Δευτέρα, Ιουλίου 09, 2007

Venceremos!

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η συγκέντρωση για την προστασία των δασών, το κίνημα των μπλόγκερ θα διαδηλώσει πάλι σήμερα στις 19.00 μπροστά στη Βουλή για τον αποκλεισμό της Ακρόπολης από τα επτά νέα θαύματα του κόσμου. Στείλτε αυτό το μήνυμα σε όλους τους γνωστούς σας, με mail και sms από τη Wind που είναι ο αποκλειστικός χορηγός της διαδήλωσης. Οι 10 πιο πρωτότυπα ντυμένοι διαδηλωτές θα κερδίσουν το νέο μοντέλο της Nokia με δωρεάν σύνδεση και συνεχή updates από τη Wind για τα επόμενα δυο χρόνια. Για όσους δεν μπορούν να έλθουν στο Σύνταγμα, η συγκέντρωση θα μεταδίδεται απ’ ευθείας σε livestream από το mad.gr με αποκλειστικό χορηγό της μετάδοσης το Milko.

Μιας και στο Σύνταγμα παρέχεται δωρεάν σύνδεση στο Internet μέσω WiFi, όσοι παρευρεθούν μπορούν να έχουν μαζί τους το laptop τους και να διαδηλώνουν παρακολουθώντας τη διαδήλωσή τους σε ζωντανή μετάδοση, κάνοντας chat με τους φίλους τους ή κατεβάζοντας τα αγαπημένα τους mp3.

Το κίνημα παρακαλείται να είναι σε επιφυλακή για μια νέα διαδήλωση με αίτημα ή τη διάσωση της μεσογειακής φώκιας ή τη συνέχιση της λειτουργίας του ιστορικού μπαρ Pierro’s στη Μύκονο. Το θέμα της επόμενης διαδήλωσης θα αποφασιστεί με ψηφοφορία στο διαδίκτυο και sms και θα ανακοινωθεί σύντομα από τα τηλεοπτικά ΜΜΕ σε prime time.