Σάββατο, Νοεμβρίου 10, 2007

Ζωνιανά - Όλη η αλήθεια!

Ο πιτσιρίκος αποκαλύπτει γιατί τα Ζωνιανά εξυπηρετούσαν τόσα χρόνια εθνικά συμφέροντα και γιατί οι κάτοικοι των Ζωνιανών είναι σύγχρονοι εθνικοί ήρωες που λοιδορούνται άδικα.

Πόσα χρόνια αποτελούσαν τα Ζωνιανά άβατο για την αστυνομία; Εικοσιπέντε. Ποιο ήταν το κυρίαρχο σύνθημα στη χώρα πριν από 25 χρόνια; «Έξω οι βάσεις του θανάτου». Οι αμερικανικές βάσεις έκλεισαν μετά από μερικά χρόνια αλλά η βάση της Σούδας έμεινε.

Έτσι, οι πολιτικοί, οι δικαστικές αρχές, η αστυνομία και οι κάτοικοι των Ζωνιανών έβαλαν σε λειτουργία ένα πανέξυπνο και μακρόπνοο σχέδιο για να ξεφορτωθούν τη βάση της Σούδας: αποφάσισαν να γεμίσουν την Κρήτη ναρκωτικά, ώστε να κάνουν ναρκομανείς τους αμερικανούς στρατιώτες και να είναι απόλυτα εξαρτημένοι από τις ναρκωτικές ουσίες.

Σήμερα γίνεται η επιχείρηση στα Ζωνιανά –όπως προέβλεπε το αρχικό σχέδιο- εξαφανίζονται οι ναρκωτικές ουσίες από το νησί, οι αμερικανοί στρατιώτες δεν βρίσκουν ούτε μπάφο, μένουν χαρμάνια, και την πουλεύουν για την πατρίδα τους. Η Σούδα είναι και πάλι δικιά μας! Ζήτω τα Ζωνιανά! Ζήτω η Κρήτη!

Οι Ζωνιανοί πλημμύρισαν
την Κρήτη με χασίσι
γιατί οι κωλοαμερικανοί
τους είχανε γαμήσει!

Άδικα κατηγόρησαν
τους κρητικούς λεβέντες
ο Πρετεντέρης κι ο Καψής
που κλάνουν πάντα μέντες!


Η ομάδα Σπείρα-Σπείρα έχει μπλογκ. Ωραιότατο μπλογκ. Περάστε. Ένας ένας και ευγενικά.