αλλά για να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση βρίσκεται ώστε στη συνέχεια να τον πουλήσουν για όργανα.



ΠΑΡΚΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ
Προστατευόμενο είδος οι μοναχοί

Μετά από την απόφαση του ΥΠΕΧΩΔΕ να χαρακτηρίσει τη λίμνη Βιστωνίδα εθνικό πάρκο, η κυβέρνηση σκέφτεται να κάνει εθνικό πάρκο και το Άγιον Όρος, ώστε να προστατευτεί η Ορθοδοξία. Στους επισκέπτες του Αγίου Όρους δεν θα επιτρέπεται να έρχονται σε επαφή με τους μοναχούς -ώστε να ταράζουν τον μοναχικό τους βίο-, αλλά θα μπορούν να τους βλέπουν μόνο πίσω από τα κάγκελα και να τους φωτογραφίζουν από μακριά. Οι μοναχοί θα θεωρούνται στο εξής προστατευόμενο είδος και επειδή απειλούνται με εξαφάνιση δεν θα επιτρέπονται οι επισκέψεις στο Άγιον Όρος την εποχή του ζευγαρώματος, ώστε να μη διαταράσσεται η διαδικασία της αναπαραγωγής. Παράλληλα, θα τοποθετηθούν σε πολλά σημεία του Αγίου Όρους πινακίδες που θα γράφουν «Μην τους ταΐζετε», για να καταλάβουν επιτέλους οι επισκέπτες πως δεν πρέπει να πετάνε φιστίκια και μπανάνες στους μοναχούς.



ΛΑΚΗΣ, ΜΙΜΗ, ΚΙΜΟΥΛΗΣ
Η κρίση ενώνει τους καλλιτέχνες

Η μεγάλη οικονομική κρίση έχει προβληματίσει τους ανθρώπους του θεάτρου που σκέπτονται να δημιουργήσουν θιάσους πρωταγωνιστών για να προσελκύσουν το κοινό στις θεατρικές αίθουσες. Ήδη, η Μιμή Ντενίση, ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Γιώργος Κιμούλης ανακοίνωσαν πως αποφάσισαν να συνεργαστούν και να ανεβάσουν τα Παλουκώματα του Ίψεν στο θέατρο Λαχαναγορά. Το έργο θα παιχτεί μέχρι τα Φώτα και στη συνέχεια οι τρεις πρωταγωνιστές θα αρχίσουν περιοδεία στην ελληνική ύπαιθρο και θα φτάσουν μέχρι και τα Πομακοχώρια, με στόχο να αποκαταστήσουν τη σχέση του λαϊκού κοινού με τα έργα του κλασικού ρεπερτορίου. Αυτή η προσπάθεια εντάσσεται στο πρόγραμμα «Μπουλούκια και Πανηγύρια» και χρηματοδοτείται από το υπουργείο Πολιτισμού. Με μεγάλη αγωνία αναμένεται και η επόμενη σύμπραξη των τριών μεγάλων μας ηθοποιών στη δροσερή καλοκαιρινή επιθεώρηση Η μπάρα του Ομπάμα που θα παιχτεί στο Δελφινάριο.



ΤΡΙΚ Η ΦΥΓΗ ΤΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑΣ
Ανέβασε τις πωλήσεις στο εστιατόριο του μπαμπά της

Η Καλομοίρα επέστρεψε μυστικά στην Ελλάδα και εργάζεται σε φαστφουντάδικο της Γλυφάδας μεταμφιεσμένη σε άντρα. Η συγκλονιστική αυτή είδηση έγινε γνωστή όταν μια πελάτισσα παραπονέθηκε επειδή η Καλομοίρα χρησιμοποιούσε τις γυναικείες τουαλέτες. Μάταια οι Έλληνες δημοσιογράφοι ξημεροβραδιάζονταν τις τελευταίες ημέρες στο εστιατόριο του πατέρα της Καλομοίρας στη Νέα Υόρκη, περιμένοντας να τη ρωτήσουν για ποιο λόγο εγκατέλειψε ξαφνικά την Ελλάδα. Σύμφωνα με τη θεία της Καλομοίρας, η φυγή της νεαρής τραγουδίστριας στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο και οφείλεται στον πατέρα της. Οι δουλειές στο εστιατόριο του πατέρα της Καλομοίρας δεν πήγαιναν καθόλου καλά και σκέφτηκε πως, αν η κόρη του επέστρεφε στη Νέα Υόρκη, θα την αναζητούσαν δεκάδες έγκριτοι Έλληνες δημοσιογράφοι για να της αποσπάσουν μια δήλωση. Αυτό πραγματικά συνέβη και είχε ως αποτέλεσμα να κατακλυστεί το εστιατόριο από Έλληνες δημοσιογράφους που ξεσκίστηκαν να παραγγέλνουν σουβλάκια και μουσακάδες. Με αυτόν το τρόπο, ο πατέρας της Καλομοίρας γλίτωσε από την οικονομική καταστροφή.

LiFO - 30/10/08

Τετάρτη, Οκτωβρίου 29, 2008

Σιγά τα λάχανα!

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε τη δωρεάν διανομή φρούτων και λαχανικών στους μαθητές των σχολείων από την 1η Ιανουαρίου του 2009. Στην Ελλάδα, που το εκπαιδευτικό σύστημα φροντίζει οι μαθητές να γίνονται βλίτα, δεν είναι σωστό να τους δίνεις να φάνε λαχανικά. Είναι κάτι σαν κανιβαλισμός. Βέβαια, στους τελειόφοιτους που έχουν γίνει εντελώς γαϊδούρια θα μπορούσαν να δίνουν σανό.

Αποβλάκωση τώρα!

Τη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου την παρακολούθησε για πρώτη φορά ο πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα. Ο πρέσβης της Γερμανίας, δυστυχώς, δεν πήγε στην παρέλαση - πολύ στενοχωρήθηκα, όταν το έμαθα. Νομίζω πως έχουν ωριμάσει πια οι συνθήκες, ώστε του χρόνου να παρελάσουν επιτέλους μαζί Έλληνες και Ιταλοί στρατιώτες στη Θεσσαλονίκη. Τώρα περιμένω με αγωνία την 25η Μαρτίου για να δω, αν θα πάει ο Τούρκος πρέσβης στην παρέλαση - σπάω τσατσάρες.

Μπάμπης Πυλαρινός

Δεν έχω ιδέα από ζωγραφική και θαυμάζω ακόμα κι όσους μπορούν να ζωγραφίσουν ένα αξιοπρεπές ανθρωπάκι. Πάντως, αυτοί που ξέρουν υποστηρίζουν πως ο Μπάμπης Πυλαρινός είναι σπουδαίος ζωγράφος. Εκτός από σπουδαίος, είναι και συμπατριώτης μου, οπότε να τσακιστείτε να πάτε στην έκθεση που παρουσιάζει στο χώρο των εκδόσεων Περίπλους στην οδό Ζαΐμη 31. Η έκθεση ξεκινάει σήμερα Τετάρτη 29 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Ώρες λειτουργίας: καθημερινές και αργίες 10:00-14:00 και 18:00-21:00.

To σάιτ του Μπάμπη Πυλαρινού εδώ.
Το μπλογκ του εδώ.

Βραδιά Τάσου Λειβαδίτη

Σήμερα Τετάρτη 29 Οκτωβρίου στις 19:30 στη Δημοτική αγορά της Κυψέλης θα γίνει ένα αφιέρωμα στον Τάσο Λειβαδίτη, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θάνατό του. Για το έργο και τη ζωή του Τάσου Λειβαδίτη θα μιλήσουν οι ποιητές Γιώργος Δουατζής και Γιώργος Μαρκόπουλος. Ποιήματά του θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Κώστας Καστανάς, Τιτίκα Βλαχοπούλου και Βασίλης Βλάχος. Επίσης, θα γίνει προβολή ταινίας του Σταύρου Στρατηγάκου για τον ποιητή, καθώς και έκθεση φωτογραφίας.

Η οργάνωση και επιμέλεια της βραδιάς είναι της κυρίας Τιτίκας Βλαχοπούλου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Αγάπησα πολύ τον Τάσο Λειβαδίτη και υπήρξε μια εποχή που νόμιζα πως κάθε ποίημά του με αφορούσε προσωπικά - πως είχε νιώσει όσα ένιωθα και δεν μπορούσα να εκφράσω. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Πάντως, δεν έχω ποτέ άλλοτε συμπονέσει τόσο πολύ έναν άνθρωπο χωρίς να τον γνωρίζω. Είναι κρίμα να περάσεις απ' αυτή τη ζωή χωρίς να διαβάσεις τα ποιήματα του Τάσου Λειβαδίτη. Όλο το έργο του Τάσου Λειβαδίτη θα το βρείτε σε τρεις τόμους από τις Εκδόσεις Κέδρος.

