Πέμπτη, Νοεμβρίου 09, 2006

Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο, σε βίαζα στο κυλικείο

Image Hosted by ImageShack.us

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία της Αμαρύνθου Ευβοίας, αλλά και σύμπασα η κοινή γνώμη, την υπόθεση του βιασμού τεσσάρων αγοριών από 16χρονη συμμαθήτριά τους στις τουαλέτες του σχολείου. Η Στέφκα Νταρντάνοβα -που είναι μέλος της ολυμπιακής ομάδας άρσης βαρών της Βουλγαρίας- ακινητοποίησε με την υπερφυσική της δύναμη τα τέσσερα μικροκαμωμένα Ελληνόπουλα και, αφού τα πλάκωσε στα μπουνίδια, τα βίασε κατ' εξακολούθηση, αναγκάζοντάς τα να ικανοποιήσουν τις ακόρεστες σεξουαλικές επιθυμίες της.

Η θηριώδης βουλγάρα αρσιβαρίστρια κατέγραφε παράλληλα στο κινητό της τον βιασμό των τεσσάρων λιλιπούτειων ελλήνων συμμαθητών της, με σκοπό να διοχετεύσει το βίντεο στο διαδίκτυο και να τους εξευτελίσει στα μάτια των Αμαρυνθιωτών –που αποφεύγουν το σεξ πριν το γάμο–, αλλά και όλου του πλανήτη.

Οι τέσσερις αθώοι Ελληνόπαιδες κατέφυγαν κλαίγοντας στους γονείς τους και τους εκμυστηρεύθηκαν όλα όσα συνέβησαν, αν και φοβήθηκαν πως δεν θα τους πίστευαν, και θα τους κατηγορούσαν πως «πήγαιναν γυρεύοντας».

Η σωματώδης Βουλγάρα αρνείται όλες τις κατηγορίες και υποστηρίζει μάλιστα πως έπεσε θύμα βιασμού από τους συμμαθητές της, αλλά όλοι γνωρίζουμε πόσο κακοήθεις άνθρωποι είναι αυτοί οι Βούλγαροι – αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την ανθελληνική τους στάση κατά την διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων αλλά και από τα βιβλία της Πηνελόπης Δέλτα, όπου μέχρι και ο Μάγκας –που είναι σκύλος αλλά Έλληνας!– διακατέχεται από αντιβουλγαρικά αισθήματα.

Πλάκα στην πλάκα, πρέπει να είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο στην οποία έχει εκδοθεί μυθιστόρημα με ήρωα έναν σκύλο… εθνικιστή. Κατά τ’ άλλα, όσοι υποστηρίζουν πως είμαστε όλοι για το Δαφνί έχουν άδικο, και τα λένε αυτά επειδή μας ζηλεύουν.

Η έφηβη βουλγάρα εγκληματίας ήταν σημαιοφόρος στο σχολείο, αλλά αυτό συνέβαινε επειδή απειλούσε τους καθηγητές της πως θα τους δείρει αν δεν της βάλουν εικοσάρια. Επίσης, έπαιρνε τη σημαία στο σπίτι της και την κλείδωνε στο μπαούλο, με αποτέλεσμα να την έχει φάει ο σκώρος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας έστειλε τον διευθυντή του ιδιαιτέρου του γραφείου να επισκεφθεί τη βουλγάρα μαθήτρια, γιατί φοβήθηκε πως, αν πήγαινε ο ίδιος, μπορεί να του την έπεφτε κι αυτουνού – και να είχαμε διπλωματικό επεισόδιο με τη Βουλγαρία και επανάληψη της μάχης του Κιλκίς. Κατά τη γνώμη μου, καλά έκανε ο Πρόεδρος – για τέτοια είμαστε τώρα;

Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος δέχτηκε τη μητέρα της ερωτομανούς Βουλγάρας –που κι αυτή, σύμφωνα με τους ακέραιους Αμαρυνθιώτες, είναι εξώλης και προώλης–, αλλά η Εκκλησία δεν κωλώνει μπροστά σε φαινόμενα αχαλίνωτου σεξ, γιατί είναι πολύ προχωρημένη σε τέτοια θέματα.

