Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2007

ΠΑΣΟΚ! ΠΑΣΟΚ!

Σύμφωνα με την τελευταία πανελλαδική δημοσκόπηση που διεξήγαγε το όλον ΔΟΛ για λογαριασμό του, στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του ΠαΣοΚ προηγείται ο Γιώργος Παπανδρέου, αλλά, αν πάνε να ψηφίσουν οι ετοιμοθάνατοι, τα νεογέννητα και οι κλειδαράδες, προηγείται ο Ευάγγελος Βενιζέλος με διαφορά στήθους.

Στην ερώτηση "Θα πάτε να ψηφίσετε για πρόεδρο του ΠαΣοΚ στις 11 Νοεμβρίου;", το 34,1% του συνόλου της κοινής γνώμης απαντά "Πόσα μου δίνετε;" και ποσοστό 62,2% απαντά "Τι είναι ΠαΣοΚ;". Στην ίδια ερώτηση, οι ψηφοφόροι του ΠαΣοΚ απαντούν "Θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό" σε ποσοστό 72,9% και "Μόνο αν έχει καλό καιρό" σε ποσοστό 22,1%.

Στην ερώτηση "Ποιος μπορεί να διασφαλίσει καλύτερα την ενότητα του ΠΑΣΟΚ;", το Mega προηγείται στο σύνολο της κοινής γνώμης με 38,7%, και ακολουθούν ο Γιάννης Πρετεντέρης με 25,3% και ο Θεός με 18,2%. Στο ίδιο ερώτημα στους ψηφοφόρους του ΠαΣοΚ, οι Γοργόνες λαμβάνουν ποσοστό 42,7%, ο Γιούγκερμαν 34,1% και η AGB 9,4%.

Το 85% των ψηφοφόρων του ΠαΣοΚ που δεν θα πάνε να ψηφίσουν δηλώνουν πως θα πήγαιναν αν δεν είχαν αηδιάσει με την σκανδαλώδη και απροκάλυπτη υποστήριξη του Mega στον Γιώργο Παπανδρέου.

To 85% των ψηφοφόρων του ΠαΣοΚ που θα πάνε για προσκύνημα στην Καπερναούμ δηλώνουν πως αν δεν πήγαιναν για προσκύνημα, θα ψήφιζαν Ευάγγελο Βενιζέλο γιατί αν εκλεγεί και την επόμενη τετραετία ο Κώστας Καραμανλής, θα χάσει τη δουλειά του ο Γιάννης Πρετεντέρης και θα καταντήσει να τον προσλάβουν οι Αφοί Γιαννακόπουλοι για να μαζεύει μπουκάλια από το παρκέ του κλειστού γηπέδου μπάσκετ του Παναθηναϊκού.