Τρίτη, Οκτωβρίου 28, 2008

Ο Χρήστος Χωμενίδης στον ΑΝΤ1 97,2

Η φωνή του Χρήστου Χωμενίδη μόνο volée δεν είναι. Ο άνθρωπος-δώρο, ο άνθρωπος-υπερπαραγωγή, ο αστείρευτος Χρήστος Χωμενίδης επέστρεψε στο μικρόφωνο του ΑΝΤ1 97,2 και μπορείτε να τον ακούτε καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή από τις 12 έως τις 2.


Τι έγινε ρε παιδιά; Όσοι αγαπάω έχουν εκπομπή στις 12! Αποφάσισα να σταματήσω το ραδιόφωνο για να μπορώ να τους ακούω.

Δευτέρα, Οκτωβρίου 27, 2008

Συμπτώσεις

Το γραμματόσημο που βλέπετε ανήκει στη συλλεκτική σειρά γραμματοσήμων για το Άγιον Όρος που εξέδωσαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία μέσα στο 2008. Είναι βέβαια η Μονή Βατοπαιδίου και βρίσκω αυτό το γραμματόσημο αρκετά διασκεδαστικό μετά από τη δήλωση του Θόδωρου Ρουσόπουλου πως είναι ο γιος ενός ταχυδρόμου.

Όλη η συλλεκτική σειρά γραμματοσήμων για το Άγιον Όρος εδώ.

Παρασκευή, Οκτωβρίου 24, 2008

Cayetano

Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, ο Cayetano θα είναι στο στούντιο του ΣΚΑΙ 100,3 για να μιλήσει για τις μαγικές μουσικές του και ό,τι άλλο γουστάρει. Ακούστε τη μουσική του Cayetano -και το κομμάτι που όλοι ψάχνετε- στη σελίδα του στο myspace. Υπέροχος.

Όχι πως έχει κάποια σημασία αλλά ο Cayetano είναι Σαλονικιός.

Πέμπτη, Οκτωβρίου 23, 2008

Ο γιος του ταχυδρόμου στέλνει γράμματα


-Κώστα, σου έστειλα επιστολή παραίτησης.


-Δεκτή. Δεν θα σου απαντήσω
για να μην παρεξηγηθεί η Μπεζαντάκου!

Συστημένο (Φτου σου να μη σε ματιάσω!)

Οι ταχυδρόμοι της χώρας θα πρέπει να αισθάνονται μεγάλη τιμή που ο πατέρας του κ. Ρουσόπουλου ήταν συνάδελφός τους. Τώρα θα πρέπει οι ταχυδρομικοί υπάλληλοι να ζητήσουν να κυκλοφορήσει ένα γραμματόσημο προς τιμήν του κ. Ρουσόπουλου. Το γραμματόσημο με το πρόσωπο του κ. Ρουσόπουλου θα γίνει ανάρπαστο γιατί έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να τον φτύνουμε όλοι.

Το σημερινό μου podcast εδώ.

Talk of the Town - 23/10/08






Όλες οι ειδήσεις που έγιναν γροθιά στο στομάχι (Το κείμενο εδώ)











ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ

Νέα μόδα στην ελληνική τηλεόραση

Συνεχείς συσκέψεις κάνουν τα επιτελεία των ιδιωτικών καναλιών, σε μια προσπάθεια να βρουν το κατάλληλο look για τους παρουσιαστές και τους σχολιαστές των δελτίων ειδήσεων. Τα καλοραμμένα κοστούμια, οι ακριβές γραβάτες και τα επώνυμα ταγιέρ έρχονται σε αντίθεση με τις ειδήσεις για την οικονομική κρίση και δεν πείθουν το τηλεοπτικό κοινό πως οι παρουσιαστές των δελτίων νιώθουν την ίδια αγωνία με το λαουτζίκο. Στο Mega έχουν ήδη αποφασίσει πως στο εξής η Όλγα Τρέμη θα εμφανίζεται χωρίς κοσμήματα, ενώ παράλληλα θα φοράει μια λιγδιασμένη ρόμπα και θα έχει μπικουτί στα μαλλιά, ώστε να γίνει κατανοητό σε όλους πως τα φέρνει δύσκολα βόλτα επειδή είναι πτωχούλα. Ο Γιάννης Πρετεντέρης θα εμφανίζεται στο δελτίο με ένα σακάκι τρία νούμερα μεγαλύτερο και παράλληλα θα του βάφουν τα δόντια μαύρα για να νομίζουν οι τηλεθεατές πως είναι φαφούτης και να τον συμπονούν. Ο Παύλος Τσίμας δεν χρειάζεται να αλλάξει το ενδυματολογικό του στυλ, αφού το μούσι το οποίο λανσάρει φέτος τον κάνει να μοιάζει με πρόσφυγα από το Αφγανιστάν που έχει φορέσει τα καλά του. Στο Mega προβληματίζονται μόνο για το χρώμα των μαλλιών του κ. Τσίμα, μιας και οι τηλεθεατές δυσκολεύονται να πιστέψουν πως από το κεφάλι του πέφτουν μόνο οι άσπρες τρίχες και έχουν οδηγηθεί στο συμπέρασμα πως ο κ. Τσίμας παλεύει στο σπίτι του με τα χρωμοσαμπουάν και, άρα, είναι ζάπλουτος. Στην τελευταία σύσκεψη, η κομμώτρια του Mega πρότεινε να σταματήσει ο κ. Τσίμας να βάφει τα μαλλιά του, ώστε να δημιουργηθεί η εντύπωση πως τα άσπρισε η οικονομική στενωπός την οποία διανύουμε. Στο Alter δυσκολεύονται να αλλάξουν το look του Νίκου Χατζηνικολάου γιατί -παρόλες τις στυλιστικές παρεμβάσεις- ο Νίκος Χατζηνικολάου διατηρεί αυτή την εμφάνιση τζιτζιφιόγκου και είναι αδύνατον να πείσει τους τηλεθεατές πως τα φέρνει δύσκολα βόλτα. Οι προσπάθειες των υπευθύνων του Alter επικεντρώνονται στις αλλαγές στο λεξιλόγιο του Νίκου Χατζηνικολάου και πιστεύουν πως ο κυρίαρχος του δελτίου των οκτώ είναι σε καλό δρόμο αφού, αν συνεχίσει να κλέβει ατάκες από τον Γιώργο Τράγκα -όπως συνηθίζει εσχάτως-, σε λίγο θα μοιάζει με διανοούμενο λαχαναγορίτη που έχει πάθει εγκεφαλικό. Στον ΑΝΤ1 κατέληξαν πως ο πιο σίγουρος τρόπος για να πειστούν οι τηλεθεατές ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος βιώνει στο πετσί του τη φτώχια είναι να τον παρουσιάσουν να τρώει ληγμένα γιαούρτια, σκουληκιασμένα κρέατα και μουχλιασμένα τυριά με ποντικοκούραδα. Για τις γυναικείες παρουσίες στα δελτία ειδήσεων υπάρχει η σκέψη να εμφανίζονται με ένα μωρό στην αγκαλιά για να μοιάζουν με φτωχές μωρομάνες, οι οποίες δεν έχουν πού να αφήσουν τα παιδιά τους. Ήδη, οι υπεύθυνοι των καναλιών έχουν πάρει σβάρνα τα ορφανοτροφεία για να αγοράσουν μερικά εγκαταλελειμμένα μωρά σε καλή κατάσταση. Οι παρουσιάστριες θα λένε τις ειδήσεις με το μωρό στην αγκαλιά και ξαφνικά θα πετάνε -τάχα μου αδιάφορα- το βυζί έξω και θα προσποιούνται πως θηλάζουν το μωρό για να απογειωθεί η τηλεθέαση και να τρελαθούν τα μηχανάκια της KGB.



