Παρασκευή, Μαΐου 20, 2005

EUROVISION! ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΛΒΑΝΙΑ!

Free Image Hosting at www.ImageShack.usΑυτό το eXTReMe Tracking που έχω κοτσάρει στο ιστολόγιό μου είναι ωραίο μαραφέτι και με βοήθησε να αντιληφθώ ότι με διαβάζουν άνθρωποι από την Αυστρία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Τσεχία, τη Βρετανία ουάν πόιντ, το Λουξεμβούργο τγουά πουάν και άλλες ευρωπαϊκές, κι όχι μόνο, χώρες. Δεν ξέρω πόσοι άνθρωποι διαβάζουν τα κείμενά μου πανευρωπαϊκά. Μπορεί να είναι ένας επισκέπτης ανά χώρα. Ένας στην Αυστρία, ένας στην Ολλανδία και πάει λέγοντας. Επειδή ξέρω όμως πόσο τσιγκούνηδες είναι αυτοί οι Ευρωπαίοι, ποιος μου λέει εμένα πως δεν «μπαίνει» στο διαδίκτυο ένας Βέλγος και πίσω του στην ουρά δεν περιμένει όλο το Βέλγιο για να με διαβάσει; Δέκα εκατομμύρια Βέλγοι διαβάζουν «πιτσιρίκο» κάθε μέρα από έναν υπολογιστή! Να τον δω τον μάγκα που έχει το pc, όταν θα του έρθει ο λογαριασμός τηλεφώνου! Μη μου φέρετε σαν πρόσκομμα τη γλώσσα – η τεχνολογία σήμερα κάνει θαύματα. Άλλωστε ο «πιτσιρίκος» δεν διαβάζεται- νιώθεται.

Αφού στείλω τους χαιρετισμούς μου σε όλη την Οικουμένη, αλλά και στο Σύμπαν, θέλω να εκμεταλλευτώ τη δημοφιλία μου και να απευθυνθώ στην παγκόσμια, αλλά κυρίως στην ευρωπαϊκή κοινότητα. Σας προτρέπω να ψηφίσετε μαζικά την Αλβανία στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. Έτσι θα γράψετε εσείς την Ιστορία και θα καθορίσετε εσείς τις εξελίξεις. Ας δούμε όμως αναλυτικά τις παρενέργειες μιας πιθανής νίκης της γειτονικής χώρας.

Θες να γράψεις Ιστορία; Ψήφισε Αλβανία!


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Αμέσως μετά το πέρας του διαγωνισμού χιλιάδες Αλβανοί θα ξεχυθούν στους δρόμους τους Αθήνας για να πανηγυρίσουν τη νίκη της χώρας τους στο κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της Ευρώπης. Χιλιάδες εθνικά ταπεινωμένοι Έλληνες θα βγουν στους δρόμους για να απαντήσουν στην πρωτοφανή αλβανική πρόκληση. Θα σπάσουν αλβανικά κεφάλια, θα μαχαιρώσουν αλβανικά κορμιά και θα θωπεύσουν με λαγνεία καυλοπυρέσσουσες νεανίδες από την Αλβανία, ενώ καλλίπυγα και φιλήδονα κοράσια εκ της ίδίας χώρας, μάταια θα τρίβουν τις υπερμεγέθεις θηλές τους προσπαθώντας να κρύψουν την ερωτική έξαψη και διέγερση, που τους προκαλούν οι παθιασμένες αυτές σκηνές -αυτό το τελευταίο ήταν άσχετο, αλλά άνθρωπος είμαι, παρασύρθηκα. Θα πιάνουν δεκαπέντε Έλληνες έναν Αλβανό και θα τον υποχρεώνουν να τραγουδήσει το ελληνικό (ο Θεός να το κάνει) τραγούδι «My number one» από την καλή κι απ’ την ανάποδη. Καλώ όλους τους Αλβανούς που θα θελήσουν να πανηγυρίσουν τη νίκη της χώρας τους να μάθουν απέξω κι ανακατωτά τους στίχους της ελληνικής συμμετοχής για να μην έχουν περαιτέρω προβλήματα. «If you say you don’t know it, we‘ll be vicious». Οι μουγκοί Αλβανοί να μείνουν σπίτια τους. Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι από την Ευρώπη, όταν θα βλέπετε την επόμενη μέρα στις ειδήσεις αυτές τις μοναδικές εικόνες εθνικής παλιγγενεσίας στην Ελλάδα, θα ξέρετε πως έχετε συμβάλει κι εσείς. Δημιουργήστε εσείς τις ειδήσεις! Ψηφίστε Αλβανία και γράψτε Ιστορία!

Είσαι ανθρωπιστής; Ψήφισε Αλβανία!


Image Hosted by ImageShack.us
Αν τώρα ανάμεσά σας υπάρχουν και τίποτα ευαίσθητοι ανθρωπιστές, μην ανησυχείτε –έχω και για εσάς άλλοθι για να ψηφίσετε την Αλβανία. Ως γνωστόν οι υποδομές στη γειτονική χώρα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αν οι Αλβανοί κερδίσουν τον διαγωνισμό θα αναγκαστούν να φτιάξουν ένα μεγάλο θέατρο για να φιλοξενήσουν τον επόμενο διαγωνισμό που παραδοσιακά διεξάγεται στη νικήτρια χώρα. Άρα κυρίες και κύριοι ψηφίζοντας Αλβανία συμβάλλετε στον εκσυγχρονισμό της.

Είσαι Έλληνας; Απόδειξέ το –Ψήφισε Αλβανία!


Image Hosted by ImageShack.us
Βέβαια και οι «δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ Αλβανέ-Αλβανέ» έχουν τους λόγους τους να ψηφίσουν Αλβανία. Το κόστος της διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι τεράστιο κι άρα θα οδηγήσει την Αλβανία στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης. Αφήστε που για ένα χρόνο θα έχουν φύγει όλοι οι Αλβανοί από την Ελλάδα, αφού θα είναι στην Αλβανία και θα κτίζουν, θα φτιάχνουν δρόμους, αεροδρόμια και γέφυρες . Επί ένα χρόνο λοιπόν, θα είναι μόνοι και καθαροί οι Ελληνάρες μεταξύ τους. Μόλις τελειώσει ο διαγωνισμός στην Αλβανία, μπορούνε κάλλιστα να πάνε στα σύνορα και όπως θα επιστρέφουν οι Αλβανοί στην Ελλάδα, να τους τουφεκάνε.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι, η Ευρώπη ψηφίζει Αλβανία! Ο πιτσιρίκος αποφάσισε!

(Η χαριτόβρυτος δεσποσύνη που εικονίζεται στις ανωτέρω φωτογραφίες δεν είναι άλλη από τη Ledina Çelo, την Αλβανή τραγουδίστρια που εκπροσωπεί τη χώρα της στη Γιουροβίζιον με το τραγούδι "I'll go tomorrow". Όπως θα διαπιστώσατε είναι πολύ όμορφη και λυπάμαι που η περιορισμένη γνώση μου στην αλβανική γλώσσα δεν με βοηθάει στη μετάφραση του τίτλου του τραγουδιού.)


(Επειδή ανάμεσα στα 400 εκ. Ευρωπαίων που με διαβάζουν καθημερινά, δεν μπορεί, θα υπάρχουν και κάνα δυό ηλίθιοι, να διευκρινίσω για πολλοστή φορά, πως το παρόν ιστολόγιον είναι σατιρικόν.)