Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2009

Talk of the Town (2) - 16/07/09













Εντυπωσιακή ήταν η κηδεία του Μάικλ Τζάκσον, αν και η ταφή του μπορεί να καθυστερήσει μερικούς μήνες ακόμα.

Η τελετή στη μνήμη του κρίθηκε υποχρεωτική γιατί παραλίγο ο Μάικλ Τζάκσον να γινόταν ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο του οποίου η κηδεία θα γινόταν μετά από το μνημόσυνο των σαράντα.

Τώρα, τα μέλη της οικογένειας Τζάκσον θέλουν να στείλουν τον νεκρό σε παγκόσμια περιοδεία, ενώ υπάρχουν πιέσεις και από τους διοργανωτές των παραστάσεων του Μάικλ Τζάκσον στο Λονδίνο που επιμένουν πως ο βασιλιάς της ποπ είναι υποχρεωμένος να πραγματοποιήσει πενήντα συναυλίες επειδή στο συμβόλαιο δεν προβλέπεται η ακύρωση των εμφανίσεων λόγω θανάτου.

Μόλις τελειώσουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του νεκρού, η οικογένειά του σκοπεύει να διαμελίσει το πτώμα και να θάψει τα μέλη σε διαφορετικά σημεία, για να μην κινδυνεύει η σορός του Μάικλ Τζάκσον από τους φανατικούς θαυμαστές του.

Έτσι, το ένα πόδι θα θαφτεί στην Αριζόνα, το άλλο στην Αλαμπάμα και τα χέρια στο Τέξας. Άγνωστο παραμένει το πού θα ταφεί το κεφάλι του Μάικλ Τζάκσον και αν θα περιέχει τον εγκέφαλό του, ο οποίος αφαιρέθηκε για να μη σκέπτεται ο νεκρός και στενοχωριέται.

Η οικογένεια Τζάκσον σχεδιάζει να κάνει μια ξεχωριστή τελετή μνήμης για τον εγκέφαλο του Μάικλ Τζάκσον επειδή υπάρχει μεγάλη ζήτηση από τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια για ένα ακόμα μεταθανάτιο πάρτι.

Η τελετή μνήμης για τον εγκέφαλο του Μάικλ Τζάκσον θα πραγματοποιηθεί στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν με εισιτήριο 1500 δολάρια.

Στην τελετή θα τραγουδήσουν μεγάλα ονόματα της ποπ, ενώ σίγουρη θεωρείται και η παρουσία της Μαντόνα που σκοπεύει να τραγουδήσει το «Like a virgin» κρατώντας στο χέρι το επίχρυσο κουτί με τον εγκέφαλο του Μάικλ.

Φήμες θέλουν τη βασίλισσα της ποπ να είναι έξαλλη επειδή δεν κλήθηκε να τραγουδήσει στην τελετή που έγινε στο Λος Άντζελες και έτσι έχασε την ευκαιρία να τραγουδήσει το «Vogue» πάνω στην κάσα.

Προβληματισμός υπάρχει για το αν θα πρέπει τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον να μεγαλώσουν με τον παππού τους και τη γιαγιά τους.

Ο πατέρας του Μάικλ Τζάκσον διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους πως και τα τρία παιδιά είναι πολύ ευτυχισμένα κοντά του και πως τα εκπαιδεύει καθημερινά στο τραγούδι και στο χορό, όπως ακριβώς εκπαίδευε και τα δικά του παιδιά: Με το μαστίγιο και τη σιδερογροθιά.

Ο παππούς Τζάκσον σκοπεύει να δημιουργήσει με τα παιδιά του Μάικλ ένα συγκρότημα που θα έχει το όνομα «Jackson 3».

Σύμφωνα με όσους έχουν δει τα παιδιά του βασιλιά της ποπ να τραγουδάνε, πρόκειται για μεγάλα ταλέντα• πιο ταλαντούχος είναι ο μικρότερος που τρώει και τα περισσότερα μπουνίδια απ’ όλους αλλά -σε αντίθεση με τον Μάικλ- μοιάζει να το ευχαριστιέται. Ο πατέρας του Μάικλ Τζάκσον δήλωσε πως, αν τα εγγόνια του δεν καταφέρουν να κάνουν καριέρα στη σόου μπιζ, θα τα πουλήσει για όργανα ή θα τα στέλνει βίζιτες σε βαθύπλουτους παιδεραστές.

Στα πλαίσια των προσπαθειών για ανάκαμψη του ελληνικού τουρισμού, ο υπουργός Πολιτισμού, Αντώνης Σαμαράς, ανακοίνωσε πως στο Μουσείο της Ακρόπολης θα τοποθετηθεί ένα άγαλμα του Μάικλ Τζάκσον.

Το άγαλμα του Μάικλ Τζάκσον θα τοποθετηθεί στην αίθουσα με τις Καρυάτιδες και –πιο συγκεκριμένα- στη θέση της έκτης Καρυάτιδας που βρίσκεται στο Βρετανικό Μουσείο.

Με τη χρήση νέων τεχνολογιών και οπτικών εφέ, το άγαλμα του Μάικλ Τζάκσον και οι πέντε Καρυάτιδες θα μοιάζουν σαν να χορεύουν και θα σκορπάνε κέφι στους επισκέπτες του Μουσείου που κουράζονται από την ακινησία των αγαλμάτων και τη μαρμαρίλα.

LIFO - 16/07/09