Ο ΠΕΤΡΟΣ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΛΑΚΗ
Δείχνει το δρόμο στους αντάρτες

Καίρια πολιτική παρέμβαση έκανε την περασμένη εβδομάδα ο Πέτρος Τατούλης στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου. Ο κ. Τατούλης δήλωσε πως ο Θόδωρος Ρουσόπουλος πρέπει να παραιτηθεί, αλλά απέφυγε να πάρει ξεκάθαρη θέση στο καυτό θέμα του γάμου της Μιμής Ντενίση. Στην πρεμιέρα του στο σόου του Λάκη Λαζόπουλου ο κ. Τατούλης εντυπωσίασε το τηλεοπτικό κοινό γιατί είπε σωστά τα λόγια του, αν και είχε χαλάσει το ότο-κιού. Ο Λάκης Λαζόπουλος δήλωσε πως έμεινε ευχαριστημένος από την οντισιόν και πως σκοπεύει να διατηρήσει στην εκπομπή τον Πέτρο τον Τατούλη για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό του Λάκη του γλυκούλη. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και νέες πολιτικές παρεμβάσεις των «ανταρτών» της Νέας Δημοκρατίας, αφού ο Βύρων Πολύδωρας θα πάει στο «Κους Κους», ενώ ο Σταύρος Δαϊλάκης θα παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή και στο ημίχρονο θα παίξει κορόιδο με τους αναπληρωματικούς.



SEX ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ
Η κρίση τονώνει την οικογένεια

Η οικονομική κρίση δεν άφησε ανεπηρέαστη τη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων. Οι πωλήσεις του Viagra παρουσιάζονται πεσμένες, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αφού μπορεί να οφείλεται στο γεγονός πως οι Έλληνες έχουν χάσει μερικά κιλά εξαιτίας της οικονομικής δυσπραγίας και τα... συστήματα έχουν αρχίσει να δουλεύουν χωρίς να έχουν ανάγκη από διεγερτικά χάπια. Επίσης, πεσμένες είναι οι δουλειές στα στριπτιτζάδικα και στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής, οπότε οδηγούμαστε στο συμπέρασμα πως η οικονομική κρίση έχει τονώσει τον θεσμό της ελληνικής οικογένειας, αφού είναι ολοφάνερο πως οι Έλληνες πηδάνε τις γυναίκες τους.



ΛΕΧΩΝΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ
Στο παράθυρο θα σαραντίσει

Μεγάλη ανασφάλεια επικρατεί στο δημοσιογραφικό κόσμο, με αφορμή την οικονομική κρίση. Η πολιτική συντάκτρια του Mega Μαρία Σπυράκη παραλίγο να γεννήσει σε απευθείας μετάδοση και να την ξεγεννήσουν η Τρέμη και ο Πρετεντέρης. Η Μαρία Σπυράκη έφυγε από το δελτίο ειδήσεων, πήγε στο νοσοκομείο, γέννησε με καισαρική δίδυμα (να της ζήσουν) και επέστρεψε άρον άρον στο στούντιο επειδή φοβήθηκε πως, αν απουσίαζε για ένα μικρό διάστημα, θα έβρισκε κάποια άλλη στη θέση της στο παράθυρο και θα έμενε άνεργη. Ο φόβος της ανεργίας έκανε την κυρία Σπυράκη να σπάσει την παράδοση που θέλει τις γυναίκες που γεννάνε να μην πηγαίνουν πουθενά για 40 μέρες. Σύμφωνα με την παράδοση, είναι μεγάλη γρουσουζιά να σε επισκεφτεί λεχώνα, οπότε -αν δεν θέλετε να σας βρει κάνα κακό- καλό θα ήταν να αποφεύγετε να βλέπετε το δελτίο του Mega μέχρι να σαραντίσει η κυρία Σπυράκη.


ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
Σουξέ με βίντεο από το χειρουργείο

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η δημοσιοποίηση ενός βίντεο που παρουσιάζει γιατρούς και νοσηλευτές να κάνουν ειρωνικά σχόλια, ενώ κάνουν χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσουν από το αυτί ενός άνδρα μια καραμούζα. Οι γιατροί έχουν αρχίσει να βιντεοσκοπούν τις χειρουργικές επεμβάσεις για να τις πουλήσουν στα κανάλια - το τηλεοπτικό κοινό ζητά συνεχώς νέα θέματα από τα νοσοκομεία, αφού δεν εντυπωσιάζεται πια από τα μαμούνια, τις κατσαρίδες και τα ποντίκια. Τις επόμενες μέρες θα προβληθεί στην τηλεόραση ένα νέο βίντεο με παρτούζες μεταξύ γιατρών στον Ευαγγελισμό - το βίντεο είναι πολύ διασκεδαστικό και τραβήχτηκε μέσα στο χειρουργείο, ενώ οι γιατροί προσπαθούσαν να ξεκολλήσουν δυο σιαμαία κοριτσάκια.


LiFO - 23/10/08

Δι' αλληλογραφίας


-Κωνσταντίνε, ο Ρουσόπουλος είπε στον Γιώργο πως αυτός δεν είναι γιος ισχυρού πολιτικού αλλά γιος ταχυδρόμου.
-Ανδρέα μου, δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά, όταν ακούω τον Γιώργο να μιλάει, σκέφτομαι πως η γυναίκα σου δεν τον έκανε με σένα αλλά με τον ταχυδρόμο!

Ο ταχυδρόμος πέθανε


-Κύριε Παπανδρέου, είμαι ο γιος ενός ταχυδρόμου. Γι' αυτό είμαι υπέρ της ιδωτικοποίησης των ΕΛΤΑ - μου θυμίζουν το παρελθόν μου!

Τετάρτη, Οκτωβρίου 22, 2008

Wait a minute Mister Postman!


-Κώστα, εγώ είμαι ο γιος ενός ταχυδρόμου!



-Δηλαδή το πήγαινες το γράμμα, ε;

Αναπλήρωση


-Θοδωρή, νομίζω πως το γιαούρτι που έφαγε ο Αντώναρος προοριζόταν για σένα.
-Ο σωστός αναπληρωτής σε αναπληρώνει και στα γιαουρτώματα!

Διαψεύδει ο Αντώναρος - όλη η αλήθεια για το γιαούρτι

Κάποιοι υποστηρίζουν πως ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος γιαουρτώθηκε στην πλατεία Εξαρχείων από κατοίκους της περιοχής. Ο κ. Αντώναρος διέψευσε κατηγορηματικά πως του πέταξαν γιαούρτι και αποκάλυψε πως το γιαούρτι του το προσέφεραν οι Ρομπέν των σούπερ μάρκετ επειδή τα φέρνει δύσκολα βόλτα.

Τρίτη, Οκτωβρίου 21, 2008

Τα πάντα όλα

Αγαπητές φίλες, κάποια λόγια που χρωστάω στους αναγνώστες που μπήκαν στον κόπο να μου γράψουν.

Είμαι καλά και το επιθυμώ και δι’ υμάς. Δεν απαντώ πια σε κανένα σχεδόν μέιλ γιατί δεν έχω χρόνο. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό νομίζω πως γίνεται εύκολα αντιληπτός σε όσους έχουν αίσθηση του χρόνου.

Οι φίλοι που ανησυχούν μήπως χάσω τον …δρόμο και γίνω …εμπορικός ξεχνούν πως από την αρχή είπα ξεκάθαρα πως θέλω να φτάσω και στο τελευταίο σπίτι του πλανήτη. Οτιδήποτε λιγότερο απ’ αυτό δεν με ικανοποιεί. Δεν είμαι ποιητής –δυστυχώς- και θέλω αυτά που γράφω να διαβάζονται τώρα. Σπουδαίος ο Ξενάκης αλλά εμένα μου αρέσει ο Ζαμπέτας. (Η συνέχεια εδώ)

Επίσης, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τη σχέση μου με τα ΜΜΕ. Δεν είμαι άνθρωπος ούτε της τηλεόρασης, ούτε του ραδιοφώνου, ούτε των εντύπων. Η γνώμη μου για τα ΜΜΕ δεν έχει αλλάξει καθόλου. Αυτό που έχει αλλάξει είναι πως τώρα ξέρω καλά ότι οι δημοσιογράφοι ζουν και εργάζονται μέσα σε τρομακτική ανασφάλεια. Και ναι, αυτό είναι πολύ άσχημο.

