Τετάρτη, Οκτωβρίου 31, 2007

Γιάννη, χάσαμε...

Αν ο Γιώργος Παπανδρέου εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις 11 Νοεμβρίου, ο κ. Πρετεντέρης θα πρέπει να πάει σπίτι του γιατί –παρ’ όλη την υπεράνθρωπη προσπάθειά του- δεν κατάφερε να πείσει τους πολίτες να ψηφίσουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Θα είναι μεγάλο πολιτικό σφάλμα του κ. Μπόμπολα και του κ. Λαμπράκη να κατέβουν και στις επόμενες εθνικές εκλογές με τον κ. Πρετεντέρη, που ηττήθηκε τόσο στις εκλογές του 2004 όσο και σε αυτές του 2007 – θα είναι καμένο χαρτί πια και ο Καραμανλής θα τον συντρίψει για τρίτη φορά. Ήταν ωραίος ο αγώνας που έδωσε αλλά ο ίδιος αποδείχτηκε λίγος. Δεν πειράζει – σημασία έχει να είσαι καλός άνθρωπος.

Θα ήθελα να παρακαλέσω τον δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη, φέτος να βάλει τα δυνατά του σε ό,τι αφορά τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πόλης. Πρέπει στις 12 Νοεμβρίου η Αθήνα να είναι πιο στολισμένη από ποτέ. Σε διαφορετική περίπτωση, οι Αθηναίοι θα πάθουν κατάθλιψη μετά από την υπερπαραγωγή γέλιου που τους προσέφερε το ΠΑΣΟΚ επί δυο σχεδόν μήνες.

Κι ένα τραγουδάκι για να το ακούσετε και να χαρείτε μια στάλα εκεί στα γραφεία που δουλεύετε σαν τα ζώα. Το έχει γράψει ένα γειτονόπουλο που έχει σπουδαίο ταλέντο και μια μέρα θα γίνει θρύλος. Το «πείραξα» λίγο στο remix για να είναι πιο catchy. Δικό σας!