Πέμπτη, Απριλίου 10, 2008

Κάτσε κάτω απ' την ντουλάπα!


Ο πιτσιρίκος πείσμωσε από τη διεθνή συνωμοσία σε βάρος των αθλητών της εθνικής ομάδας της άρσης βαρών και προετοιμάζεται πυρετωδώς για το Πεκίνο, με αποκλειστικό σκοπό να δοξάσει την Ελλάδα στα πέρατα της οικουμένης.(Το κείμενο εδώ)




Σοκ έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία το γεγονός ότι 11 από τους 14 αθλητές της εθνικής ομάδας άρσης βαρών βρέθηκαν να έχουν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Οι αγνοί και αγαθοί Έλληνες πολίτες έπεσαν από τα σύννεφα, γιατί μέχρι σήμερα πίστευαν πως αν κάποιος πίνει το γάλα του και τρώει όλο το φαΐ του μπορεί άνετα να σηκώσει δυόμισι τόνους.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του Χρήστου Ιακώβου, το ντοπάρισμα των αθλητών οφείλεται σε λάθος της κινέζικης εταιρείας που προμηθεύει την ομοσπονδία άρσης βαρών με συμπληρώματα διατροφής: οι Κινέζοι μπερδεύτηκαν και, αντί για συμπληρώματα διατροφής, έστειλαν στην εθνική ομάδα άρσης βαρών φυτοφάρμακα.

Δεν πειράζει - τουλάχιστον τώρα είμαστε σίγουροι πως κανένας αρσιβαρίστας μας δεν κινδυνεύει από το δάκο και τη μουχρίτσα.

Τώρα εκφράζονται φόβοι για τα αποτελέσματα του ελέγχου ντόπινγκ που έγινε στον Κώστα Καραμανλή στο Βουκουρέστι, μετά από απαίτηση Σκοπιανών αξιωματούχων.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από το ΝΑΤΟ, ο πρωθυπουργός πήγε ντοπαρισμένος στη σύνοδο κορυφής των κρατών-μελών της Συμμαχίας, αλλά αυτό δεν ήταν δύσκολο να το διαπιστώσουμε και μόνοι μας, αφού δεν είναι δυνατόν να κωλοβαράς επί τέσσερα χρόνια -και να βαριέσαι να πας από τη Ραφήνα ως τη Βουλή-, και ξαφνικά να γίνεσαι Σούπερμαν και να πλακώνεσαι στα βέτο και στους τσαμπουκάδες.

Πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ αναφέρουν πως δεν πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχει γίνει χρήση απαγορευμένων ουσιών και από τον Χρήστο Ζαχόπουλο - αυτός μάλλον ήταν ο λόγος που δεν τα τίναξε, αν και έσκασε σαν καρπούζι στα τσιμέντα.

Αν ο κύριος Ζαχόπουλος βρεθεί θετικός στον έλεγχο ντόπινγκ, θα τον πετάξουν από την Ακρόπολη για να μάθει άλλη φορά να μην κάνει απόπειρα αυτοκτονίας ντοπαρισμένος, με συνέπεια να επιζήσει και να δημιουργήσει προβλήματα στο δημόσιο βίο.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του κ. Ζαχόπουλου, ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού δεν είχε κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών, αλλά έπαιρνε μόνο συμπληρώματα διατροφής - πριν πηδήξει από το μπαλκόνι, είχε φάει ένα βόδι μόνος του.

Η κυβέρνηση ανησυχεί επειδή υπάρχει φόβος να βρεθεί ντοπαρισμένη και η Καλομοίρα, και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να αποκλειστούμε από τη Γιουροβίζιον και να καταρρεύσει η εξωτερική πολιτική της χώρας. Η ΕΥΠ έχει κλειδώσει τη νεαρή αοιδό σε ένα στάβλο στην Τσαμουριά, και την τρέφει μόνο με τσίχλες, καραμέλες και γλειφιτζούρια.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η κυβέρνηση δεν φέρει καμία ευθύνη για τους ντοπαρισμένους αθλητές της εθνικής μας ομάδας της άρσης βαρών, αφού οι αθλητές είναι Αλβανοί, πρώην Σοβιετικοί και Αρκουδόγυφτοι.

Η κυβέρνηση ετοιμάζει ένα νέο νομοσχέδιο που θα απαγορεύει τη συμμετοχή των Ελλήνων στις ελληνικές εθνικές ομάδες, ώστε να μην πιάνονται ντοπαρισμένοι οι Έλληνες και διασύρεται το όνομα της χώρας μας στο εξωτερικό.