Γνωρίζετε τις προτάσεις που αποδέχτηκα. Δεν γνωρίζετε τις προτάσεις που δεν αποδέχτηκα. Κάποιοι φίλοι μου έγραψαν πως θα ήθελαν να με δουν σε άλλα μέσα που να μην είναι τόσο εμπορικά. Σας διαβεβαιώνω πως όλες οι προτάσεις που είχα ήταν από μεγάλα …μαγαζιά. Δεν είχα καμία πρόταση από κανένα εναλλακτικό μέσο. Άλλωστε, δεν πιστεύω πως υπάρχουν εναλλακτικά μέσα στη χώρα μας. Εναλλακτικά είναι, ίσως, τα μπλογκ – ε, μπλογκ έχω. Και σίγουρα θα έρθει η ημέρα που κάποιοι μπλόγκερ θα συνεργαστούμε σε ένα μπλογκ ή σε ένα σάιτ. Είναι ζήτημα χρόνου να συμβεί αυτό. Η επιθυμία αρκετών αγαπημένων μπλόγκερ για κάτι τέτοιο έχει εκδηλωθεί από πέρσι– απλώς, ίσως να βιαστήκαμε λίγο.

Δεν υπήρχε λόγος να συνεργαστώ με κανένα μεγάλο μέσο. Θα πρέπει να ομολογήσω, όμως, πως βρίσκω διασκεδαστικό το γύρισμα μιας τηλεοπτικής εκπομπής επειδή ποτέ στη ζωή μου δεν είχα φανταστεί πως θα μπορούσα να έχω συμμετοχή σε κάτι τέτοιο. Πάντως, συνεχίζω να θεωρώ την τηλεόραση εχθρό του λαού. Επίσης, ποτέ δεν περίμενα πως θα έκανα ραδιόφωνο. Πλάκα έχουν όλα αυτά. Μέχρι εκεί, όμως – μην τρελαθούμε κιόλας.

Πιστεύω πως δεν μπορεί να γίνει πραγματική σάτιρα ούτε στην τηλεόραση, ούτε στο ραδιόφωνο. Σάτιρα με αφεντικά εφοπλιστές και ανάμεσα σε διαφημίσεις δεν μπορεί να υπάρξει (αυτό είναι το πρόβλημα και της δημοσιογραφίας). Όποιος υποστηρίζει το αντίθετο δεν ξέρει τι του γίνεται. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθείς να είσαι –αν και η λέξη ακούγεται πια ύποπτη- αξιοπρεπής. Ο Αριστοφάνης ζούσε στην Αίγινα – δεν ζούσε στο Κολωνάκι. Από την άλλη, κι εμείς δεν είμαστε ακριβώς ίδιοι με τους πολίτες της Αθηναϊκής Δημοκρατίας.

Πιστεύω πως η σάτιρα –όπως γίνεται σήμερα- είναι το άλλοθι του συστήματος για να εκτονώνει τις αντιδράσεις. Η σάτιρα είναι πια αναπόσπαστο μέρος του συστήματος – γι’ αυτό η καλύτερη σάτιρα γίνεται στις ΗΠΑ (εκεί λειτουργεί καλύτερα το σύστημα, εκεί λειτουργεί καλύτερα και η σάτιρα). Για να κάνεις πραγματική σάτιρα πρέπει να είσαι δεμένος στο κατάρτι. Αυτό είναι πολύ δύσκολο. Όποιος το καταφέρει θα είναι πραγματικά μεγάλος.

Αυτό που πραγματικά με ευχαριστεί είναι πως –μέσω αυτών των εμπειριών στα ΜΜΕ- είχα την τύχη να γνωρίσω μερικούς σπουδαίους ανθρώπους τους οποίους θα ήταν αδύνατο να γνωρίσω με άλλο τρόπο. Με κάποιους απ’ αυτούς είχα την τύχη και να συνεργαστώ. Πιστεύω βαθιά πως το μόνο που μένει απ’ αυτό το ταξίδι της ζωής είναι οι ωραίοι άνθρωποι που γνώρισες. Δεν μετράνε ούτε επιτυχίες, ούτε αποτυχίες, ούτε χρήματα, ούτε τίποτα – το μόνο που μετράει είναι οι άνθρωποι. Τώρα πια το ξέρω καλά.

Για τους φίλους που μου ζητάνε ιστορίες, βιβλία, μυθιστορήματα και διάφορα άλλα, ας κάνουν λίγο υπομονή. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα σε κανέναν. Το μόνο που μπορώ να σας υποσχεθώ –εκτός, βέβαια, αν πάθω γεροντική άνοια- είναι πως δεν θα με δείτε ποτέ να πίνω το ποτό μου παρέα με εφοπλιστές και βιομηχάνους. Ίσως κάποιοι αυτό να μην το βρίσκουν αρκετό αλλά εδώ που φτάσαμε δεν είναι και λίγο.

Σας ευχαριστώ όλους

Υγεία!

π.


Υ.Γ. Για τους φίλους που μου ζητάνε να γράψω για την κατάσταση που επικρατεί στο μπλογκ, να θυμίσω πως ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει το μπλογκ μου για να σχολιάσω αρνητικά ένα άλλο μπλογκ. Τα μπλογκ είναι οι αναγνώστες τους - αυτοί αποφασίζουν.

Κυριακή, Οκτωβρίου 19, 2008

Με αγάπη


Για τις αγαπητές φίλες που εξεδήλωσαν την διακαή τους επιθυμία να μάθουν ποια είναι η εκτέλεση του P.I.M.P. που παίζει στην εκπομπή... Δικό σας!

Σάββατο, Οκτωβρίου 18, 2008

Whole Lotta Woman

Η Sugahspank! ήταν σήμερα στο στούντιο του ΣΚΑΙ 100,3 μαζί με τον Oxocube -που εγώ τον αποκαλούσα κατά λάθος "Όξο Κιού"- την Kolk, την Misirlou Oubliez και βέβαια τον ανυπέρβλητο M. Hulot. Τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ και σας συνιστώ να φτιάξετε όλοι μπλογκ γιατί σε βοηθούν να γνωρίσεις πολύ ενδιαφέροντες και δημιουργικούς ανθρώπους. Η εκπομπή εδώ.

Η φωτογραφία της Misirlou Oubliez, του Oxocube και της Sugahspank! είναι του M. Hulot.

Πέμπτη, Οκτωβρίου 16, 2008

SugahSpank!

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στη 1 το μεσημέρι θα έχω την τιμή να με φιλοξενεί στο στούντιο του ΣΚΑΙ 100,3 η SugahSpank!

Η SugahSpank! είναι μέλος της μουσικής και δισκογραφικής κολεκτίβας Cast-a-Blast. Όποιος τους έχει ακούσει έχει πάθει την πλάκα της ζωής του - οι υπόλοιποι θα την πάθουν με μια μικρή καθυστέρηση.

Η SugahSpank! με κάλεσε στο στούντιο για να μου μιλήσει για το πρώτo της cd
the incredible
the invisible
sugahspank!


Όχι πως έχει καμιά σημασία αλλά η SugahSpank! είναι Ελληνίς.

Talk of the Town - 16/10/08




Οι ειδήσεις που όλοι προσπαθούν να σας κρύψουν (Το κείμενο εδώ)





ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ

Όσα δεν είπε ως τώρα ο Παπαμιχαήλ

Απογοητευμένοι είναι οι υπεύθυνοι προγράμματος του Alpha μετά από τη χλιαρή υποδοχή που επεφύλαξε το τηλεοπτικό κοινό στο σίριαλ «Έχω ένα μυστικό». Το σίριαλ βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο οποίος τους τελευταίους μήνες δεν άφησε κανένα μυστικό χωρίς να μας το πει από δεκαπέντε φορές το καθένα, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα όλα όσα συμβαίνουν στο σίριαλ να είναι γνωστά στους πάντες και να μην απογειωθούν οι δείκτες της AGB. Στον Alpha ελπίζουν πως οι σκηνές που ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ κάνει τόπι στο ξύλο το γιο του θα βοηθήσουν στο να «τσιμπήσει» κάπως η τηλεθέαση, αλλά αυτό θα συμβεί γύρω στο Πάσχα, οπότε ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι. Ο εθνικός μας γιος έχει θορυβηθεί από τις μέτριες επιδόσεις της σειράς «Έχω ένα μυστικό» και ήδη ετοιμάζει το δεύτερο βιβλίο του που έχει τον τίτλο Έχω κι ένα μεγάλο μυστικό, αλλά δεν σας το είπα γιατί, αν σας τα έλεγα όλα μαζεμένα, θα με ξεχνούσατε μετά». Στο δεύτερο βιβλίο του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αποκαλύπτει πως είναι γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και άρα τσάμπα τον έδερνε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, αλλά δεν αποκλείει την πιθανότητα να του έχωνε μερικούς φούσκους πού και πού, για να είναι πειστικός στο ρόλο του πατέρα και να μην του δημιουργήσει παιδικά τραύματα. Σύμφωνα με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο Κωνσταντίνος δεν σήκωσε ποτέ χέρι πάνω του, αλλά αυτό δεν είναι περίεργο γιατί δεν συναντήθηκαν ποτέ. Τώρα, μετά από αυτήν τη συγκλονιστική αποκάλυψη, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θέλει να συναντήσει τον Κωνσταντίνο και περιμένει με αγωνία να δει αν ο πραγματικός του πατέρας θα τον πάρει στην αγκαλιά του ή θα βγάλει τη ζώνη και θα τον σαπίσει στο ξύλο. Οι νέες αποκαλύψεις του Γιάννη Παπαμιχαήλ θα συμπεριληφθούν στο σίριαλ και οι υπεύθυνοι της σειράς πιστεύουν πως η τηλεθέαση θα χτυπήσει κόκκινο, μιας και ο αγνός λαός γουστάρει τους βασιλιάδες, τα ρομάντζα και τα βατράχια. Το ρόλο του Κωνσταντίνου θα υποδυθεί ο Στάθης Ψάλτης και το ρόλο της βασίλισσας Φρειδερίκης η Τασσώ Καββαδία.



ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ
Κύμα μεταναστών στη χώρα μας

Ενοχλημένη παρουσιάζεται η ελληνική κυβέρνηση από την απόφαση του αμερικανικού συμβουλίου ασφαλείας να μην καταργήσει τη βίζα για τους Έλληνες πολίτες που ταξιδεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η αμερικανική κυβέρνηση αρνείται να καταργήσει τη βίζα επειδή πολλοί Αμερικανοί μεταναστεύουν μαζικά στην Ελλάδα για να εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή - ήδη οι δρόμοι της Αθήνας έχουν γεμίσει από Αμερικανούς που πουλάνε τσάντες, γυαλιά ηλίου και DVD. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ φοβάται πως σύντομα η ελληνική κυβέρνηση θα απαγορεύσει την είσοδο των Αμερικανών μεταναστών στην Ελλάδα και δεν προχωράει στην κατάργηση της βίζας για να έχει στα χέρια της ένα ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί, αν και το πιθανότερο είναι πως θα της φανεί εντελώς άχρηστο γιατί κανείς δεν θα θέλει να επισκεφτεί τις Ηνωμένες Πολιτείες, στην περίπτωση που η αμερικανική οικονομία βαρέσει κανόνι.


ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ
Μη σηκώνετε τα λεφτά από τις τράπεζες

Ιδιαίτερα ανήσυχοι παρουσιάζονται οι Έλληνες καταθέτες και δεν είναι λίγοι αυτοί που σήκωσαν τις καταθέσεις τους από τις τράπεζες και τις έκρυψαν κάτω από το στρώμα. Ο Κώστας Καραμανλής συμβούλεψε τους Έλληνες πολίτες να αφήσουν τα χρήματά τους στις τράπεζες γιατί αν τα έχουν στο σπίτι, θα τους τα πάρουν οι κομμουνιστές. Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ψηφίσει νόμο που θα επιτρέπει την οπλοκατοχή και την οπλοχρησία, ώστε να μπορούν οι πολίτες να προστατεύουν τα χρήματά τους. Οι Έλληνες θα ταμπουρωθούν πίσω από τους καναπέδες και θα περιμένουν τους διαρρήκτες δίπλα στο σκρίνιο. Στην αγορά υπάρχουν όπλα για όλους - για τα πιο χοντρά πορτοφόλια υπάρχουν αμερικανικά πολυβόλα και μπαζούκας, ενώ για τα μικρότερα βαλάντια υπάρχουν ούζι και καλάσνικοφ σε πολύ λογικές τιμές.


ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
Νέα προϊόντα για να τονωθεί η ζήτηση

Πεσμένος παρουσιάζεται ο τζίρος στα σούπερ μάρκετ εξαιτίας της μεγάλης οικονομικής κρίσης. Για να αντιμετωπιστεί η κρίση, ο πρόεδρος των ιδιοκτητών σούπερ μάρκετ κ. Πλαστικοσακούλας ζητάει από την κυβέρνηση να επιτρέψει στα σούπερ μάρκετ να πουλάνε χρυσό. Ο κ. Πλαστικοσακούλας πιστεύει πως οι πωλήσεις χρυσού θα βοηθήσουν τον δοκιμαζόμενο κλάδο των ιδιοκτητών σούπερ μάρκετ να αντισταθμίσει τη χασούρα που έχει από τις μειωμένες πωλήσεις τυριών και αλλαντικών. Για να μην υπάρξουν έξοδα για τη δημιουργία ειδικού χώρου για την πώληση χρυσού μέσα στα σούπερ μάρκετ, ο κ. Πλαστικοσακούλας προτείνει ο χρυσός να πωλείται στο τμήμα μαναβικής. Στην ίδια ζυγαριά που θα ζυγίζει ο υπάλληλος τα αγγούρια, θα σου ζυγίζει και δυόμισι κιλά χρυσό. «Κυρία, ο χρυσός μου βγήκε δυο κιλά και επτακόσια γραμμάρια. Να τ' αφήσω;»


ΤΟ ΚΡΑΧ ΔΕΝ ΠΤΟΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Μεγάλα ονόματα έρχονται στα γήπεδα

Η μεγάλη οικονομική κρίση που μαστίζει ολόκληρο τον πλανήτη δεν άφησε ανεπηρέαστο και το ποδόσφαιρο. Ακόμα και μεγάλες ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές ομάδες βρίσκονται στο χείλος της χρεωκοπίας καθώς μειώθηκαν τα έσοδα από τις διαφημίσεις στις φανέλες όσο και τα έσοδα από τις πωλήσεις εισιτηρίων. Σε αντίθεση με τις άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, οι ελληνικές ομάδες δεν έχουν επηρεαστεί από την παγκόσμια οικονομική κρίση, αφού το τραπεζικό σύστημα στην Ελλάδα είναι το καλύτερο στον κόσμο και η χώρα μας δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Οι πρόεδροι των ελληνικών ομάδων προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη διεθνή οικονομική συγκυρία και να αγοράσουν μεγάλα ονόματα για τις ομάδες τους. Ήδη ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τη Μίλαν για την απόκτηση του Ροναλντίνιο και του Κακά, ενώ διαπραγματεύεται με την Τσέλσι την αγορά του Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Ρούουντ Φαν Νίστελροϊ, τον Τιερί Ανρί και τον Ντέκο, ενώ προσπαθεί να αποκτήσει και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αλλά αυτό μοιάζει αρκετά δύσκολο αφού ο Σουηδός παίκτης είναι αποφασισμένος να υπογράψει στον Αστέρα Τρίπολης.

LiFO - 16/10/08

Τετάρτη, Οκτωβρίου 15, 2008

Αναντικατάστατος


Θα πρέπει επιτέλους να το παραδεχτούμε: Από την ημέρα που εκοιμήθη ο Χριστόδουλος, η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο. Δεν φταίει ο Καραμανλής - ο Καραμανλής πάντα αυτός ήταν. Όλο το φταίξιμο ανήκει στην Ιερά Σύνοδο που -αντί να εκλέξει έναν βαρβάτο Αρχιεπίσκοπο που θα έπαιρνε τη χώρα στις πλάτες του- πήγε και εξέλεξε τον Ιερώνυμο, αφήνοντας ουσιαστικά τη χώρα ακυβέρνητη.

Επικοινωνιακό τρικ

Είναι πολύ έξυπνη η ιδέα του Κώστα Καραμανλή να διατηρεί τον Θόδωρο Ρουσόπουλο στην κυβέρνηση, παρ' όλες τις λυσσαλέες αντιδράσεις που υπάρχουν τους τελευταίους μήνες. Όταν κάποια στιγμή θα φύγει ο Ρουσόπουλος από την κυβέρνηση, στον κόσμο θα δημιουργηθεί η εντύπωση πως ο Καραμανλής πέτυχε εθνικό θρίαμβο, οπότε θα πετάει και πάλι στις δημοσκοπήσεις.

Φιλοδοξία


-Θόδωρε, γιατί δεν παραιτείσαι επιτέλους;
-Θέλω να γίνω πιο σιχαμερός και από τον Μητσοτάκη!

Τρίτη, Οκτωβρίου 14, 2008

Viva Socialismo!


-Ρε μπαγάσα Γκόρντον, πώς σου ήρθε αυτή η ιδέα με τις εθνικοποιήσεις;
-Μεταξύ μας, δεν είναι δική μου. Ας είναι καλά ο Τσάβες και ο Μοράλες!