Άλλωστε, όπως μάθαμε όλοι πριν από δυο χρόνια, οι έννοιες «σεξ» και «Εκκλησία» είναι άρρηκτα δεμένες μεταξύ τους, αφού οι παπάδες το κάνουν όπου βρουν και μ’ όποιον νά ’ναι χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις· έτσι κάνουν πράξη τη χριστιανική ρήση «Αγαπάτε αλλήλους».

Ο σύλλογος καθηγητών του Λυκείου της Αμαρύνθου επέβαλε πενθήμερη αποβολή στη μητρομανή Βουλγάρα αλλά και στα τέσσερα αθώα Ελληνόπουλα που έπεσαν θύματά της, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις· ήταν όμως ολοφάνερο πως, αν δεν απέβαλαν και αυτούς, η Βουλγάρα θα τους έστελνε όλους στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα και μώλωπες.

Παράλληλα, ο λυκειάρχης πρότεινε στην υπουργό Παιδείας να επανέλθει ο θεσμός των χωριστών σχολείων αρρένων και θηλέων – όχι πως θα σταματήσουν οι βιασμοί, αλλά τουλάχιστον θα γλιτώσουμε τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Αν καταφέρει ο Γιωργάκης να γκαστρώσει τον Κωστάκη τι να πω;

Τώρα, η ξεδιάντροπη βουλγάρα μαθήτρια και η αναλόγου ηθικής μητέρα της είναι αναγκασμένες να φύγουν από την εξωτική Αμάρυνθο – στην οποία όλοι μας ονειρευόμαστε να ζήσουμε μια μέρα, αλλά είναι ακριβά τα νοίκια στην Εύβοια και δεν μπορούμε ρε γαμώτο.

Το σωστό θα ήταν να φύγουν όλοι οι υπόλοιποι κάτοικοι από την Αμάρυνθο και να τις αφήσουν μόνες τους για τιμωρία – έτσι, για να μάθουν. Αλλά, τελικά, καλύτερα που φεύγουν αυτές, γιατί σαν τη χιλιοτραγουδισμένη Αμάρυνθο, στον κόσμο όλο –όσο κι αν ψάξουν–, δεν θα βρουν.

Τα περιστατικά ομαδικού σεξ στις τουαλέτες των σχολείων έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις, και το υπουργείο Παιδείας σκέφτεται να αντικαταστήσει τις τουαλέτες με ατομικούς καθετήρες στα θρανία, γιατί η μυρωδιά των ούρων και η σκατίλα λειτουργούν αφροδισιακά για τους έφηβους μαθητές· πάει ο Τοτός να κατουρήσει γιατί κοντεύει να σπάσει η φούσκα, του αλλά ξαφνικά τού ανεβαίνει η λίμπιντο από την κατρουλίλα και πηδάει όποιον βρει μπροστά του – ο Τοτός φταίει;

Το υπουργείο σκέφτεται να λάβει και άλλα μέτρα όπως προβολές ταινιών πορνό, μπας και από τις πολλές τσόντες σιχαθούν οι μαθητές το σεξ και το ρίξουν πάλι στα ναρκωτικά, όπως τις παλιές καλές μέρες.

Επίσης, προβλέπεται η αναγκαστική κατάργηση των ρούχων, ώστε οι μαθητές να συνηθίσουν τη θέα του γυμνού σώματος και να γίνουν ψυχροί όπως οι Σουηδοί – μόνο να βάλουν τίποτα σόμπες στα σχολεία, γιατί θα πουντιάσουν τα παιδιά και μπορεί να αρχίσουν να πλακώνονται στα ομαδικά όργια για να ζεσταθεί το κοκαλάκι τους.