Το νέο νομοσχέδιο προβλέπει πως δικαίωμα συμμετοχής στις εθνικές μας ομάδες θα έχουν μόνοι αλλοδαποί∙ για να πάρει κάποιος αλλοδαπός οριστικά την ελληνική υπηκοότητα, θα πρέπει να κατακτήσει το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο για την Ελλάδα, τραγουδώντας φαρσί τον εθνικό ύμνο, ενώ θα πρέπει να περάσουν και είκοσι χρόνια από τη νίκη του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ώστε να είμαστε απόλυτα βέβαιοι πως δεν θα βρεθούν παράνομες ουσίες στα ούρα του - παλιά, οι ξένοι που έκαναν ελέγχους ντόπινγκ τα πετούσαν τα ούρα των αθλητών, αλλά τώρα τα κρατάνε κάνα δυο δεκαετίες στο κελάρι, γιατί είναι ουρολάγνοι.

Παράλληλα, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή σκέφτεται να παίρνει δείγμα και από τις κουράδες των αθλητών, για να μη μένουν παραπονεμένες.

Η απόφαση της κυβέρνησης να συμμετέχουν μόνο αλλοδαποί στις ελληνικές εθνικές ομάδες θα έχει σαν συνέπεια να γεμίσουν τα προπονητήρια από μετανάστες.

Στα σύνορα, στα λιμάνια και στα αεροδρόμια θα υπάρχουν στάδια, στα οποία οι αλλοδαποί θα κάνουν προκριματικούς αγώνες, και όσοι πιάνουν τα όρια θα έχουν δικαίωμα να εισέλθουν στη χώρα - οι υπόλοιποι θα απελαύνονται αμέσως.

Όλοι αυτοί οι συμπαθέστατοι Αφρικανοί που πουλάνε διάφορα σκατολοΐδια στην Ερμού και στην Αδριανού θα επανδρώσουν άξια τις ελληνικές εθνικές ομάδες -αφού είναι εκπληκτικά γρήγοροι και ανθεκτικοί στο κυνήγι των αστυνομικών, αν και κουβαλάνε μισό τόνο στην πλάτη-, ενώ παράλληλα θα αδειάσουν οι πεζόδρομοι από την πραμάτεια τους και θα μπορούν οι πολίτες να βολτάρουν με την άνεσή τους.

Όποιος Έλληνας επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια ελληνική εθνική ομάδα θα πρέπει πρώτα να πάρει ξένη υπηκοότητα, ώστε, αν πιαστεί ντοπαρισμένος, να μην προσβάλει το αρχαίο κι αθάνατο πνεύμα του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού.

Εν τω μεταξύ, ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των αθλητών που βρέθηκαν ντοπαρισμένοι -αλλά και αυτών που δεν είχαν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών-, αφού, αν βρεθεί θετικό και το δεύτερο δείγμα, η εθνική ομάδα άρσης βαρών δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε διεθνείς αγώνες για τα επόμενα δυο χρόνια.

Τα έσοδα των αθλητών προέρχονται από την άρση βαρών και τώρα αντιμετωπίζουν το φάσμα της ανεργίας και της φτώχειας.

Δεν πρέπει να ανησυχούν οι αθλητές, αφού μπορούν κάλλιστα να ακολουθήσουν αντίστροφα την πορεία του Πύρρου Δήμα: ο Πύρρος Δήμας, πριν γίνει ολυμπιονίκης στην άρση βαρών, κουβαλούσε βαριά αντικείμενα, αφού έκανε μετακομίσεις - οι αθλητές μας μπορούν να περάσουν από τον πρωταθλητισμό στις μετακομίσεις και να εργαστούν ως χαμάληδες, συνδυάζοντας άψογα το άθλημά τους με το νέο τους επάγγελμα.

Παράλληλα, η νέα τους ασχολία θα τους διατηρεί σε φόρμα, αφού, αν κουβαλάς κάθε μέρα καμιά εικοσαριά ψυγεία και καμιά σαρανταριά ντουλάπες από το ισόγειο στον πέμπτο, κάνεις την τέλεια προπόνηση και δεν θα έχεις πρόβλημα σε μερικά χρόνια -που θα επιστρέψεις στους αγώνες- να σηκώνεις χαλαρά καμιά τετρακοσαριά κιλά στο αρασέ.

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή είναι εξαιρετικά προβληματισμένη από τα συνεχή κρούσματα ντόπινγκ, επειδή έχουν αρνητικές επιπτώσεις στις πωλήσεις των πολυεθνικών εταιρειών και απομακρύνουν τους διαφημιζόμενους από τα ολυμπιακά προϊόντα και το αρχαίο πνεύμα.

Ο πρόεδρος της ΔΟΕ σκέφτεται να απαγορεύσει τους ελέγχους ντόπινγκ, επιβάλλοντας, παράλληλα, το υποχρεωτικό ντοπάρισμα όλων των αθλητών. Όσοι αθλητές αρνούνται να ντοπαριστούν θα αποκλείονται από τους αγώνες δια βίου.

Όλα αυτά θα συμβούν μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Μέχρι τότε, η ΔΟΕ θα κάνει τουμπεκίνου.


LIFO - 10/04/08