Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 29, 2008

Τικ τακ, τικ τακ, τικ τακ

Εντύπωση έκανε το γλωσσόφιλο που έριξε η Μαντόνα σε μια χορεύτριά της. Εντάξει, εγώ δεν εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα γιατί -στην εξέδρα που καθόμουν- είχαμε γδυθεί όλοι και επιδιδόμασταν σε ομαδικά όργια, οπότε τι εντύπωση να μου κάνει το φιλί δυο γυναικών; Όπου κι αν κοιτούσα γύρω μου, έβλεπα τεράστιους βύζους με υπερμεγέθεις θηλές και τρυφερά, ροδαλά μουνέτα να πάλλονται. Αυτά όμως δεν τα έδειξε η τηλεόραση. (Η συνέχεια εδώ)

Κάτι άλλο που δεν έδειξε η τηλεόραση ήταν πως –μετά το τέλος της συναυλίας- η Μαντόνα πετάχτηκε μέχρι την αίθουσα των VIP και άρχισε να φιλάει όλες τις τραγουδιάρες που ήταν εκεί στο στόμα, με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητη από την κακοσμία της βρωμερής αναπνοής τους.

Μόλις η Μαντόνα συνήλθε, πήγε στη λιμουζίνα της αλλά λίγο πριν μπει μέσα έπεσε πάνω στην Ελένη Λουκά που είχε πάει για να διαμαρτυρηθεί για την παρουσία της Μαντόνα στην Ελλάδα.

Η Μαντόνα δεν ήξερε, βέβαια, ποια είναι η Ελένη Λουκά αλλά σκέφτηκε «γυναίκα είναι κι αυτή», οπότε ας της ρίξω ένα γλωσσόφιλο να με θυμάται.

Φίλησε λοιπόν η Μαντόνα την Ελένη Λουκά στο στόμα και η Λουκά συγκλονίστηκε τόσο πολύ που αρνήθηκε τον Χριστό και ασπάστηκε την Καμπάλα. Τι Καμπάλα, τι Καβάλα! Άνοιξε κι άλλη μπουκάλα!