Κυριακή, Ιουλίου 31, 2005

Να σας συστήσω : Στέφανι η Lili, Lili η Στέφανι

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Διάβασα για τη Στέφανι Κλάιν στο in.site.rs. Αφορμή για την αναφορά του Naftilos ήταν ένα κείμενο του Γιώργου Αγγελόπουλου στα "ΝΕΑ".

Η Στέφανι είναι 29 ετών, ζει στη Νέα Υόρκη, είναι κατά το ένα τέταρτο Ελληνίδα, εργάζεται ως αρτ νταϊρέκτορ, μοιάζει συμπαθητική και έχει ένα μπλογκ που ονομάζεται "Greek tragedy". Το μπλογκ της είναι ένα από τα πιο πετυχημένα στον κόσμο, δέχεται πολλές επισκέψεις και πρόσφατα μου εκμυστηρεύτηκε στο τηλέφωνο πως όταν μεγαλώσει, ελπίζει να καταφέρει να με φτάσει. Της το εύχομαι ολόψυχα - τους συναδέλφους πρέπει να τους ενθαρρύνουμε.

Στο μπλογκ της η Στέφανι γράφει για τη ζωή της, τους έρωτές της και όλα όσα αγαπάει. Το γεγονός πως αναφέρεται ακόμα και στα πιο προσωπικά της θέματα με ειλικρίνεια την έχει κάνει εξαιρετικά δημοφιλή. Τον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει το πρώτο της βιβλίο και ήδη ετοιμάζει το δεύτερο. Λέγεται πως η προκαταβολή που έλαβε για το βιβλίο από τον εκδοτικό οίκο ήταν 500.000 δολάρια. Επίσης ετοιμάζεται από το NBC μια κωμική τηλεοπτική σειρά με θέμα τη ζωή της.

Όταν διάβασα αυτό το άρθρο σκέφτηκα αμέσως τη Lili. Νομίζω πως κάνει ακριβώς ό,τι κάνει και η Στέφανι. Βέβαια η Lili μάλλον το κάνει καλύτερα, γιατί είναι περισσότερο από ένα τέταρτο Ελληνίδα, αλλά ούτε εκεί είναι το θέμα μου. Απλά περιμένω με αγωνία ένα βιβλίο της Lili και ο λόγος είναι απόλυτα ιδιοτελής : έχω βάλει ένα στοίχημα εδώ και δυο μήνες πως η Lili θα γράψει ένα μπεστ σέλερ και θέλω να το κερδίσω.

Υ.Γ.1 Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, η Στέφανι τραγουδάει - όπως ακριβώς και η Lili.
Υ.Γ.2 Αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο μπλογκ της Στέφανι και στα σχόλια που κάνουν οι αναγνώστες. Για παράδειγμα η Στέφανι γράφει τι επίδραση είχε στη ζωή της το άρθρο των New York Times που αναφέρεται σ' αυτήν. Οι αναγνώστες περιέργως δεν τη ...βρίζουν, αλλά χαίρονται μαζί της για όσα καλά της έχουν συμβεί - όπως ακριβώς συμβαίνει και στην Ελλάδα. Εδώ.