Η κυρία Γιαννάκου σκέπτεται να καταργήσει τον εκκλησιασμό και να τον αντικαταστήσει με μπουρδελότσαρκα, ώστε να ξεχαρμανιάζουν οι μαθητές με τις πουτάνες και να μην πηδάνε μετά τις συμμαθήτριές τους.

Αμέσως μετά την πρωινή προσευχή τα παιδιά θα είναι υποχρεωμένα να μαλακίζονται για κανα τέταρτο, για να φεύγουν οι χοντρές καύλες και να γίνονται οι παραδόσεις των μαθημάτων με κάποια σχετική ηρεμία.

Παράλληλα, θα προστεθούν κάποια νέα μαθήματα όπως «Τα μυστικά του στοματικού έρωτα», «Οι δυσκολίες του πρωκτικού σεξ» και «Πώς θα πετύχετε τον ταυτόχρονο οργασμό», ενώ στις Πανελλήνιες Εξετάσεις οι μαθητές θα εξετάζονται μόνο στο Κάμα Σούτρα: όποιος αποτυγχάνει στο 69, θα πηγαίνει πάλι στο νηπιαγωγείο.

Στα κυλικεία θα λειτουργούν sex shops με προφυλακτικά, λιπαντικές κρέμες, μαστίγια και δονητές – θα κοστίζουν όσο και μια τυρόπιτα.

Επιβεβλημένη κρίνεται και η κατάργηση των κινητών τηλεφώνων για να μην μπορούν να βιντεοσκοπηθούν οι παρτούζες, αλλά θα μπουν επαγγελματικές κινηματογραφικές κάμερες σε όλους τους χώρους των σχολείων, ούτως ώστε, άμα γίνει κανας βιασμός της προκοπής, να έχουμε τουλάχιστον καθαρή εικόνα και να μην ξεστραβωνόμαστε στο διαδίκτυο με αυτά τα ερασιτεχνικά βίντεο που είναι μες στον κόκκο και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τον κώλο του μαθητή από τον κώλο της μαθήτριας.

Οι ειδικοί επιμένουν πως τα κινητά τηλέφωνα ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για τα πολλά κρούσματα σεξ και βίας που παρατηρούνται εσχάτως στα ελληνικά σχολεία. Πράγματι, αυτό είναι αλήθεια, αφού οι παλαιότεροι θα θυμούνται πως, όταν δεν υπήρχαν κινητά, οι μαθητές έραιναν ο ένας τον άλλο με λουλούδια και το μυαλό τους δεν ήταν στο πώς θα ξεμοναχιάσουν τη Σούλα για να τη φιστικώσουν αλλά στον προσκοπισμό. Αχ, ναι, παιδιά μου… Πού τα χρόνια τα δικά μας… Πάει, χάλασε ο κόσμος…


Αγαπητές αναγνώστριες, αυτό το κείμενο γράφτηκε για τη LiFO- το site της LiFO είναι στον "αέρα"! Αυτό που θα συμβεί με το site της LiFO δεν θα έχει προηγούμενο – θα σκίσει. Είναι εύκολο να κοροϊδεύεις την κοινωνία με τα έντυπα και να υποστηρίζεις πως σε διαβάζουν όλοι, αλλά στο Διαδίκτυο δεν μπορείς να κοροϊδέψεις κανέναν. Στο Διαδίκτυο έχουμε την ευκαιρία να δούμε ποιο έντυπο διαβάζεται και ποιο όχι. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα μπλογκς. Και -ας μην ξεχνάμε- πως στη LiFO γράφουν και μπλόγκερς.

