Κυριακή, Ιουλίου 10, 2005

Tony, Tony, Tony I know that you 're horny

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Shoot the dog!


Σκοτώθηκαν αθώοι - σαν κι εμάς δηλαδή

Παρατηρείται ένα περίεργο φαινόμενο : όλοι αυτοί που διαμένουν, κάνουν τουρισμό ή σπουδάζουν σε χώρες οι οποίες έχουν στρατεύματα κατοχής σε άλλες χώρες, θεωρούνται «αθώοι πολίτες». (Δεν αναφέρομαι στους Έλληνες, αλλά στους υπόλοιπους. Όλοι εξάλλου γνωρίζουμε, πως το να είσαι Έλληνας είναι πιστοποιητικό αθωότητας.)


Γιατί θεωρούνται αθώοι; Δεν είναι ενήλικες; Επιλογή τους δεν είναι; Δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει; Με το ζόρι πήγαν; Με το ζόρι μένουν; Μη γίνεσαι κυνικός πιτσιρίκο! Κυνικός; Δηλαδή αυτός που κάνει τουρισμό σε μια ιμπεριαλιστική χώρα ή σπουδάζει εκεί, αδιαφορώντας για τις δολοφονίες που διαπράττει η χώρα αυτή, τι είναι; Ευαίσθητος; Μήπως ανθρωπιστής; Τι λέτε ορέ κλεφτόπουλα; Τι λέτε ορέ ζαγάρια; Την πάρτη του και την καλοπέρασή του σκέφτεται και έχει χεσμένους όλους τους υπόλοιπους. Τους πήρε όλους τώρα ο πόνος για τους Βρετανούς. «Είμαστε όλοι Λονδρέζοι», «τι κρίμα», «σκοτώθηκαν αθώοι», «η τρομοκρατία δεν θα περάσει» και τέτοιες πίπες. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Για την κρατική τρομοκρατία κουβέντα, η ατομική είναι το θέμα.


«Μα ρε πιτσιρίκο κινδυνεύει ο πολιτισμός μας!». Όπα ρε με τον πολιτισμό σου! Σιγά τον Αριστοτέλη! Ξέχνα τα λεφτά του Βρετανού μπεκρούλιακα και με το χέρι στην καρδιά πες μου ποιον προτιμάς; Αυτόν ή τον Παλαιστίνιο; «Μα είναι φανατικοί ισλαμιστές!». Ενώ εσύ είσαι φανατικός με την πάρτη σου! «Μα ανατινάζονται!». Αυτοί βρε όρνιο, αν ανατιναχτούν, ανατινάζουν αυτό που εσύ θεωρείς το κέντρο του κόσμου! Εκεί τρελαίνεσαι – θέλεις να διαλέξω ανάμεσά σ’ αυτούς και σ’ εσένα; Ποιος εξέλεξε τον φονιά Μπλερ για τρίτη φορά; Οι αθώοι; Αθώοι ήταν όσοι σπούδαζαν στη ναζιστική Γερμανία; Αθώοι είναι όσοι κάνουν τουρισμό στην Τουρκία και στη Ρωσία που λιανίζουν Κούρδους και Τσετσένους αντίστοιχα; Όσοι σπουδάζουν ή κάνουν τουρισμό στη Βρετανία δεν στηρίζουν τη βρετανική οικονομία;


"Ναι, αλλά εγώ ήμουν αντίθετος στον πόλεμο του Ιράκ!". Καλά, πρόσεξε μη σκίσεις κάνα καναπέ! Σιγά ρε μάγκα την εξάτμιση, μη θαμπώσει το λουστρίνι! Είμαστε συνειδητοποιημένοι πολίτες ή όχι; Ό,τι κάνουμε είναι επιλογή μας. Άρα, προς τι όλα αυτά τα δακρύβρεχτα λογύδρια, άρθρα και κείμενα περί «αθώων πολιτών που πήγαιναν στις δουλειές τους»; Οι σκοτωμένοι Ιρακινοί χαραμοφάηδες ήταν; Αυτοί που πήγαιναν όταν έτρωγαν τις βόμβες στο κεφάλι; Στις πουτάνες; Προς τι όλα αυτά τα αφελή «κατηγορώ»; Προς τι όλη αυτή η έκπληξη;


Όχι ρε κουτορνίθι, δεν χαίρομαι –απλά το ήξερα. Άμα τη γκαστρώσεις τη γυναίκα, το πολύ σε εννιά μήνες θα γεννήσει. Από την εισβολή στο Αφγανιστάν και μετά βούιξε ο τόπος όλος πως η Βρετανία θα υποστεί τα αντίποινα. Εσύ δεν το ήξερες πως το Λονδίνο είναι στόχος; Ως και ο …George Michael το είχε …προφητέψει πριν τρία χρόνια – πριν καν τον πόλεμο στο Ιράκ! Το τραγουδάκι δεν τ’ άκουσες; Το βίντεο δεν το είδες; Μάγκα μου γουστάρεις διακοπές, ψώνια και σπουδές σε ιμπεριαλιστικές χώρες; Ε λοιπόν , έχουν και τα τυχερά τους! Αθώε!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Το να ακούς και να διαβάζεις σήμερα, τις ίδιες ακριβώς ανοησίες που έπαιζαν παντού μετά την 11η Σεπτεμβρίου πάει πολύ. Εκείνες οδήγησαν σε πόλεμο, που οδήγησε σε «τρομοκρατία», που οδήγησε σε πόλεμο, που οδήγησε σε «τρομοκρατία». Ομαδικό Αλτσχάιμερ; Ετοιμάσου για πόλεμο –είναι η σειρά του! Πάντως άμα έχεις λίγο νιονιό, πάρε τους δρόμους και ούρλιαζε να λυθεί το παλαιστινιακό – αυτό είναι η ρίζα του κακού. Αλλά ξέρω –που να τρέχεις τώρα; Περίμενε τις βόμβες λοιπόν. Και βγάλε το σκασμό. SHUT THE FUCK UP!



(Οι νέοι φίλοι του blog ας κάνουν κι έναν κόπο να ψάξουν μόνοι τους - όχι mail με το παραμικρό. Αυτά που ψάχνετε από φόρουμ και mail φίλων σας είναι μάλλον στη δεξιά στήλη "Τα αγάπησε το πόπολο". Ευχαριστώ.)