Δευτέρα, Μαρτίου 17, 2008

Bloggers παντού

Ο Ζαφείρης Καραμπάσης παρουσιάζει τα αποτελέσματα της πρώτης έρευνας για τους "Ελληνόφωνους bloggers" και η Κωνσταντίνα Δελημήτρου και ο Πάνος Ζέρβας μιλούν για την "εμπειρία του blogging". Όλα αυτά τα όμορφα πράγματα εδώ.

Παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας "ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ BLOGGERS"

Ο Ζαφείρης Καραμπάσης - αν και είναι μπλόγκερ- είναι πολύ ωραίος τύπος. Χαρά θεού.Την Τρίτη 18/3 και ώρα 10:00 πρόκειται να υποστηρίξει την μεταπτυχιακή του διατριβή "Το blogging στην Ελλάδα: Προφίλ κίνητρα και πρακτικές των ελληνόφωνων bloggers" στις εγκαταστάσεις του ΠΜΣ "Δυνητικές κοινότητες : Κοινωνιο-ψυχολογικές προσεγγίσεις και τεχνικές εφαρμογές" του Παντείου Παν/μίου. Πρόκειται για την πρώτη έρευνα που αφορά στην ελληνόφωνη μπλογκόσφαιρα και την πρώτη παρουσίασή της -η οποία και διεξάγεται δημόσια.

Τον Ζαφείρη μπορείτε να τον απολαύσετε δωρεάν Χατζοπούλου 16 & Μαραθωνοδρόμων στο ισόγειο του κτιρίου Ξένων Γλωσσών του Παντείου Πανεπιστημίου (ένα τετράγωνο πάνω από τα κεντρικά κτίρια του παν/μίου).

(Ζαφείρη, ειλικρινά συγγνώμη που καθυστέρησα να το ανεβάσω - δεν είχα προσέξει καλά την ημερομηνία. Καλή επιτυχία. Δεν έχεις ανάγκη εσύ.)




Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ BLOGGING

Ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας με τη συνεργασία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα ‘Η εμπειρία του Blogging’. Ομιλητές θα είναι οι bloggers Κωσταντίνα Δελημήτρου (Ψιλικατζού) και Πάνος Ζέρβας (Η καλύβα ψηλά στο βουνό).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαρτίου 2008 στις 8:00 το βράδυ στην αίθουσα της Δημοτικής βιβλιοθήκης.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει χρήση νέων τεχνολογιών, όπως τηλεδιάσκεψη και ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης στο internet και αποτελεί την πρώτη από ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων με τίτλο «Νέος Λόγος - Νέοι Δρόμοι».

Περισσότερες πληροφορίες στο http://stegh.blogspot.com