Πέμπτη, Ιουλίου 30, 2009

Sex on the Beach

Ο πιτσιρίκος κάνει σεξ μόνο στην παραλία -και το χειμώνα-, οπότε είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να σας συμβουλεύσει πώς θα βγάλετε τα μάτια σας εκεί που σκάει το κύμα.
Η συνέχεια εδώ.


Το πρόβλημα με το σεξ στην παραλία είναι πως θα πρέπει να έχετε το νου σας στους ματάκηδες. Έτσι δεν θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε απόλυτα στον ερωτικό σας σύντροφο – το ένα μάτι σας θα είναι πάνω του και το άλλο θα έχει γίνει ραντάρ.

Μπορείτε βέβαια να κάνετε συμφωνία με τον σύντροφό σας και να φυλάτε βάρδιες εναλλάξ - όταν αυτός θα τα δίνει όλα για να σας απογειώσει ερωτικά, θα φυλάτε καραούλι εσείς, και όταν εσείς θα βάζετε τα δυνατά σας για να τον φέρετε στην πολυπόθητη κορύφωση, θα κάνει σκοπιά αυτός.

Καλό θα ήταν να διαλέξετε ένα σημείο της παραλίας που να έχει βράχια από τη μια μεριά, ώστε να μην χρειάζεται να κοιτάτε συνέχεια και προς τις δυο μεριές σαν τρελοί.

Σε αυτήν την περίπτωση, η ιδανική στάση είναι η γυναίκα να είναι γυρισμένη στο πλάι, με πλάτη στο βράχο, και ο άντρας πίσω της – με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να απολαύσουν και οι δυο την ερωτική τους συνεύρεση, ενώ παράλληλα θα ρίχνουν και μια ματιά αν έρχεται κανείς.

Βέβαια, μπορεί πίσω από το βράχο που θα είναι πίσω σας να είναι μαζεμένο όλο το νησί και να σας παίρνει μάτι αλλά τουλάχιστον, όταν θα ανεβάσουν το βίντεο στο διαδίκτυο, δεν θα φαίνονται τα πρόσωπά σας.

Αν θέλετε απόλυτη κάλυψη στις ερωτικές σας περιπτύξεις στην παραλία, μπορείτε να πάρετε μαζί σας οκτώ ζαρντινιέρες με πυκνά και ψηλά φυτά από το σπίτι σας και να δημιουργήσετε γύρω από εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο ένα πράσινο τείχος.

Αν πάρετε τα φυτά σας μαζί σας στη Μύκονο, θα τα ποτίζετε εσείς και δεν θα χρειαστεί να υποχρεωθείτε σε κάποιον για να σας τα ποτίζει, ή να ανησυχείτε για το αν χάλασε η συσκευή για το αυτόματο πότισμα.

Για ευνόητους λόγους, το σεξ στην παραλία συνηθίζεται τις βραδινές ώρες. Αν κουτουπώνονταν όλοι από το πρωί μέχρι το βράδυ πάνω στην άμμο, στα βότσαλα και στις ξαπλώστρες, κανείς δεν θα θεωρούσε το σεξ στην παραλία κάτι ιδιαίτερο – θα ήταν κάτι σαν τις ρακέτες.

Εσείς, ίσως, έχετε επηρεαστεί από κάποιες ταινίες που δείχνουν ένα ζευγάρι να κυλιέται στην άμμο στην άκρη του κύματος, ανταλλάσσοντας παθιασμένα φιλιά. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε πως είναι ταινίες και πως, αν τις γύριζαν βράδυ, δεν θα βλέπαμε Χριστό.

Επίσης, θα έχετε προσέξει πως στις ταινίες τα ζευγάρια φοράνε τα μαγιό τους και πως –παρ’ όλο το πάθος των ερωτικών σκηνών- του πρωταγωνιστή δεν του σηκώνεται ποτέ.

Εκτός βέβαια αν είναι τσόντα, οπότε είναι και οι δυο ξεβράκωτοι και το πέος του πρωταγωνιστή κάνει και σκιά ικανή να δροσίσει μια δεκαμελή οικογένεια.

