Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 25, 2008

Talk of the Town - 25/09/08






Extra! Extra! Read all about it!
(Το κείμενο εδώ)











ΚΡΑΥΓΗ ΠΟΝΟΥ
«Πατέρα» αποκαλεί τον Μάκη ο Παπαμιχαήλ

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσαν οι εκμυστηρεύσεις που έκανε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος», στο πλαίσιο της προώθησης του βιβλίου του «Μου έχουν τελειώσει τα λεφτά». Ο «εθνικός» μας γιος εξομολογήθηκε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο πως δεν ένιωσε ποτέ το πατρικό χάδι και την πατρική στοργή, αλλά θυμάται ακόμα την πατρική σφαλιάρα. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν δέρνει ποτέ τα παιδιά του -το έχει αναλάβει η Κιμ- και κατήγγειλε πως ο Θέμος Αναστασιάδης κάνει τα παιδιά του μαύρα στο ξύλο. Οι τηλεθεατές βούρκωσαν όταν είδαν τον Γιάννη Παπαμιχαήλ να πέφτει στην αγκαλιά του Μάκη και να τον φωνάζει «πατέρα», ενώ αυτό που έκανε όλο το πανελλήνιο να ξεσπάσει σε λυγμούς ήταν η δήλωση του Μάκη πως είναι αποφασισμένος να υιοθετήσει τον Γιάννη Παπαμιχαήλ γιατί του θυμίζει πολύ τον Φιντέλ, τον παπαγάλο του, που κάηκε στο στούντιο του Alpha.



ΤΟΠΛΕΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ
Κινήσεις τόνωσης από τον Alpha

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στον Alpha εξαιτίας των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Η Ρίτσα Μπιζόγλη δέχεται έντονες πιέσεις να παρουσιάζει το δελτίο φορώντας μόνο ένα μαύρο σουτιέν, ενώ παράλληλα έχουν κινηθεί οι διαδικασίες αλλαγής του επωνύμου της, γιατί δεν είναι δυνατόν να κάνεις καριέρα στην τηλεόραση με το επώνυμο «Μπιζόγλη» - στο εξής, η Ρίτσα Μπιζόγλη θα ονομάζεται Ρίτσα Χέιγουορθ. Παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο επιστροφής της Έλλης Στάη, αλλά η κυρία Στάη έχει πληροφορηθεί πια τους όρους αποχώρησης της Μάρας Ζαχαρέα και ζητάει να μπει στο συμβόλαιό της ένας όρος που θα προβλέπει πως, αν αποχωρήσει οικειοθελώς, ο σταθμός θα της δώσει οικειοθελώς το βάρος του κυρίου Κοντομηνά σε χρυσάφι και τη λίμνη Τιτικάκα. Στελέχη του σταθμού προσπαθούν να πείσουν τον Γιώργο Μητσικώστα να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ώστε να μιμείται κάθε βράδυ όλους τους παρουσιαστές και όλους τους καλεσμένους των άλλων δελτίων ειδήσεων και να τρελάνει τα μηχανάκια της KGB.



ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ «Ε.Τ.» Ο ΤΖΙΜΗΣ
Ο Θόδωρος πιέζει τη Γιάννα

Απογοητευμένη είναι κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου από την πορεία του «Ελεύθερου Τύπου» και τώρα σκέφτεται να προσφέρει από ένα σπίτι με πισίνα σε κάθε αναγνώστη, μπας και τσιμπήσουν λίγο οι κυκλοφορίες. Η κυρία Αγγελοπούλου έχει να αντιμετωπίσει και τη δικαιολογημένη οργή του συζύγου της που βλέπει κάποιους δημοσιογράφους να γίνονται ζάπλουτοι και αυτός να κινδυνεύει να πεθάνει στην ψάθα. Ο κ. Δασκαλάκης είπε στην κυρία Αγγελοπούλου πως η μόνη σωστή επιλογή που έχει κάνει ήταν αυτή του Τζίμη Πανούση στο ραδιοφωνικό σταθμό «City». Τώρα η κυρία Αγγελοπούλου ετοιμάζεται να προτείνει στον Τζίμη Πανούση τη θέση του διευθυντή στον «Ελεύθερο Τύπο», ενώ παράλληλα επισκέπτεται καθημερινά τα Εξάρχεια και συζητάει με αναρχικούς, μπαχαλάκηδες και αριστεριστές σε μια προσπάθεια να τους πείσει να γράφουν στην εφημερίδα της και να κάνουν εκπομπές στο σταθμό της για να ανατρέψουν το σύστημα.



ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ
Είχε άγχος η Λόπεζ αν άρεσε

Στην Αθήνα βρέθηκε η Τζένιφερ Λόπεζ για να παρουσιάσει τη νέα της κολεξιόν με ρούχα για έγκυες και ψωμωμένες. Για τις ανάγκες της καμπάνιας η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίστηκε σε πάρτι στο Lagonissi Grand Resort, ενώ πέρασε αιφνιδιαστικά και από το κατάστημα JLo της Γλυφάδας για να τσεκάρει μήπως της κλέβουν τις εισπράξεις. Η Λατίνα σχεδιάστρια επισκέφτηκε και το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ για να κάνει μια μίνι επίδειξη της νέας της κολεξιόν αλλά συγκινήθηκε τόσο πολύ από τις εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου που άφησε κατά μέρος την επίδειξη μόδας, άρπαξε ένα μικρόφωνο και άρχισε να χορεύει και να τραγουδάει. Λίγο πριν αναχωρήσει από την πατρίδα μας, η Τζένιφερ Λόπεζ δήλωσε στους δημοσιογράφους πως θα έλεγε μερικά τραγούδια ακόμα για τους θαυμαστές των ρούχων της, αλλά είχε ακούσει πως στην Ελλάδα συνηθίζουν να κολλάνε στο μέτωπο των τραγουδιστών χρήματα, οπότε, όταν είδε πως δεν έπεφτε η χαρτούρα, έβγαλε το συμπέρασμα πως οι φωνητικές της ικανότητες δεν ενθουσίασαν τους φασιονίστες.



ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ
Λύση Καραμανλή για την οικονομική ρευστότητα «Ρουσόπουλου»

Μεγάλο οικονομικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν ο Θόδωρος Ρουσόπουλος και η σύζυγός του μετά από την απόφαση της κυρίας Ζαχαρέα να αναστείλει την επαγγελματική της ιδιότητα. Το ζευγάρι έχει πάρει δάνειο για αγορά ακινήτου και τώρα δεν μπορεί να πληρώσει τις δόσεις. Ο Κώστας Καραμανλής πρότεινε στη Μάρα Ζαχαρέα να αναλάβει τον ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου -άλλωστε, αυτό έκανε στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο- και να απαντά στους δημοσιογράφους μαζί με τον σύζυγό της, ώστε να μπαίνουν δυο μισθοί στο σπίτι. Ο πρωθυπουργός πιστεύει πως ένα ντουέτο κυβερνητικών εκπροσώπων θα αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει για την κυβέρνηση γιατί θα ξυπνήσει στον ελληνικό λαό μνήμες από μεγάλα καλλιτεχνικά ζευγάρια του παρελθόντος, όπως ο Καζαντζίδης και η Μαρινέλλα, ο Μανώλης Χιώτης και η Μαίρη Λίντα και ο Φώτης Μεταξόπουλος με τη Φοντάνα. Η Μάρα Ζαχαρέα αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση του Κώστα Καραμανλή, λέγοντάς του πως ο Κοντομηνάς και ο Κουρής πλήρωναν κάπως καλύτερα, αλλά ο πρωθυπουργός αισθάνεται υπεύθυνος για τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο στενός του συνεργάτης και επανήλθε με μια νέα πρόταση που έγινε δεκτή με ενθουσιασμό: Ο κ. Καραμανλής -με τη σύμφωνη γνώμη της συζύγου του- πρότεινε στο ζεύγος Ρουσόπουλου-Ζαχαρέα να μετακομίσουν στο σπίτι του στη Ραφήνα και να νοικιάσουν τα σπίτια τους ώστε να μπορέσουν να αποπληρώσουν το δάνειο. Τα δυο ζευγάρια θα μένουν μαζί και ο Κώστας Καραμανλής θα πληρώνει όλα τα έξοδα, ενώ η μόνη υποχρέωση που θα έχει η κυρία Ζαχαρέα θα είναι να σφουγγαρίζει, να μαγειρεύει, να διαβάζει τα παιδιά, να τα πηγαινοφέρνει στο σχολείο, να πηγαίνει στη λαϊκή, να βάζει μπουγάδα και να σιδερώνει.


LIFO - 25/09/08