Τετάρτη, Δεκεμβρίου 12, 2007

Οι παντρεμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ!



Ο πιτσιρίκος μελετά τη σεξουαλική ζωή των παντρεμένων ζευγαριών για να κανονίσει την πορεία του.







Σύμφωνα με πανελλαδική έρευνα της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας στην οποία συμμετείχαν 18.000 ζευγάρια, αποδεικνύεται πως οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν προβλήματα στον έβδομο χρόνο του γάμου τους.

Μέχρι τον έβδομο χρόνο κυνηγιούνται στα δωμάτια και το κάνουν όπου βρουν σαν λυσσασμένοι, αλλά ξαφνικά στον έβδομο χρόνο κάτι τους πιάνει και δεν θέλουν να βλέπουν ο ένας τον άλλον.

Στο έβδομο έτος έγγαμου βίου, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες αρχίζουν να ψάχνουν με μανία για νέους ερωτικούς συντρόφους, οπότε, αν έχετε παντρεμένους φίλους που παντρεύτηκαν πριν από επτά χρόνια, καλό είναι να τους αποφεύγετε ή να φοράτε τσίγκινο σωβρακάκι γιατί μπορεί να σας κουτουπώσουν στα καλά καθούμενα και να έχετε ντράβαλα.

Το 19,5% των ανδρών και το 2% των γυναικών παραδέχονται πως απατούν τον σύντροφό τους από τον πρώτο κιόλας χρόνο του γάμου – προφανώς, έχουν διαβάσει τις σχετικές έρευνες και σου λένε «αφού σύμφωνα με την επιστήμη είναι σχεδόν σίγουρο πως θα τον απατήσω τον σύντροφό μου στα εφτά χρόνια γάμου, γιατί να περιμένω άλλα έξι χρόνια για να του φορέσω τα κέρατα και να μην αρχίσω να του τα φοράω από τώρα, ώστε να τον προετοιμάζω σιγά σιγά και να μην του έρθει ταμπλάς»;

Στον έβδομο χρόνο του γάμου το 65% των Ελλήνων και το 64,5% των Ελληνίδων απατούν τους συντρόφους τους. Παρατηρούμε πως τα δυο φύλα στο κέρατο είναι σχεδόν ίσα. Το 0,5% των Ελληνίδων που υπολείπεται του ανδρικού ποσοστού προφανώς ψάχνει για ερωτικό σύντροφο αλλά δεν βρίσκει επειδή είναι όλοι πιασμένοι – αυτές, για να καταπολεμήσουν την ερωτική τους δίψα, το ρίχνουν στη μάσα και γίνονται τόφαλοι.

Βέβαια, τους Έλληνες δεν είναι να τους πιστεύεις σε αυτά που λένε αφού είναι επαγγελματίες ψεύτες. Ο μέσος Έλληνας άνδρας αφήνει να εννοηθεί πως έχει πάει με καμιά δεκαριά χιλιάδες γυναίκες που δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην ακαταμάχητη γοητεία του, ενώ τα τελευταία χρόνια και οι Ελληνίδες όταν αναφέρονται στην ερωτική τους ζωή θυμίζουν καουμπόηδες που είναι πάντα με το λάσο στο χέρι.

Από την άλλη, οι παραδόσεις του λαού μας επιβάλλουν το «ο κουμπάρος την κουμπάρα δυο φορές την εβδομάδα», οπότε σε μια χώρα που καθένας έχει και από καμιά εικοσαριά κουμπαριές, λογικό είναι το σεξ να είναι ακατάπαυστο και οι Έλληνες να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους από την εξάντληση.

Σύμφωνα με τη μελέτη, τον πρώτο χρόνο του γάμου τους τα παντρεμένα ζευγάρια ξεσκίζονται στο σεξ καθημερινά και έχουν την πεποίθηση πως αυτό θα κρατήσει για μια ζωή – προφανώς, κανείς δεν τους έχει μιλήσει για τον προστάτη, το ζάχαρο και την κλιμακτήριο.

Τον δεύτερο χρόνο οι ερωτικές συνευρέσεις περιορίζονται σε τρεις φορές την εβδομάδα – λογικό είναι αυτό γιατί, αν επί ένα χρόνο δεν σηκώνεσαι από το κρεβάτι, κινδυνεύεις να πας στη στενή εξαιτίας των απλήρωτων λογαριασμών, οπότε καταλαβαίνεις πως, εκτός από το να βγάζεις τα μάτια σου, καλό θα ήταν να πηγαίνεις πού και πού στη δουλειά για να βγάλεις κάνα φράγκο και να μη λυσσάξεις της πείνας.

Τον πέμπτο χρόνο, μια φορά τη βδομάδα είναι αρκετή, ενώ τον έβδομο χρόνο μια φορά τον μήνα – τον έβδομο χρόνο, κάποια προνοητικά ζευγάρια το κάνουν δώδεκα μέρες σερί για να ξεμπερδεύουν και να μην έχουν ερωτικές υποχρεώσεις τον υπόλοιπο χρόνο.

Τώρα, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, άμα έχεις αραδιάσει δυο τρια κουτσουβελάκια και σου παίρνουν τ’ αυτιά όλη μέρα τρέχοντας μέσα στο σπίτι, πώς να σου μείνει χρόνος για φιστίκωμα;

Άσε που πρέπει να ταπώνεσαι όλη την ώρα για να μην σε ακούσουν τα παιδιά. Πάνω που είσαι στις γλύκες σου, το ένα θέλει να χέσει, το άλλο να φάει και πάει λέγοντας.

Είναι παρατηρημένο πως τα παιδιά καταβαραθρώνουν τη λίμπιντο – συν τοις άλλοις, όλοι οι Έλληνες γονείς πιστεύουν πως τα παιδιά τους είναι θεοί, οπότε αποφεύγουν το σεξ και υποκρίνονται πως τα βλαστάρια τους έχουν προέλθει από άμωμο σύλληψη.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο έβδομος χρόνος του γάμου είναι ο πιο επικίνδυνος και για διαζύγιο, αφού από τα 711 ζευγάρια που χώρισαν τα 669 χώρισαν τον έβδομο χρόνο. Ο λόγος ήταν πως έπιασαν τον σύντροφό τους καβάλα.

Ε, βέβαια, αν κάνεις σεξ μαζί του μια φορά το μήνα, αρχίζεις και υποψιάζεσαι πως ο καλός σου κάποια άλλη κουτουπώνει και, αφού πας σε μάγισσες, χαρτορίχτρες και ιδιωτικούς ντετέκτιβ, τον βρίσκεις αγκαλιά με την καλύτερή σου φίλη που έχει κι αυτή κάτι προβλήματα με το γάμο της γιατί πλησιάζει στον έβδομο χρόνο και έχει τρομοκρατηθεί.

Το σωστό είναι να πας κι εσύ με τον άντρα της φίλης σου για να είστε πάτσι και να μη χαλάσουν ο σχέσεις σας.

Εν κατακλείδι, είναι κρίμα που έχει αποποινικοποιηθεί η μοιχεία και τώρα δεν οδηγούν τα παράνομα ζευγάρια γυμνά και τυλιγμένα με σεντόνια στην Πανεπιστημίου για να δικαστούν, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί μια από τις ωραιότερες τουριστικές ατραξιόν της Αθήνας.