Αν νιώσετε επιθυμία για σεξ σε μια παραλία που είναι γεμάτη κόσμο, καλό θα ήταν να την καταπολεμήσετε. Αν δεν μπορείτε να επιβληθείτε στις γενετήσιες ορμές σας, μπείτε στη θάλασσα. Αν τα ψαράκια, τα καβουράκια, τα φύκια και τα σκουπίδια που επιπλέουν δεν καταφέρουν να μειώσουν την ερωτική σας επιθυμία, μπορείτε να κάνετε σεξ μέσα στο νερό.

Φροντίστε να είναι μέσα στο νερό μαζί σας η ερωτική σας σύντροφος γιατί διαφορετικά αυτό που θα κάνετε δεν λέγεται «σεξ» αλλά «αυνανισμός» - σας το διευκρινίζω γιατί μερικοί τα μπερδεύουν αυτά τα δυο, με αποτέλεσμα να υποστηρίζουν πως έχουν κάνει σεξ σε όλες τις παραλίες της χώρας.

Αγκαλιάστε τη σύντροφό σας και προσποιηθήτε πως κολυμπάτε αγκαλιασμένοι ή πως κάνετε συγχρονισμένη κολύμβηση. Αν δεν θέλετε να σας πάρουν χαμπάρι όλοι όσοι είναι στην παραλία, φροντίστε να κάνετε αργές κινήσεις γιατί, αν αρχίσετε να κοπανιέστε, θα σηκωθεί κύμα και θα καρφωθείτε πολύ άσχημα, ενώ υπάρχει κίνδυνος κάποιοι να νομίσουν ότι πνίγεστε και να σπεύσουν να σας σώσουν.

Αν η σύντροφός σας σας πει πως το πέος σας της φαίνεται πολύ μικρό, μην πανικοβληθείτε. Δεν σας το έφαγε κανένα μπαρμπούνι – της φαίνεται μικρό επειδή μέσα στο νερό όλα φαίνονται κάπως μικρότερα.

Αν δεν σκοπεύετε να κάνετε σεξ μέσα στη θάλασσα με τη μόνιμη ερωτική σας σύντροφο αλλά με καμιά νταρντάνα από τη Σκανδιναβία, θα ήταν φρόνιμο να φορέσετε προφυλακτικό.

Επειδή είναι κάπως δύσκολο να φορέσετε προφυλακτικό μέσα στη θάλασσα, καλό θα ήταν να το φορέσετε πριν πάτε στην παραλία – δεν θα είναι πολύ κόσμιο να φορέσετε προφυλακτικό μπροστά σε πεντακόσιους νοματαίους, εκτός αν είστε επιδειξίας.

Αποφύγετε να φορέσετε προφυλακτικό με άρωμα μπανάνα ή γεύση φράουλα γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να μαζευτούν γύρω σας όλες οι κουτσομούρες της Μεσογείου και να σας τσιμπάνε το πουλί, ενώ δεν αποκλείεται ο κόλπος της συντρόφου σας να μετατραπεί σε ενυδρείο.

Το προφυλακτικό είναι πολύ χρήσιμο στο σεξ μέσα στη θάλασσα και για έναν ακόμα λόγο: Σε περίπτωση που –παρασυρμένοι από τον ερωτικό οίστρο- βρεθείτε στα βαθιά και πάθετε κράμπα, μπορείτε να το φουσκώσετε και να το κάνετε σωσίβιο.

Το σεξ μέσα στη θάλασσα δεν σας εγγυάται πως θα αποφύγετε τους ματάκηδες. Αν δείτε κάποιον με μάσκα και αναπνευστήρα να σας γυροφέρνει επί μισή ώρα, να ξέρετε πως μάλλον δεν ψάχνει για χταπόδια.

