Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2006

Είστε στην Ασφάλεια; Ααααχ πολύ μ' αρέσουν αυτά τα Σώματα!

Image Hosted by ImageShack.us

Κατρουγιάλι, Ζάκυνθος
της Dana Semitecolo

Υπήρχαν δύο υποψήφιοι (σ.σ.αστυνομικοί) σε διαφορετικά ψηφοδέλτια για τον Δήμο Ζακυνθίων. Ο κ. Παναγιώτης Αβράμης, υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Στάθη Μπετίνη (ΠαΣοΚ), εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος και αστυνομικός της Ασφάλειας Ζακύνθου. Ουδέποτε παραιτήθηκε από την Ασφάλεια, γιατί δεν χρειάζεται! Δεν υπάρχει ασυμβίβαστο!

Ήρθε δε πρώτος σε σταυρούς, 704 τον αριθμό, επί συνόλου 7.591 ψήφων που έλαβε ο συνδυασμός. Ο κ. Αβράμης εκτελούσε για ένα διάστημα χρέη Διευθυντή της Ασφάλειας Ζακύνθου αλλά ήταν προσωρινό.

Στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. με επικεφαλής τον κ. Άκη Τσαγκαρόπουλο, συμμετείχε και ο κ. Κωνσταντίνος Αναστόπουλος επίσης αστυνομικός της Ασφάλειας Ζακύνθου. Φυσικά εξελέγη και φυσικά δεν υπάρχει λόγος παραίτησης αφού δεν υπάρχει ασυμβίβαστο. Γιατί να υπάρχει άλλωστε; Για την ιστορία, ο κ. Αναστόπουλος έλαβε 315 σταυρούς προτίμησης.

Είναι σαφής η προτίμηση του λαού στα όργανα!



Ένας φίλος από την όμορφη Ζάκυνθο θέλησε να μάθει αν υπάρχει ασυμβίβαστο εν ενεργεία αστυνομικού και δημοτικού συμβούλου. Απευθύνθηκα στην ανταποκρίτριά μου στο νησί, τη Dana Semitecolo, και λύθηκε η απορία του. Μικρές κοινωνίες και αστυνομικοί δημοτικοί σύμβουλοι. Διαφθορά; Διαπλοκή; Όχι, αυτά αφορούν τα μεγαλοσυμφέροντα. Προφανώς, οι ανωτέρω κύριοι εξελέγησαν γιατί είναι ακέραιοι και άμεμπτοι.

Η κ. Dana Semitecolo ξεκίνησε από αναγνώστρια του blog και εξελίχθηκε σε ανταποκρίτρια. Την ευχαριστώ.