Παρασκευή, Δεκεμβρίου 16, 2005

Ευτυχώς που υπάρχει ο Συνασπισμός

Image Hosted by ImageShack.us

Ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος ζήτησε χτες από τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο να παραιτηθεί, ακολουθώντας το παράδειγμα του πρώην Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου. Την επόμενη εβδομάδα ο κ. Αλαβάνος θα ζητήσει την παραίτηση του Πάπα, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, ανήμερα τα Χριστούγεννα, ο Συνασπισμός να ζητήσει και την παραίτηση του Αλμπέρτο Μαλεζάνι.

Παράλληλα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Συνασπισμού, με επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, έθεσε θέμα σιγαστήρα στα καμπαναριά και αντικατάστασης των κεριών με πυγολαμπίδες.

Τα επόμενα αιτήματα του Συνασπισμού είναι να αποχωρήσει η χώρα από τον πλανήτη Γη και να έρθει ο κώλος μπρος. Εξετάζεται ακόμα η μεταφορά του τιμονιού δεξιά , η πεζοδρόμηση της εθνικής οδού και η αποποινικοποίηση της φυματίωσης.

Στις βουλευτικές εκλογές του 2008, ο Συνασπισμός θα βάλει στο πρόγραμμά του την κατάργηση της εμμήνου ρύσεως και της πρόωρης εκσπερμάτισης.(Αυτό το γελαστικό –ελπίζω- σχόλιο, το αφιερώνω στον Thas που τον στενοχώρησα. Thas σε αγαπάω.)