Δεν υπάρχει λόγος να ταραχτείτε. Ζητήστε την άδεια της συντρόφου σας και καλέστε τον στην παρέα σας. Σε αντίθεση με το σεξ ανάμεσα σε ένα ζευγάρι μέσα στη θάλασσα, η παρτούζα μέσα στη θάλασσα είναι ακόμα αρκετά πρωτότυπη - χώρια που θα 'χετε και μάρτυρες για τα κατορθώματά σας.

Καλά γαμήσια.

Τετάρτη, Ιουλίου 22, 2009

Ένα μωρό στο τέσσερα!

Αν θέλετε οπωσδήποτε δικό σας παιδί, δεν είναι ανάγκη να γκαστρωθείτε και να χαλάσετε τη σιλουέτα σας. Σήμερα υπάρχουν στην ελεύθερη αγορά ένα σωρό παρένθετες μητέρες που μένουν αυτές έγκυες αντί για σας. Γκαστρώνονται οι παρένθετες μητέρες, περνάνε αυτές όλον τον τοκετό με τους εμετούς και τις ζαλάδες, γεννάνε και σας φέρνουν το παιδί σας έτοιμο στο σπίτι – παιδιά delivery δηλαδή . Μόλις το παραλάβετε το παιδί, το τσεκάρετε να δείτε μήπως είναι ελαττωματικό, πληρώνετε την παρένθετη μητέρα και, αν θέλετε, της δίνετε και κάνα πουρμπουάρ να μη σας πει και τσιφούτα. Άμα δεν σας αρέσει το παιδί, το πουλάτε και πληρώνετε μια άλλη παρένθετη μητέρα να σας κάνει ένα άλλο. Δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα σας φέρουν κι ένα μωρό που να σας αρέσει – κάποια θα το πετύχει. Περισσότερα εδώ!

Τρίτη, Ιουλίου 21, 2009

Ο βασιλιάς κι εγώ

Eίναι μεγάλο λάθος που έχουμε Προεδρευόμενη Δημοκρατία και όχι Βασιλευόμενη Δημοκρατία. Ο κ. Παπούλιας και οι προηγούμενοι πρόεδροι της δημοκρατίας ούτε ένα σκάνδαλο δεν μας έχουν δώσει όλα αυτά τα χρόνια. Οι πρόεδροι της δημοκρατίας είναι λες και δεν έχουν ανθρώπινες επιθυμίες – βέβαια, είναι και γέροι άνθρωποι κι έχουν περάσει κι ένα σωρό ταλαιπωρίες. Ενώ οι βασιλιάδες είναι μέσα στα σκάνδαλα και στις ίντριγκες γιατί κωλοβαράνε όλη μέρα και είναι ξεκούραστοι. Ακόμα κι αν ο βασιλιάς δεν είναι μουρντάρης –επειδή θα ‘χει κάνα ζάχαρο ή κάνα προστάτη ο άνθρωπος-, όλο και κάποιος πρίγκιπας θα γουστάρει τον ποδόγυρο και θα κυνηγάει την κάθε σουρλουλού και την κάθε Λολίτα για να την φιστικώσει. Όλο και κάποια πριγκίπισσα θα κυκλοφορεί με το βρακί στην τσέπη – είναι και μητρομανείς αυτές οι πριγκίπισσες και δεν κρατιούνται με τίποτα. Περισσότερα εδώ!

Δευτέρα, Ιουλίου 20, 2009

Κωλοκατάσταση

Μόλις η κατάσταση με τη νέα γρίπη γίνει τραγική, θα επιταχθούν τα γήπεδα για να εμβολιάζονται οι πολίτες. Οι βάζελοι θα εμβολιάζονται στο ΟΑΚΑ και οι γαύροι στο Καραϊσκάκη. Θα τους βάζουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο –δίπλα στο σημαιάκι του κόρνερ- θα τους κατεβάζουν το παντελόνι και θα τους τραβάνε μια ένεση στο κωλομέρι. Για να μην αντιδρούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, τις ενέσεις στα κωλομέρια θα τις κάνουν οι πρόεδροι των ομάδων, ο κ. Κόκκαλης και ο κ. Πατέρας. Περισσότερα εδώ.

