Τρίτη, Αυγούστου 07, 2007

Ντεκαφεϊνέ

Σύμφωνα με μελέτη του Γαλλικού Εθνικού Ινστιτούτου για την Υγεία και την Ιατρική Έρευνα, η ημερήσια κατανάλωση τριών φλιτζανιών καφέ ή έξι φλιτζανιών τσαγιού προστατεύει και βοηθά τη μνήμη των ηλικιωμένων γυναικών. Η καφεΐνη βοηθά μια ηλικιωμένη γυναίκα να θυμάται πως κάποτε ήταν καλλίπυγος κόρη με λευκορόδινα μπράτσα, λεπτή μέση, γεμάτους, στητούς μαστούς και στρογγυλές γάμπες. Να θυμάται πως το σώμα της εξέπεμπε το γενετήσιο κάλεσμα, ξυπνώντας με τις ηδονικές προκλήσεις του τις πρωτόγονες ορμές των αρσενικών που επιθυμούσαν να την υποτάξουν, να την εξουσιάσουν, να τη νεμηθούν με λύσσα πάνω στο λασπωμένο χώμα. Αν αγαπάτε τις γυναίκες, μην αφήνετε τις ηλικιωμένες γυναίκες να πιουν ούτε μια γουλιά καφέ ή τσάι. Να τους δίνετε λωτούς – να ξεχάσουν.


Είναι νέος, είναι χασάπης και έχει γνωρίσει τον Μικελάντζελο Αντονιόνι. Έχει και μπλογκ – πάμε μια βόλτα; Χασάπη γράμματα!

Ευχαριστώ τις φίλες και τους φίλους για τα μέιλ. Υπόσχομαι πως το Νοέμβριο, που θα επιστρέψω στο κλεινόν άστυ, θα απαντήσω.