Τρίτη, Νοεμβρίου 22, 2005

Hakuna Matata!

Image Hosted by ImageShack.us


Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης, κατέθεσε τη Δευτέρα στην πρόεδρο της Βουλής Άννα Μπενούδα-Ψαράκη, τον κρατικό προϋπολογισμό για το έτος 2006.

Ο νέος προϋπολογισμός, που προβλέπει έξτρα λυματολάσπη για κάθε νοικοκυριό, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από μισθωτούς και συνταξιούχους και αμέσως στήθηκε πανηγύρι στους δρόμους της Αθήνας και των άλλων μεγάλων πόλεων της χώρας. Η σαμπάνια έρεε άφθονη, ενώ έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα χιόνια, τα πρώτα μελομακάρονα και οι πρώτοι ζητιάνοι.

Μέσα στο κλίμα γενικής ευφορίας που δημιουργήθηκε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εθεάθη να χορεύει τσα-τσα με την Βιργινία Φυντανάκη-Βεντουρίδη στην πλατεία Κλαυθμώνος, την ίδια ώρα που ο Σεραφείμ Βεντουράκης έδινε μαθήματα ανώδυνου τοκετού στην Κιμ Κίλιαν στο Da Capo.

Η Κιμ θα γεννήσει στο στούντιο του Alpha σε απευθείας μετάδοση, γιατί ο Μάκης θέλει να δούμε όλοι πως δεν έδωσε φακελάκι στον γιατρό, ενώ παράλληλα φοβάται μήπως του την κλέψει ο Γιώργος Παπανδρέου και τη βάλει στο ΠαΣοΚ στα πλαίσια ανανέωσης του κόμματος, που προβλέπει πως τις θέσεις των βουλευτών θα πάρουν τα παιδιά τους για να μην μπερδεύονται οι δημοσιογράφοι με νέα ονόματα, ενώ τους άκληρους θα διαδεχτούν επιφανείς προσωπικότητες από το χώρο της τηλεόρασης και της τοκογλυφίας.

Το ζεύγος Φυντανάκη- Βεντουρίδη προσφέρθηκε να βαφτίσει το παιδί του Μάκη και της Κιμ, το οποίο αν είναι αγόρι θα βαφτιστεί Φιντέλ κι αν είναι κορίτσι Ταρζάν – τα βαφτίσια θα γίνουν στις φυλακές Κορυδαλλού από τον πατέρα Ιάκωβο Γιοσάκη και την Πάπισσα Ιωάννα. Ο Στέφανος Κορκολής έγινε έξαλλος, γιατί ο Μάκης του είχε υποσχεθεί πως αυτός θα είναι ο νονός, κι έσπασε τρία πιάνα και τα δυο του χέρια. Η αυριανή συναυλία του στο Μέγαρο Μουσικής δεν αναβάλλεται, μιας και ο Στέφανος θα παίξει με τα γόνατα και τη μύτη.