Οι μπάτσοι πουλάνε τα εμβόλια

Αν η νέα γρίπη λάβει διαστάσεις πανδημίας, η κυβέρνηση θα πάρει μια σειρά από μέτρα για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Ένα από τα μέτρα θα είναι να τοποθετηθούν αστυνομικοί για την προφύλαξη των χώρων στους οποίους θα βρίσκονται αποθηκευμένα τα εμβόλια. Είναι σίγουρο πως κάποιοι αστυνομικοί θα κλέψουν μερικά εμβόλια για να τα πουλήσουν και τότε στους τοίχους θα γραφτεί το σύνθημα "Οι μπάτσοι πουλάνε τα εμβόλια".

Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2009

Γρίπη

Talk of the Town (1) - 16/07/09













Σοκ έχει προκαλέσει στη μισή ελληνική κοινωνία η υπόθεση του συνδικάτου του εγκλήματος – η άλλη μισή έχει πάει διακοπές και δεν της καίγεται καρφί.

Η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη των απαγωγέων του εφοπλιστή Παναγόπουλου, με τη βοήθεια της ΕΥΠ που παρακολουθούσε τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις κάποιων κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές.

Όσα ακούγονται στις τηλεφωνικές συνομιλίες των κακοποιών προκάλεσαν γέλια στους υπόλοιπους Έλληνες επειδή έχουν την εντύπωση πως οι δικές τους τηλεφωνικές συνομιλίες είναι υψηλού επιπέδου και πως όσα λένε στα κινητά τους δεν είναι αρλούμπες αλλά βαθυστόχαστα, πνευματώδη και φιλοσοφημένα.

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι οι κρατούμενοι έχουν στη διάθεσή τους κινητά αλλά αυτό συμβαίνει επειδή οι διωκτικές αρχές δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα τα κομπιούτερ με δορυφορική σύνδεση που έχουν οι κρατούμενοι στα κελιά τους, για να επικοινωνούν μέσω μέιλ – τα κινητά τα έχουν για το ξεκάρφωμα.

Προβληματισμένη παρουσιάζεται η ελληνική κυβέρνηση από το γεγονός ότι η εγκληματική συμμορία που εκτελούσε συμβόλαια θανάτου και είχε απαγάγει τον εφοπλιστή Παναγόπουλο αποτελούταν από Έλληνες.

Η παρουσία ενός Σέρβου ορθόδοξου αδελφού μας ανάμεσα στους 16 κατηγορούμενους δεν είναι αρκετή για να αποδείξει την εγκληματικότητα των μεταναστών, αν και είναι σίγουρο πως αυτός ο Σέρβος παρέσυρε τους Έλληνες και τους μετέτρεψε σε εγκληματίες.

Τώρα η κυβέρνηση σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την εγκληματικότητα των Ελλήνων, για να αποτρέψει όσους επιθυμούν να μεταναστεύσουν στη χώρα μας.

Ήδη, έχει ξεκινήσει το γύρισμα διαφημιστικών σποτ με αδίστακτους Έλληνες εγκληματίες – τα σποτ θα προβάλλονται στο εξωτερικό, ώστε να τα βλέπουν όσοι σκέπτονται να μεταναστεύσουν στην Ελλάδα, να φοβούνται και να αλλάζουν γνώμη.

Το κεντρικό σύνθημα της διαφημιστικής καμπάνιας για την αποτροπή της μετανάστευσης προς τη χώρα μας θα είναι «Στην Ελλάδα υπάρχει ο κίνδυνος να δολοφονηθείτε ή να γίνετε εγκληματίες σαν κι εμάς».


LIFO - 16/07/09

Talk of the Town (2) - 16/07/09













Εντυπωσιακή ήταν η κηδεία του Μάικλ Τζάκσον, αν και η ταφή του μπορεί να καθυστερήσει μερικούς μήνες ακόμα.