Κλίμα ενθουσιασμού στις χρηματαγορές


-Γιατί κλαις μωρό μου; Αφού ανέβηκαν και τα χρηματιστήρια και η τιμή του πετρελαίου!
-Ναι, αλλά έπεσε η τιμή του χρυσού!

Κυριακή, Οκτωβρίου 12, 2008

Μαύρη Δευτέρα, μαύρη Τρίτη...


-Μπαράκ, έρχονται κι άλλες μαύρες μέρες για την οικονομία.
-Το μόνο που λείπει τώρα είναι ένας μαύρος Πρόεδρος!

Σάββατο, Οκτωβρίου 11, 2008

Υπερπαραγωγή

Ο John Maus, ο Matt Elliott, ο Larry Gus, η Misirlou Oubliez, μια μυστηριώδης γυναίκα και ο συγκλονιστικός M. Hulot ήταν σήμερα στο στούντιο του ΣΚΑΙ 100,3 και τους ευχαριστώ πολύ. Ο Matt Elliott τραγουδάει ζωντανά στο στούντιο ένα δικό του τραγούδι και ένα τραγούδι του Tom Waits.

Όλα αυτά τα ωραία πράγματα εδώ.

Ο John Maus, ο Matt Elliott και ο Larry Gus παίζουν απόψε στο πάρτι της LiFO στο Bios.

Η φωτογραφία είναι του απαράμιλλου M. Hulot.

Της Αναλήψεως

Παρασκευή, Οκτωβρίου 10, 2008

This is Valetta calling!

Επίσημη επίσκεψη στη Μάλτα πραγματοποιεί ο Κώστας Καραμανλής. Ο πρωθυπουργός έχει αλλάξει συμπεριφορά τελευταία και, αντί να σέρνεται πίσω από τις εξελίξεις, προγραμματίζει τις κινήσεις του σε βάθος χρόνου. Για του λόγου το αληθές, η επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στη Μάλτα γίνεται στα πλαίσια της προώθησης της συμμετοχής του Σάκη Ρουβά στο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον που θα διεξαχθεί στη Μόσχα σε επτά μήνες.

Πέμπτη, Οκτωβρίου 09, 2008

Βοήθεια

Στην εντατική του Ευαγγελισμού νοσηλεύεται η κυρία Κωνσταντίνα Σιάρκου και χρειάζεται αίμα ομάδας ρέζους μηδέν αρνητικό. Τηλέφωνο επικοινωνίας με τους δικούς της 6944567890.

Εθνικό πάρκο

Με απόφαση του ΥΠΕΧΩΔΕ, η λίμνη Βιστωνίδα πρόκειται να γίνει εθνικό πάρκο. Νομίζω πως και το Άγιον Όρος πρέπει να γίνει εθνικό πάρκο για να προστατευτεί η Ορθοδοξία. Καλό θα ήταν οι επισκέπτες του Αγίου Όρους να μην έρχονται σε επαφή με τους μοναχούς για να μην τους επηρεάζουν - να μπορούν να τους βλέπουν μόνο πίσω από τα κάγκελα και να τους φωτογραφίζουν από μακριά. Προτείνω μάλιστα να μπουν παντού μεγάλες πινακίδες που να γράφουν "Μην τους ταΐζετε", ώστε οι επισκέπτες να καταλαβαίνουν πως δεν πρέπει να πετάνε μπανάνες και φιστίκια στους μοναχούς.

Talk of the Town - 09/10/08






Ο πιτσιρίκος σας λέει τις ειδήσεις με τον δικό του τρόπο
(Το κείμενο εδώ)







Tον έσωσε ο διαβήτης

Κλινικά νεκρός ναι, μεθυσμένος όχι

Ο βουλευτής Σταύρος Δαϊλάκης αρνήθηκε πως ήταν μεθυσμένος, όταν καταφέρθηκε εναντίον του Θόδωρου Ρουσόπουλου και του Γιάννη Αγγέλου. Στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ο κ. Δαϊλάκης υποστήριξε πως δεν μπορούσε να είναι μεθυσμένος αφού έχει διαβήτη, και παρουσίασε τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων που αποδεικνύουν πως, εκτός από διαβήτη, έχει νεφρική ανεπάρκεια, καρδιακή ανεπάρκεια, υψηλή χοληστερίνη, πίεση, Αλτσχάιμερ, αρθρίτιδα, άσθμα και έλκος. Σύμφωνα με τους γιατρούς του, ο κ. Δαϊλάκης είναι κλινικά νεκρός και αυτό που τον κρατάει στη ζωή είναι η αγάπη του για το λαό της Δράμας. Ο κ. Δαϊλάκης εξομολογήθηκε στο Γιώργο Αυτιά πως το διαβήτη τον κληρονόμησε από τη μητέρα του, ενώ από τον πατέρα του πήρε μια ελιά στο δεξί κωλομέρι που δεν μπορεί να μας τη δείξει γιατί είναι άντρας και φοράει παντελόνια που δεν τα βγάζει ούτε στον ύπνο του.



Καραμανλής ή χάος

Άλλο δίλημμα ήθελε ο πρωθυπουργός

«Καραμανλής ή χάος» δήλωσε ο υπουργός Παιδείας και Ορθοδοξίας Ευριπίδης Στυλιανίδης. Το δίλημμα δεν μπορεί να τεθεί ως ερώτημα στις δημοσκοπήσεις γιατί οι πολίτες θεωρούν τις δυο λέξεις συνώνυμες και αδυνατούν να επιλέξουν. Ο Κώστας Καραμανλής ενοχλήθηκε από τη δήλωση του κ. Στυλιανίδη γιατί πιστεύει πως αν, αντί για το δίλημμα «Καραμανλής ή χάος», είχε θέσει το δίλημμα «Καραμανλής ή Ντόρα», το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στην παράσταση νίκης θα έφτανε το 75%. Ο κ. Στυλιανίδης εξήγησε στον πρωθυπουργό πως η δήλωσή του δεν είχε πολιτικές προεκτάσεις, αλλά αφορούσε τον ίδιο προσωπικά: Ο κ. Στυλιανίδης είναι κουμπάρος του Κώστα Καραμανλή και πιστεύει πως ενδεχόμενη απομάκρυνση του κ. Καραμανλή από την πρωθυπουργία θα έστελνε και τη δική του πολιτική καριέρα στα αζήτητα.



Η Βανδή μηνύει τη Μαντόνα
Λέει ότι έκανε πρώτη σκοινάκι στη σκηνή

Η Δέσποινα Βανδή εξοργίστηκε από όσα είδε στη συναυλία της Μαντόνα και έσπασε τη σιωπή της. Η μεγάλη μας αοιδός αποκάλυψε στους δημοσιογράφους πως αυτή ήταν η πρώτη που τραγούδησε κάνοντας σχοινάκι και πως σκοπεύει να κάνει μήνυση στη Μαντόνα για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας. Η κυρία Βανδή παρουσίασε ένα βίντεο που τη δείχνει σε ηλικία πέντε ετών να κάνει σχοινάκι στην αυλή του νηπιαγωγείου στην Καβάλα, τραγουδώντας παράλληλα τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς. Στη συνέχεια του βίντεο η μικρή Δέσποινα μπουρδουκλώθηκε με το σκοινάκι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τρέχουν στο νοσοκομείο για να της κάνουν ράμματα στις ανταύγειες.



Ο γάμος της χρονιάς

Παρ' ολίγον να γίνει στον Alpha

Η Μιμή Ντενίση παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Σωτήρη Πολύζο στον Άγιο Δημήτριο τον Τηλεθεατή. Ο γάμος έγινε στο πλαίσιο της πανηγυρικής έναρξης της εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και κουμπάρος ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος. Αρχικά, το ζευγάρι είχε σκεφτεί να παντρευτεί στο στούντιο του Alpha, αλλά υπήρχε πρόβλημα με τα σκηνικά, ενώ οι προσπάθειες να γυριστεί ο γάμος με green box δεν απέδωσαν, αφού τα μαλλιά της Μιμής έβγαιναν πράσινα, το νυφικό ήταν σαν να είχε πιάσει μούχλα και οι μπομπονιέρες έμοιαζαν με βατραχάκια. Παράλληλα, υπήρξαν φήμες πως ο ηθοποιός που υποδυόταν τον παπά έπαιζε καλύτερα από τους δυο πρωταγωνιστές και ήταν πολύ πιθανό να κλέψει την παράσταση. Η Μιμή Ντενίση είναι έγκυος στον πέμπτο μήνα, αλλά θα γεννήσει σε ένα χρόνο σε απευθείας μετάδοση, ώστε να ξεκινήσει πανηγυρικά και η επόμενη τηλεοπτική σεζόν και να μην πάει χαμένο το highlight του τοκετού.



