Δευτέρα, Μαΐου 23, 2005

ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΕΝΑ!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Image Hosted by ImageShack.usΟ Πρόεδρος της Δημοκρατίας έστειλε στην Έλενα Παπαρίζου το ακόλουθο τηλεγράφημα : Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου που αποδεικνύει πως οι Έλληνες μπορούν να είναι πρώτοι στην Ευρώπη με την προϋπόθεση πως θα γεννηθούν σε καμιά πολιτισμένη χώρα του εξωτερικού και θα μείνουν εκεί μέχρι τη γαϊδουροεφηβεία. Ελπίζω το παράδειγμά σου να ωθήσει κι άλλους Έλληνες να μεταναστεύσουν για να γεννήσουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό. Έτσι θα ελαφρυνθεί λίγο και το ΙΚΑ, γιατί αν συνεχίσουν οι 70άρηδες να χωρίζουν τις γυναίκες τους και να παντρεύονται 25χρονες Ρουσλάνες το σύστημα θα τα παίξει. Φαντάσου Έλενα μου, πως ο γεροξεκούτης θα τα κακαρώσει κάποια στιγμή και η Ουκρανή θα παίρνει τη σύνταξη του μέχρι να φτάσει τα 115 –είναι και υπεραιωνόβιες οι άτιμες. Μου άρεσε το φόρεμά σου.


Image Hosted by ImageShack.usΟ πρωθυπουργός και υπουργός Πολιτισμού Κώστας Καραμανλής στο τηλεγράφημά του στην Έλενα Παπαρίζου αναφέρει : Μπράβο Έλενα! Είσαι και το νούμερο ένα μιλάμε! Σεμνά και ταπεινά τις καθάρισες όλες τις άλλες κι έγινες ο βασικός μέτοχος. Σε βλέπαμε μαζί με τον Μπους στην τηλεόραση και μιλάμε ο Αμερικάνος καταλάβαινε όλα τα λόγια του τραγουδιού μας. Θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια που φίλησες τον βλογιοκομμένο τον Γιούσενκο. Τρεις φορές μάλιστα! Σε θαύμασα ρε θηρίο. Δεν σιχάθηκες; Εγώ δεν τον φιλούσα με τίποτα. Αφού είναι να πάω Ουκρανία εδώ και τρεις μήνες κι όλο το αναβάλλω. Μπράβο Έλενα. Ωραία παπούτσια. Τι φάγατε μετά;

Image Hosted by ImageShack.usΑπό την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ δήλωσε : Πατέρα τα έμαθες τα νέα; Η Έλενα κέρδισε τη Γιουροβίζιον. Στη Σουηδία γεννήθηκε η Έλενα μπαμπά. Θυμάσαι πως σου άρεσαν οι Σουηδέζες μπαμπάκο ; Έλενα, επειδή μπορεί να είμαστε κι αδέρφια, θέλω να σου πω ότι μαζί με την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, με την οποία επίσης μπορεί να είμαστε αδέρφια, κι άρα κι εσείς οι δύο αδερφές -να τη χαίρεσαι -αποδείξατε πως το σουηδικό μοντέλο διακυβέρνησης και η συμμετοχική δημοκρατία δουλεύει πολύ καλά. Στη Σουηδία βέβαια. Μου άρεσε πολύ το τραγούδι σου επειδή ήταν στη μητρική μου γλώσσα και το καταλάβαινα. Δεν ξεχνάω πως στη Σουηδία καθάριζα τζάμια. Αν αρρωστήσει καμιά φορά η παραδουλεύτρα σου, πάρε με τηλέφωνο να σου καθαρίσω εγώ το σπίτι. Θα μιλάμε και σουηδικά και μετά θα σου πω το «Πιστεύω» που το έμαθα πρόσφατα και μου αρέσει πολύ. Έχεις ωραίο στήθος. Μου θυμίζει τη μαμά.

Image Hosted by ImageShack.usΟ Πατριάρχης Βαρθολομαίος συνεχάρη την Έλενα Παπαρίζου, που τον είχε επισκεφθεί στο Φανάρι, ζητώντας την ευλογία του πριν από τον διαγωνισμό με το ακόλουθο τηλεγράφημα : Αγαπητή Έλενα, σου είχα πει πως τη μέρα της γιορτής σου δεν χάνεις, που να χτυπάνε τον κώλο τους κάτω οι άλλες. Το ντύσιμό σου ήταν σεμνό και χάρηκα όταν είδα πως δεν ήσουν εντελώς ξεβράκωτη σαν τις υπόλοιπες σουρλουλούδες. Η όλη εμφάνισή σου ήταν οικολογική και πολύ φιλική με το περιβάλλον. Σε περιμένω στο Φανάρι αλλά ρίξε πρώτα κάτι πάνω σου. Μου άρεσε η σκιά σου.

Image Hosted by ImageShack.usΟ υπουργός Τουρισμού Δημήτρης Αβραμόπουλος, αν και χολωμένος από την απόρριψη της ιδέας του να εμφανιστούν στο διαγωνισμό οι τέσσερις χορευτές με μπλέιζερ και να υπάρχουν πάνω στη σκηνή σιντριβάνια σε σχήμα «1» και κάγκελα γύρω από την Έλενα, συνεχάρη την ελληνική αποστολή για την επιτυχία της. Ο κ. Αβραμόπουλος είπε πως προτίθεται να βγάλει τις Καρυάτιδες και να βάλει στη θέση τους ομοιώματα της Έλενας με το δοξάρι, ενώ δεν παρέλειψε να καλέσει τους τουρίστες να ‘ρθουν να ζήσουν το μύθο τους στην Ελλάδα και να επισκεφτούν τη Γιορτή του Κρασιού στο Δαφνί, όπου το κρασί ρέει δωρεάν. Ο κ. Αβραμόπουλος είπε πως του άρεσαν οι πολύτιμες πέτρες στο φόρεμα της Έλενας και τη συμβουλεύει να κλειδώνει τη ντουλάπα της.