Η τελετή στη μνήμη του κρίθηκε υποχρεωτική γιατί παραλίγο ο Μάικλ Τζάκσον να γινόταν ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο του οποίου η κηδεία θα γινόταν μετά από το μνημόσυνο των σαράντα.

Τώρα, τα μέλη της οικογένειας Τζάκσον θέλουν να στείλουν τον νεκρό σε παγκόσμια περιοδεία, ενώ υπάρχουν πιέσεις και από τους διοργανωτές των παραστάσεων του Μάικλ Τζάκσον στο Λονδίνο που επιμένουν πως ο βασιλιάς της ποπ είναι υποχρεωμένος να πραγματοποιήσει πενήντα συναυλίες επειδή στο συμβόλαιο δεν προβλέπεται η ακύρωση των εμφανίσεων λόγω θανάτου.

Μόλις τελειώσουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του νεκρού, η οικογένειά του σκοπεύει να διαμελίσει το πτώμα και να θάψει τα μέλη σε διαφορετικά σημεία, για να μην κινδυνεύει η σορός του Μάικλ Τζάκσον από τους φανατικούς θαυμαστές του.

Έτσι, το ένα πόδι θα θαφτεί στην Αριζόνα, το άλλο στην Αλαμπάμα και τα χέρια στο Τέξας. Άγνωστο παραμένει το πού θα ταφεί το κεφάλι του Μάικλ Τζάκσον και αν θα περιέχει τον εγκέφαλό του, ο οποίος αφαιρέθηκε για να μη σκέπτεται ο νεκρός και στενοχωριέται.

Η οικογένεια Τζάκσον σχεδιάζει να κάνει μια ξεχωριστή τελετή μνήμης για τον εγκέφαλο του Μάικλ Τζάκσον επειδή υπάρχει μεγάλη ζήτηση από τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια για ένα ακόμα μεταθανάτιο πάρτι.

Η τελετή μνήμης για τον εγκέφαλο του Μάικλ Τζάκσον θα πραγματοποιηθεί στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν με εισιτήριο 1500 δολάρια.

Στην τελετή θα τραγουδήσουν μεγάλα ονόματα της ποπ, ενώ σίγουρη θεωρείται και η παρουσία της Μαντόνα που σκοπεύει να τραγουδήσει το «Like a virgin» κρατώντας στο χέρι το επίχρυσο κουτί με τον εγκέφαλο του Μάικλ.

Φήμες θέλουν τη βασίλισσα της ποπ να είναι έξαλλη επειδή δεν κλήθηκε να τραγουδήσει στην τελετή που έγινε στο Λος Άντζελες και έτσι έχασε την ευκαιρία να τραγουδήσει το «Vogue» πάνω στην κάσα.

Προβληματισμός υπάρχει για το αν θα πρέπει τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον να μεγαλώσουν με τον παππού τους και τη γιαγιά τους.

Ο πατέρας του Μάικλ Τζάκσον διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους πως και τα τρία παιδιά είναι πολύ ευτυχισμένα κοντά του και πως τα εκπαιδεύει καθημερινά στο τραγούδι και στο χορό, όπως ακριβώς εκπαίδευε και τα δικά του παιδιά: Με το μαστίγιο και τη σιδερογροθιά.

Ο παππούς Τζάκσον σκοπεύει να δημιουργήσει με τα παιδιά του Μάικλ ένα συγκρότημα που θα έχει το όνομα «Jackson 3».

Σύμφωνα με όσους έχουν δει τα παιδιά του βασιλιά της ποπ να τραγουδάνε, πρόκειται για μεγάλα ταλέντα• πιο ταλαντούχος είναι ο μικρότερος που τρώει και τα περισσότερα μπουνίδια απ’ όλους αλλά -σε αντίθεση με τον Μάικλ- μοιάζει να το ευχαριστιέται. Ο πατέρας του Μάικλ Τζάκσον δήλωσε πως, αν τα εγγόνια του δεν καταφέρουν να κάνουν καριέρα στη σόου μπιζ, θα τα πουλήσει για όργανα ή θα τα στέλνει βίζιτες σε βαθύπλουτους παιδεραστές.