Στο site της LiFO υπάρχουν και μπλογκς – μπορείτε να φτιάξετε κι εσείς το δικό σας. Έφτιαξα κι εγώ ένα αλλά για την ώρα διστάζω να γράψω. Βλέπετε, ανάμεσα στους μπλόγκερς της LiFO είναι και ο Στάθης Τσαγκαρουσιάνος. Ο Στάθης Τσαγκαρουσιάνος είναι πολύ δημοφιλής ανάμεσα στους έλληνες μπλόγκερς και φοβάμαι τη σύγκριση. Μόνο την περασμένη εβδομάδα, είδα το όνομά του σε περισσότερα από 100 blogs – δεν τόλμησα να διαβάσω τι έγραφαν γιατί με ενοχλούν τα θετικά σχόλια για άλλους ανθρώπους. Λατρεύεται πραγματικά και τον ζηλεύω γι’ αυτό – με μένα δεν ασχολείται κανείς πια. Τώρα, πολλοί έλληνες bloggers θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενοι που θα έχουν την δυνατότητα να απευθυνθούν άμεσα στο είδωλό τους και να "συζητούν" μαζί του στο Διαδίκτυο. Θα πρέπει να νιώθουν πως τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα γι’ αυτούς.

Θέλω να αφιερώσω το δικό μου κείμενο στον M. Hulot. Είναι ένας από τους πιο ευγενικούς και διακριτικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Τον ευχαριστώ που με τιμά με τη φιλία του.


Αγαπητές φίλες, αυτό που συνέβη με το προηγούμενο κείμενό μου – το γράμμα του μικρού Σεραφείμ – δεν έχει προηγούμενο. Σπάσανε πάλι τα κοντέρ. Περίεργο πράγμα το blogging – το συγκεκριμένο κείμενο το έγραψα κουτουλώντας από τη νύστα, και δεν το έβρισκα και ιδιαίτερα έξυπνο. Έχω λάβει περισσότερα mail για ένα κείμενο αλλά ποτέ δεν έχω λάβει τόσα συγχαρητήρια mail για ένα κείμενο. Σε κάποια απ’ αυτά διέκρινα μια απέχθεια για την «Ελευθεροτυπία». Για μια ακόμα φορά, θέλω να διευκρινίσω πως σατιρίζω καταστάσεις και πρόσωπα που εμπλέκονται στις συγκεκριμένες καταστάσεις – προσπαθώ να μην είμαι εμπαθής, γιατί η εμπάθεια δηλητηριάζει τη σάτιρα και την φτηναίνει. Η εμπαθής σάτιρα είναι αποδυναμωμένη – το έχω διαπράξει μερικές φορές το έγκλημα και το γνωρίζω. Στην «Ε» γράφουν κάποιοι δημοσιογράφοι που εκτιμώ πολύ.

Αγαπητές κυρίες, νομίζω πως ήταν σοφό, τελικά, να στραφώ αποκλειστικά στο γυναικείο κοινό – η αναγνωσιμότητα εκτινάχτηκε στα ύψη. Είναι ωραίο να σ’ αγαπάνε τα κορίτσια. Ελλείψει χρόνου, απαντώ σύντομα σε κάποιες ερωτήσεις που επανέρχονται διαρκώς στα mail σας. Σε προσωπικές ερωτήσεις δεν απαντώ – θα αρκεστείτε σε αυτά που αφορούν τη γραφή.

Είμαι ένας μπλόγκερ – δηλαδή κάποιος που γράφει γιατί χαίρεται να γράφει. Υπάρχουν πολλοί και καλύτεροι από μένα – να ψάξετε να τους βρείτε. Κείμενά μου μπορείτε να διαβάζετε κάθε Πέμπτη στη LiFO και από την επόμενη εβδομάδα στο κυριακάτικο ένθετο «Υστερόγραφο» της κυπριακής εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος».

Τώρα είμαι σε συζητήσεις με τις εφημερίδες «Washington Post» και «Guardian» - έχουμε συμφωνήσει στο οικονομικό αλλά δεν τα βρίσκουμε στο μέγεθος που θα μπει το όνομά μου στη μαρκίζα.