Στροφή Ευαγγελάτου
Αποκάλυψε ληγμένες δημοσκοπήσεις

Φέτος, ο Νίκος Ευαγγελάτος στην εκπομπή «Αποδείξεις» εγκαταλείπει για λίγο τα μουχλιασμένα τυριά και τα κρέατα με τα σκουλήκια και στρέφει την έρευνά του στην κεντρική πολιτική σκηνή. Στην πρώτη εκπομπή ο Νίκος Ευαγγελάτος και οι συνεργάτες του αποκάλυψαν πως στην αγορά υπάρχουν ληγμένες δημοσκοπήσεις που έχουν αρχίσει να σαπίζουν και, αν τις φας ωμές, υπάρχει ο κίνδυνος να ακυρωθεί η ψήφος σου.



Στη Χάγη ο Τζόρτζεβιτς
Ευθύνες για το θάνατο 8 Κοσοβάρων τραβεστί

Μεγάλο πρόβλημα παρουσιάζεται στο ρόστερ του Ολυμπιακού μετά από την ξαφνική σύλληψη του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο αριστερός χαφ του Ολυμπιακού θα εκδοθεί αύριο στη Χάγη για να δικαστεί μαζί με τον Ράντοβαν Κάρατζιτς από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για τα εγκλήματα πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το δεύτερο γκολ που πέτυχε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβις το 1999 εναντίον της Γιουβέντους έγινε η αιτία να σκοτωθούν οκτώ Κοσσοβάρες τραβεστί που βγήκαν στο δρόμο για να πανηγυρίσουν, με αποτέλεσμα να πατήσουν μια νάρκη και να τις μαζεύουν από τα καμπαναριά με το τσιμπιδάκι.



Στα χέρια Σίλβα-Καραγκούνης

Αφορμή διαφωνία για τον Φελίνι και τον Μότσαρτ

Σάλος έχει προκληθεί μετά από την αποκάλυψη πως ο Γιώργος Καραγκούνης δεν αγωνίστηκε στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ανόρθωση στην Κύπρο επειδή στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ήρθε στα χέρια με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Οι δυο παίκτες λογομάχησαν επειδή, την ώρα που έκαναν ζέσταμα, ο Καραγκούνης είπε στον Ζιλμπέρτο Σίλβα πως ο Μπέργκμαν είναι σπουδαιότερος από τον Φελίνι. Ο Βραζιλιάνος άσος του τριφυλλιού -που είναι φανατικός θαυμαστής του Φεντερίκο Φελίνι- αρχικά δεν αντέδρασε αλλά, όταν ο Καραγκούνης υποστήριξε πως ο Μπετόβεν είναι σημαντικότερος συνθέτης από τον Μότσαρτ, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και του έχωσε μια κλωτσιά στο δόξα πατρί. Στη συνέχεια, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα γρονθοκόπησε τον Έλληνα μέσο του Παναθηναϊκού αλλά, με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, το επεισόδιο έλαβε τέλος και ο Καραγκούνης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως έχει πάθει υπερκόπωση από την ανάγνωση των έργων του Σαίξπηρ.

LiFO - 09/10/08


Τετάρτη, Οκτωβρίου 08, 2008

Ουάου!

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις εγγυούνται τις καταθέσεις των πολιτών έως ένα ποσό. Τελικά, ο καπιταλισμός εξελίσσεται διαρκώς - δεν αποκλείεται κάποτε να μας εγγυηθούν ολόκληρες τις καταθέσεις μας. Πριν από λίγο καιρό, πρότεινα να κλείσουμε μια τράπεζα για να συμμορφωθούν οι υπόλοιπες. Μάλλον δεν θα χρειαστεί να κλείσουμε καμία τράπεζα. Τα καταφέρνουν μια χαρά και μόνες τους.

Σατανικό


-Γιατί πήρες τον Δαϊλάκη πίσω στην Κοινοβουλευτική Ομάδα;
-Για να τον τιμωρήσω!

Τρίτη, Οκτωβρίου 07, 2008

Εξασφαλισμένες οι καταθέσεις


-Κώστα, πολλοί πολίτες σηκώνουν τις καταθέσεις τους.
Πρέπει να επέμβεις πριν καταρρεύσει το σύστημα.


-Θα τους πω πως, αν κρατάνε τα χρήματα στο σπίτι,
θα τους τα πάρουν οι κομμουνιστές!

Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις

Μιλώντας χτες στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ο Κώστας Καραμανλής είπε πως "όλοι οι πολίτες δικαιούνται να λαμβάνουν γραπτές απαντήσεις για κάθε πρόβλημα που τους απασχολεί". Δηλαδή, η Στέλλα Μπεζαντάκου να ελπίζει πως ο πρωθυπουργός θα απαντήσει στην επιστολή που του έστειλε;

Παρασκευή, Οκτωβρίου 03, 2008

Λάθη...


-Ο Στυλιανίδης είπε "Καραμανλής ή χάος".


-Το μαλάκα! Αν είχε πει "Καραμανλής ή Ντόρα",
θα φτάναμε στο 50%!

Πέμπτη, Οκτωβρίου 02, 2008

Έλληνας πίσω από το φοβερό σόου της Μαντόνα!



Ο πιτσιρίκος για μια ακόμα φορά σας ανοίγει τα μάτια (Όλες οι αποκαλύψεις εδώ)

Ο πιτσιρίκος σας αποκαλύπτει πως την καλλιτεχνική διεύθυνση για τις συναυλίες της Μαντόνα την έχει ο Δημήτρης Παπαϊωάννου.

Η Μαντόνα είχε μαγευτεί, παρακολουθώντας από την τηλεόραση τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, και αργότερα επισκέφτηκε την Αθήνα για να συναντήσει τον Δημήτρη Παπαϊωάννου και να του ζητήσει να συνεργαστούν.

Η βασίλισσα της ποπ παρακολούθησε την παράσταση «2» στο Παλλάς, μεταμφιεσμένη σε κοσμική κυρία των Βορείων Προαστίων, και στη συνέχεια δείπνησε με τον Δημήτρη Παπαϊωάνου στην ταβέρνα του Τζίμη του Χοντρού στις Τζιτζιφιές, για να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου αποδέχτηκε τη δελεαστική πρόταση της Μαντόνα αλλά της ζήτησε να μην ανακοινώσει το όνομά του γιατί οι αυστηροί Έλληνες κριτικοί δεν θα του συγχωρούσαν ποτέ μια συνεργασία με μια καλλιτέχνιδα του εμπορικού τραγουδιού.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του «Αθήνα 2004» σκηνοθέτησε και χορογράφησε τις συναυλίες της Μαντόνα με πλήρη μυστικότητα, αφού είχε βαφτεί μαύρος και συστηνόταν σε όλους ως Τζέιμς Λιρόι Μπράουν, κάτοικος του Χάρλεμ.

Βέβαια, όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία της Μαντόνα διέκριναν την καλλιτεχνική υπογραφή του Δημήτρη Παπαϊωάννου, μιας και υπήρχαν αρκετά κοινά σημεία με την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων: Η Μαντόνα εμφανίστηκε πάνω σε ένα αυτοκίνητο αντίκα και στη συνέχεια του σόου η σκηνή γέμισε από τσιγγάνους.

Αν και ο Δημήτρης Παπαϊωάννου προσπάθησε να μας ρίξει στάχτη στα μάτια, αντικαθιστώντας το Ντάτσουν της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων με ένα αστραφτερό αυτοκίνητο και ντύνοντας τους τσιγγάνους με μαύρα ρούχα, όλοι καταλάβαμε πως αυτός κρυβόταν πίσω από το φαντασμαγορικό σόου που παρακολουθούσαμε.

Μετά από αυτή τη φοβερή αποκάλυψη, ο Δημήτρης Παπαϊωάννου αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως σκηνοθέτησε το σόου και πως στα αρχικά του σχέδια ήταν να βάλει μέσα στο αυτοκίνητο και μερικά καρπούζια, για να πλαισιώνουν τη Μαντόνα, αλλά δυστυχώς πέρασε το καλοκαίρι και τα καρπούζια αυτήν την εποχή είναι εντελώς μάπα.

Συνώνυμα


-Καραμανλής ή χάος!