Στα πλαίσια των προσπαθειών για ανάκαμψη του ελληνικού τουρισμού, ο υπουργός Πολιτισμού, Αντώνης Σαμαράς, ανακοίνωσε πως στο Μουσείο της Ακρόπολης θα τοποθετηθεί ένα άγαλμα του Μάικλ Τζάκσον.

Το άγαλμα του Μάικλ Τζάκσον θα τοποθετηθεί στην αίθουσα με τις Καρυάτιδες και –πιο συγκεκριμένα- στη θέση της έκτης Καρυάτιδας που βρίσκεται στο Βρετανικό Μουσείο.

Με τη χρήση νέων τεχνολογιών και οπτικών εφέ, το άγαλμα του Μάικλ Τζάκσον και οι πέντε Καρυάτιδες θα μοιάζουν σαν να χορεύουν και θα σκορπάνε κέφι στους επισκέπτες του Μουσείου που κουράζονται από την ακινησία των αγαλμάτων και τη μαρμαρίλα.

LIFO - 16/07/09

Τετάρτη, Ιουλίου 15, 2009

Φέρτε μου το Νόμπελ!

Το ποσοστό ανεργίας τον Απρίλιο έφτασε στο 9.4%. Το κακό είναι πως μαζί με την ανεργία ανεβαίνει και η εγκληματικότητα. Μιας και μαζί με την ανεργία αυξάνεται και η εγκληματικότητα, όλοι αυτοί οι άνεργοι είναι υποψήφιοι εγκληματίες. Προτείνω λοιπόν –για να μην κινδυνεύουμε από τους άνεργους που θα γίνουν εγκληματίες- να βάλουμε όλους τους άνεργους στη φυλακή. Μόλις απολύεται κάποιος, να τον συλλαμβάνουν αμέσως και να τον χώνουν στη φυλακή. Έτσι, δεν θα κινδυνεύουμε απ’ αυτόν.
Περισσότερα εδώ!

Έλεος!



Θα είναι απάνθρωπο να συλληφθούν οι τρομοκράτες. Οι ελληνικές εφημερίδες περνάνε πολύ δύσκολες μέρες και οι προκηρύξεις που τους στέλνουν οι τρομοκρατικές οργανώσεις ανεβάζουν τις κυκλοφορίες τους και τους δίνουν μια οικονομική ανάσα. Αν συλληφθούν τώρα οι τρομοκράτες, δεν θα μπορούν πια να στέλνουν προκηρύξεις στις εφημερίδες και ο ελληνικός Τύπος θα δεχτεί ένα ακόμα χτύπημα που θα έχει σαν αποτέλεσμα πολλοί δημοσιογράφοι να βρεθούν στο δρόμο.

Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2009

Είναι θέμα στιλ

Έχουμε όλη αυτήν την ωραία ιστορία με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο και την υπόθεση της Ζίμενς και ασχολούμαστε με τον Βλαστό. Μα, είναι ποτέ δυνατόν να συγκρίνουμε τον Χριστοφοράκο με τον Βλαστό; Κατά πρώτον, ο Χριστοφοράκος έχει στιλ. Τον βλέπεις τον άνθρωπο – μοιάζει με τον Ρότζερ Μουρ στον Τζέιμς Μποντ. Ο Χριστοφοράκος θα πίνει και κάνα Μαρτίνι κοκτέιλ. Ο Βλαστός τι να πιεί; Ο Βλαστός δεν μπορεί να ξεχωρίσει το καθαρό ουίσκι από την μπόμπα – τον έχουν σερβίρει τόσες μπόμπες που τώρα θα έπρεπε κανονικά να είναι τυφλός. Περισσότερα εδώ!

Αγκινάρα με τ' αγκάθια


Σε συνέντευξή του στο "Big Fish", ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δήλωσε: "Το μόνο που βλέπω να ξεπηδά τα τελευταία χρόνια είναι μια οικολογική συζήτηση, η οποία όμως πολύ δύσκολα αποτυπώνεται σε ένα τραγούδι. Είναι και λίγο αστείο να τραγουδάς για τα δέντρα". Ενώ το να τραγουδάς για τα φυτά που σε ακούνε δεν είναι αστείο.

