Τρίτη, Μαρτίου 14, 2006

Τσίουυυυυυυυυυυυ!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει τα αίτια θανάτου του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς. Σύμφωνα με δήλωση Ολλανδού τοξικολόγου, ο Μιλόσεβιτς εκτός από το ισχυρό αντιβιοτικό που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της λέπρας και της φυματίωσης έπαιρνε κι ένα φάρμακο για τη βλεννόρροια και την καταπολέμηση της φαλάκρας, ενώ υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως έπινε και το σαμπουάν.

Το θέμα έχει προκαλέσει μεγάλο θόρυβο στα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης αφού αποδεικνύεται πως οι φυλακές της χώρας είναι μπάτε σκύλοι αλέστε κι ο καθένας παίρνει ό,τι γουστάρει, δηλαδή όπως ακριβώς γίνεται και στον Κορυδαλλό – για το παραδικαστικό κύκλωμα στις δυο χώρες ας μη γίνει σύγκριση, γιατί στην Ολλανδία τα πράγματα είναι σίγουρα χειρότερα.

Η εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου Κάρλα Ντελ Πόντε διέταξε έρευνα στο κελί του εκλιπόντος, όπου μετά από εξονυχιστικό έλεγχο βρέθηκαν τριάντα στρουθοκάμηλοι κι ένα κοπάδι πέρδικες από τη Μπάνια Λούκα, οπότε θα γίνει νέα νεκροψία για να εξεταστεί η πιθανότητα ο θάνατος του Μιλόσεβιτς να οφείλεται στη γρίπη των πτηνών και να επιβεβαιωθεί έτσι περίτρανα το σενάριο της αυτοκτονίας.

Οι έρευνες στο κελί του Μιλόσεβιτς συνεχίζονται γιατί υπάρχουν υποψίες πως εκεί κρύβονται ο Ράντοβαν Κάρατζιτς και ο στρατηγός Μλάντιτς. Αν τελικά οι δυο άντρες βρεθούν, θα εκδοθούν στη Σερβία όπου καταζητούνται και οι Σέρβοι με τη σειρά τους θα μας τους παραχωρήσουν ευγενικά για να κάνουν φωνητικά στο τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον.

Εν τω μεταξύ, μεγάλη αντιδικία έχει ξεσπάσει για τον τόπο ταφής της σορού του Μιλόσεβιτς, αφού στη διεκδίκηση έχουν μπει όλες οι βαλκανικές χώρες με την ελπίδα πως ο τάφος του θα αποτελέσει τουριστική ατραξιόν. Κανείς δεν ξέρει που θα γίνει τελικά η κηδεία, αν και ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς στη διαθήκη του δηλώνει απερίφραστα πως αισθάνεται Ολλανδός και επιθυμία του είναι η κηδεία του να γίνει στην αγαπημένη του Χάγη, αφού εκεί συνειδητοποίησε το μεγαλείο της Δημοκρατίας.