Τρίτη, Αυγούστου 30, 2005

Πολιτισμός και Αθλητισμός

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον κ. Καραμανλή ασκεί το ΠαΣοΚ με αφορμή τους τομείς του Πολιτισμού και του Αθλητισμού, ενώ κάποιοι φτάνουν στο σημείο να θέσουν ακόμα και θέμα άμεσης παραίτησης του Πρωθυπουργού από το υπουργείο Πολιτισμού.

Η κριτική εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης κρίνεται απόλυτα δικαιολογημένη, αφού η κατάσταση στα πολιτιστικά κέντρα έχει φτάσει σε πολύ κρίσιμο σημείο και μια φιάλη ουίσκι κοστίζει πια ένα βδομαδιάτικο, ενώ τα καινούρια cd της Δέσποινας Βανδή και του Γιώργου Μαζωνάκη δεν στάθηκαν στο καλλιτεχνικό ύψος των προηγουμένων που είχαν κυκλοφορήσει επί κυβέρνησης ΠαΣοΚ και ήταν αδύνατο το νέο ποιοτικό cd του Γιάννη Πλούταρχου να σώσει την κατάσταση.

Στον τομέα του Αθλητισμού τα πράγματα δεν είναι καλύτερα, μιας και δεν έχουν βρεθεί ακόμα μη ανιχνεύσιμα αναβολικά, και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι αθλητές μας να πατώσουν στις μεγάλες διοργανώσεις – όσοι βέβαια πήραν μέρος σ’ αυτές και δεν θεράπευαν τα τραύματά τους στις παραλίες των Κυκλάδων, που όπως όλοι γνωρίζουμε διαθέτουν ιαματικά νερά.