Talk of the town 02/10/08





Ο πιτσιρίκος σας μεταφέρει όλα τα παραλειπόμενα από τη σύντομη παραμονή της Μαντόνα στην Αθήνα (Το κείμενο εδώ)









Έξαλλη η Μαντόνα

Βανδάλισε τη ζωφόρο

Κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής της στην Αθήνα, η Μαντόνα επισκέφτηκε την Ακρόπολη για να φωτογραφηθεί στον Παρθενώνα. Ενώ όλα ήταν έτοιμα για τη φωτογράφηση, η Μαντόνα είδε πίσω από έναν κίονα ένα μπουστάκι κι ένα καλσόν της Τζένιφερ Λόπεζ που είχαν ξεμείνει από την πρόσφατη φωτογράφηση της Λατίνας σταρ στον Ιερό Βράχο. Η βασίλισσα της ποπ έγινε έξαλλη όταν συνειδητοποίησε πως η Τζένιφερ Λόπεζ πρόλαβε να φωτογραφηθεί στον Παρθενώνα πριν απ’ αυτήν και αμέσως σκαρφάλωσε στον θριγκό του Παρθενώνα και σκάλισε πάνω στη ζωφόρο με το τακούνι της τη φράση «MADONNA RULES MOTHERFUCKERS». Στη συνέχεια, η Μαντόνα αποχώρησε φανερά εκνευρισμένη, αν και ο υπουργός Τουρισμού Άρης Σπηλιωτόπουλος προσπάθησε να την πείσει να φωτογραφηθεί στο ναό της Απτέρου Νίκης για να τον κάνει διάσημο στα πέρατα της οικουμένης.



Σχοινάκι vs τσιφτετέλι

Σαρωτικές αλλαγές στην πίστα

Τα μεγαλύτερα αστέρια του ελληνικού πενταγράμμου έδωσαν το παρόν στη συναυλία της Μαντόνα για να πάρουν ιδέες για τα χειμερινά τους προγράμματα. Παλαιότερα, αντέγραφε η Άννα Βίσση τη Μαντόνα και όλες αντέγραφαν την Άννα Βίσση αλλά τώρα, μιας που ήλθε η Μαντόνα στην Ελλάδα, πήγαν όλες να την δουν από κοντά για να κάνουν μόνες τους την ξεπατικωσούρα και να μην μπορεί η Βίσση να πει κουβέντα. Όλες οι τραγουδίστριες κρατούσαν σημειώσεις και εντυπωσιάστηκαν ιδιαίτερα από το ότι η Μαντόνα έκανε σχοινάκι πάνω στη σκηνή αλλά προβληματίστηκαν επειδή το σχοινάκι δεν ενδείκνυται για τις μεγάλες πίστες – μπορεί, εκεί που θα κάνουν σχοινάκι και θα τραγουδάνε το τσιφτετέλι, να πατήσουν κάνα γαρίφαλο και να μείνουν ανάπηρες – οπωσδήποτε καμιά τραγουδίστρια δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στην πίστα σε αναπηρικό καροτσάκι ή με πατερίτσες αλλά αυτό δεν το έχει κάνει ακόμα ούτε η Μαντόνα, οπότε το δύσκολο ελληνικό κοινό μπορεί να μην αντιληφθεί πόσο πρωτοποριακό είναι κάτι τέτοιο και υπάρχει η πιθανότητα να δυσανασχετήσει. Μετά από σύσκεψη όλων των τραγουδιστριών στις τουαλέτες του Ολυμπιακού Σταδίου, αποφασίστηκε καμιά τους να μην κάνει σχοινάκι στην πίστα αλλά να πειραματιστούν με άλλα παιδικά παιχνίδια – έτσι η Δέσποινα Βανδή θα κάνει τραμπάλα, η Πέγκυ Ζήνα κούνια και η Έλλη Κοκκίνου τσουλήθρα. Η Έλενα Παπαρίζου –που αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στην αμπάριζα και τα μήλα- είπε στην Πέγκυ Ζήνα πως έχει την εντύπωση ότι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη είχε κάνει κούνια σε ένα παλιότερο βιντεοκλίπ, οπότε η Πέγκυ άλλαξε την αρχική της επιλογή και αποφάσισε να κάνει κουτσό. Η εμφάνιση της Μαντόνα έχει επηρεάσει και τις τραγουδίστριες του έντεχνου πλουτισμού· η Χάρις Αλεξίου θα πετάει χαρταετό την ώρα που θα τραγουδάει τον «Μπαρμπαγιαννακάκη», ενώ η Ελευθερία Αρβανιτάκη εντυπωσιάστηκε από το κόκκινο σορτς της Μαντόνα και φέτος το χειμώνα θα εμπλουτίσει τη γκαρνταρόμπα της με την εμφάνιση του Ολυμπιακού – η Ελευθερία θα φοράει την φανέλα και το σορτς του Ντιόγκο, επιγονατίδες και σπασουάρ, και θα τραγουδάει το «Βάλε το κόκκινο σορτσάκι», κρατώντας ένα γλειφιτζούρι. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη – που αρέσκεται σε πιο μινιμάλ εμφανίσεις- συγκλονίστηκε από τον αγώνα μποξ που έκαναν μέσα σε ένα ρίνγκ οι χορευτές της Μαντόνα, και αποφάσισε στο εξής να τραγουδάει τη «Σωτηρία της ψυχής», πλαισιωμένη από δέκα παλαιστές του κατς που θα κυλιούνται μέσα στις λάσπες. Τα χορευτικά της Μαντόνα άφησαν άφωνο τον Γιώργο Νταλάρα, ο οποίος αναθεώρησε τις απόψεις του για τη σκηνική του παρουσία και ξεκίνησε ήδη μαθήματα μπαλέτου και χορού της κοιλιάς· είναι αποφασισμένος από δω και πέρα να θεραπευτεί από τη χονδρογοφίαση και να μην βάζει κώλο κάτω την ώρα που θα τραγουδάει. Ο Γιώργος Νταλάρας στη συναυλία που θα δώσει στο Μέγαρο Μουσικής για τους πρόσφυγες (αλλά θα την παρακολουθήσουν εφοπλιστές και μεγιστάνες) θα τραγουδήσει τα «Παραπονεμένα λόγια» σε house διασκευή με βαλκανικές πινελιές -κάνοντας παράλληλα κωλοτούμπες στο τραμπολίνο-, ενώ θα πλαισιώνεται από είκοσι ξεβράκωτες χορεύτριες με πατίνια οι οποίες θα προσποιούνται πως έχουν πολλαπλούς, απανωτούς οργασμούς.



Τέλος στη μοναχική ζωή

Εθεάθη ο μοναχός Μαντόνιος

Σοκ προκάλεσε στην κοινή γνώμη η είδηση πως τη συναυλία της Μαντόνα παρακολούθησαν είκοσι Αγιορείτες μοναχοί μεταμφιεσμένοι σε μαζορέτες. Μετά από τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο μοναχός Μαντόνιος από τη Μονή Λολίτα αποκάλυψε στους δημοσιογράφους πως οι μοναχοί βρέθηκαν στη συναυλία της Μαντόνα, αφού κατάφεραν να ανταλλάξουν είκοσι εισιτήρια στις θέσεις των VIP με τη λίμνη των Ιωαννίνων.



Δελτίο εθνικού γιου

Εθελοντής στη Μαντόνα

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν έλειψε ούτε από τη συναυλία της Μαντόνα. Ο εθνικός μας γιος ήταν εθελοντής στη συναυλία και φρόντιζε να μη ξεμένει η Μαντόνα από χαρτί υγείας. Σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους, το εθνικό μας ορφανό αποκάλυψε πως είναι θαυμαστής της Μαντόνα και πως δεν θα ξεχάσει ποτέ το ξύλο που του είχε ρίξει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, όταν μπήκε ξαφνικά στο σπίτι και τον βρήκε να φοράει το νυφικό και τις γόβες της Αλίκης Βουγιουκλάκη και να τραγουδάει το «Papa don’t preach».

LiFO - 02/10/08

Τετάρτη, Οκτωβρίου 01, 2008

Πες το, Κώστα

Μάλλον έφτασε η ώρα να το πει. Πάντως, το είχα προβλέψει πριν τρία χρόνια - είχα βιαστεί λίγο.

Διαγραφή Δαϊλάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ


-Σταύρο, ήμουν υποχρεωμένος να σε διαγράψω.
-Κώστα, σου είμαι ευγνώμων. Ήταν ο μόνος τρόπος για να γίνει γνωστή η ύπαρξή μου.