Παρασκευή, Ιουλίου 10, 2009

Εναλλακτικός Τύπος (αυτό το Σάββατο στα περίπτερα)

Οι νονοί της νύχτας

Το Mega μάνα καίγεται


Στην αναφορά του ονόματος του κ. Βαρδινογιάννη από τον κ. Καμμένο, οι δημοσιογράφοι του Mega θα έπρεπε να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και θα έπρεπε αμέσως να υπενθυμίσουν στον κ. Καμμένο το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο της κυρίας Βαρδινογιάννη και το πόσο έχει βοηθήσει τα παιδιά με καρκίνο. Θα μπορούσαν μάλιστα να ρίξουν αμέσως ένα βίντεο με την κυρία Βαρδινογιάννη να χαϊδεύει λιλιπούτειους καρκινοπαθείς.

Τετάρτη, Ιουλίου 08, 2009

Talk of the Town - 09/07/09



Παξιμάδια

Δεν τις μπορώ τις κηδείες στην Ελλάδα. Πολύ πόνος, ρε παιδί μου. Και αφού μπει η κάσα στη μαύρη γη και πέσει από πάνω το χώμα, πάμε μετά όλοι μαζί στο καφενείο για ελληνικό καφέ, παξιμάδι και κονιάκ. Μα τι πράγματα είναι αυτά; Φαντάζεστε στην κηδεία του Μάικλ Τζάκσον να έβγαζαν μετά οι συγγενείς του παξιμάδι και κονιάκ; Εντάξει, είναι και κάπως δύσκολο να βγάλεις παξιμάδι και κονιάκ σε επτακόσιες χιλιάδες ανθρώπους – θα έφευγε όλη η περιουσία του συχωρεμένου του Τζάκσον σε παξιμάδια. Περισσότερα εδώ!

Τι μου λες; Σοβαρά;

Κάποιοι έχουν σοκαριστεί επειδή ένας από τους συλληφθέντες της σπείρας που κατηγορείται για πληρωμένα συμβόλαια θανάτου, βομβιστικές επιθέσεις και την απαγωγή του Περικλή Παναγόπουλου ήταν υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Καλά, πλάκα μας κάνουνε; Τα εκλεγμένα μέλη της σπείρας που είναι στην κυβέρνηση καλύτερα είναι;

Bad



Καταπληκτική ήταν η κηδεία του Μάικλ Τζάκσον. Τρελό κέφι. Τώρα περιμένω με αγωνία το cd και το dvd της κηδείας.

Τρίτη, Ιουλίου 07, 2009

Don't stop till you get enough

Σήμερα είναι η κηδεία του Μάικλ Τζάκσον και εγώ ήδη σκέφτομαι το μνημόσυνο. Από αυτό και μόνο φαίνεται πόσο μάγκες είναι οι Αμερικανοί - πριν καν γίνει η κηδεία, σε έχουν φτιάξει τόσο πολύ που μετράς τις μέρες να έρθει το μνημόσυνο. Αφού η κηδεία είναι τέτοια υπερπαραγωγή, φανταστείτε τι έχει να γίνει στο μνημόσυνο. Το μνημόσυνο του Μάικλ Τζάκσον μάλλον θα το κάνουν στη Ντίσνεϊλαντ.

Δευτέρα, Ιουλίου 06, 2009

Κακές επιρροές

Thriller


Το βίντεο που μετέδωσε το CNN και δείχνει τον Μάικλ Τζάκσον να χορεύει και να τραγουδάει δυο ημέρες πριν από τον θάνατό του έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις. Πριν από λίγο, το CNN μετέδωσε ένα νέο βίντεο που γυρίστηκε τρεις μέρες μετά από τον θάνατό του Μάικλ Τζάκσον και δείχνει τον βασιλιά της ποπ να είναι σε καλή φόρμα, να χορεύει, να τραγουδάει και να πιάνει τον κώλο της Νταϊάνα Ρος.