Κάθε Τρίτη μπορείτε να ακούτε ένα τηλεφωνικό σχόλιό μου στη βραδινή εκπομπή του κ. Βασίλη Κουφόπουλου στον Σκάι στους 100,3 – βιαστείτε, γιατί κάποιοι ακροατές έχουν φρικάρει μ’ αυτά που λέω και δεν με βλέπω να σχολιάζω για πολύ ακόμα. Εδώ να σημειώσω πως το ραδιόφωνο μού αρέσει πολύ όπως και η μουσική – έχω περισσότερα από είκοσι χιλιάδες cd και δίσκους (όλα αγορασμένα).

Το βιβλίο μου κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μαραθιά και, εξ όσων γνωρίζω, μπορείτε να το προμηθευτείτε σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία – επίσης, μπορείτε να το παραγγείλετε μέσω Διαδικτύου. Εννοείται πως είναι το ιδανικό δώρο για όσους αγαπάτε!

Και επειδή δεν είναι μυστικό: Ναι, κατάγομαι από τη Ζάκυνθο - κλείστε από τώρα δωμάτια για το Πάσχα και το καλοκαίρι στο πιο όμορφο νησί του κόσμου με τους πιο φιλόξενους, αγαπησιάρηδες και διασκεδαστικούς ανθρώπους. Αν θέλετε να ζήσετε επιτέλους μια όμορφη ζωή, μεταναστεύστε στη Ζάκυνθο.

Θέλω να ευχαριστήσω την κ. Ελένη Γκίκα της εφημερίδας «Έθνος». Κυρία Γκίκα, πρέπει να είστε η πρώτη δημοσιογράφος μεγάλης εφημερίδας που γράφει ευθέως πως της αρέσουν αυτά που γράφω. Κάποιοι άλλοι με διαβάζουν στα κρυφά – σ’ αυτό το συμπέρασμα καταλήγω βλέποντας την καθημερινή απογευματινή επιδρομή από γραφεία εφημερίδων που καταγράφει το Adfree stats. Βέβαια, δεν αποκλείεται να με διαβάζουν οι καθαρίστριες – αν ναι, τους στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς.

Ευχαριστώ και την κ. Λίνα Γιάνναρου για την αναφορά της στην «Καθημερινή». Πολύ μου αρέσει να διαβάζω σε έντυπα διάφορα σχόλια «όπως είπε ο πιτσιρίκος» ή «όπως έγραψε ο πιτσιρίκος» - μου θυμίζουν σχόλια του τύπου «όπως έγραψε ο Κούντερα», και το βρίσκω πολύ διασκεδαστικό.

Ευχαριστώ και όλες τις κυρίες και τους κυρίους που –κατά καιρούς- έχουν αναφερθεί σε αυτό το blog είτε στα έντυπα που εργάζονται είτε στο ραδιόφωνο.

Τέλος, να ευχαριστήσω -με καθυστέρηση- τον καλό καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Μιχάλη Μεϊμάρη, που είχε την καλοσύνη να μου στείλει μια πρόσκληση υποβολής υποψηφιότητας για τα βραβεία Möbius. Αποφάσισα να μην τη συμπληρώσω – αν και όλοι οι φίλοι μου με προέτρεψαν να το κάνω - γιατί δεν μου φάνηκε ωραίο να βάζει ένας blogger υποψηφιότητα για ένα βραβείο. Σε κάθε περίπτωση τον ευχαριστώ πολύ.


Τώρα εγώ πάω να διαβάσω τη LiFO! Come on girls! Make it BIG!



Σε μια ψυχή: Έμαθα πως εσχάτως λες στους γνωστούς σου «έκανα λάθος με τον πιτσιρίκο». Χαίρομαι που το αντιλήφθηκες. Να το θυμάσαι αυτό το λάθος και, την επόμενη φορά που κάποιος θα σου πει «δεν βάζω τίποτα πάνω από την αξιοπρέπειά μου», σκέψου πως μπορεί και να το εννοεί. Φιλιά – από μακριά πια.