Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2005

ΠαΣοΚ & Stones



Οι Rolling Stones αναμένεται να εμφανιστούν στις 29 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στο πλαίσιο της μεγάλης ευρωπαϊκής περιοδείας τους. Οι «γερόλυκοι» του ροκ, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα 60 χρόνια ζωής, επισκέπτονται για τρίτη φορά τη χώρα μας ύστερα από πρόσκληση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος θέλει να αποδείξει έμπρακτα στον Γιώργο Παπανδρέου, πως η ανανέωση των προσώπων στο όλον ΠαΣοΚ δεν έχει να κάνει με την ηλικία, αλλά με την διάθεση των στελεχών για προσφορά – υπάρχει καλύτερο παράδειγμα από τους Stones; Τα μέλη του συγκροτήματος θα αποκτήσουν κάρτα μέλους του κόμματος, σε μια σεμνή τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο και στη συνέχεια θα επισκεφτούν τον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου για να του τραγουδήσουν a cappella το «Out of time».

Η συναυλία των Rolling Stones θα ανοίξει με το «Time is on my side», που θα είναι αφιερωμένο στον Άκη Τσοχατζόπουλο και στην Άννα Καλουτά. Για να γίνει ακόμα πιο σαφές το μήνυμα του Άκη προς την ηγεσία του κόμματος, υπάρχει η σκέψη support group στη συναυλία των Rolling Stones να είναι οι αδελφοί Κατσάμπα.