Σάββατο, Ιουλίου 04, 2009

Dorretta Carter & Eve Turns to Ashes


Οι Eve Turns to Ashes είναι Έλληνες που κατάγονται από τις Φιλιππίνες. Η κυρία Dorretta Carter είναι από την Τζαμάικα και ζει στην Αυστρία. Παίζουν απόψε στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ στο Πάρκο Ειρήνης στου Ρέντη. Η κυρία Dorretta Carter, o Αμίρ και ο Κρίστοφερ ήταν σήμερα στο στούντιο του ΣΚΑΙ 100,3 μαζί με τον Αλέξη, τον Παναγιώτη και τον Νίκο. Η Kolk ήταν έξω από το στούντιο γιατί δεν χωρούσαμε όλοι. Τους ευχαριστώ πολύ.

Η εκπομπή εδώ.

Το myspace των Eve Turns to Ashes εδώ.

Το site της Dorretta Carter εδώ.

Οι υπέροχες φωτογραφίες είναι της Kolk.


Dorretta Carter

Χριστίνα Κυριμοπούλου


Η δικηγόρος Χρύσα Πετσιμέρη κάνει μια έκκληση για την Χριστίνα Κυριμοπούλου που φυλακίστηκε για πρώτη φορά στα 13 της χρόνια και από τα 15 της συνεχίζει να είναι στις φυλακές - σήμερα είναι 20 ετών.


Υπογραφές για την απελευθέρωση της Χριστίνας Κυριμοπούλου συλλέγονται στο e-mail:
christina_kyrimopoulou@yahoo.gr
(Γράφετε όνομα, επάγγελμα και περιοχή)

Από το tvxs.gr

Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2009

14o Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ

Επιτέλους!

Γκρίζα διαφήμιση
















Το ξύρισμα του Χριστοφοράκου είναι η νέα καμπάνια για τις ξυριστικές μηχανές της Ζίμενς. Τώρα θα αφήσει τα μαλλιά του να μακρύνουν για να διαφημίσει και το νέο πιστολάκι της Ζίμενς.

Πέμπτη, Ιουλίου 02, 2009

Το μυστικό ημερολόγιο της Γιάννας Αγγελοπούλου



Μέσα ή έξω;

Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία το ποσό που θα κληθούν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ημιυπαίθριων χώρων. Αυτό που είναι ασαφές και θα πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα η κυβέρνηση είναι αν θα επιτρέπεται το κάπνισμα στους ημιυπαίθριους χώρους.

Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2009

Στο άδειο μου πακέτο

Στις τουαλέτες των μπαρ και των νυχτερινών κέντρων επιτρέπεται το κάπνισμα – οι τουαλέτες είναι ιδιωτικός χώρος γιατί δεν πάμε όλοι μαζί. Θα πηγαίνετε λοιπόν και θα κλείνεστε στις τουαλέτες και θα καπνίζετε με την ησυχία σας. Αντί να κλείνετε πρώτο τραπέζι πίστα, θα κλείνετε μια τουαλέτα. Θα βάζετε και το μπουκάλι με το ουίσκι πάνω στο καζανάκι και θα την περνάτε φίνα. Θα κλειδώνεστε μέσα στην τουαλέτα και, αν κάνει ντου η αστυνομία, θα πετάτε τα τσιγάρα στη λεκάνη, θα τραβάτε το καζανάκι και θα κάνετε τους ανήξερους. Περισσότερα εδώ!

Ο Δράκουλας των Εξαρχείων (26 χρόνια μετά)


Η καλτ ταινία του Νίκου Ζερβού "Ο Δράκουλας των Εξαρχείων" θα παιχτεί απόψε (Τετάρτη 1 Ιουλίου) στις 23:00 στον δημοτικό κινηματογράφο του Χολαργού, παρουσία συντελεστών και φίλων της ταινίας.