Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 15, 2005

Αεροπλάνα και νταλίκες

Image Hosted by ImageShack.us

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακάλυψε πως το ελληνικό Δημόσιο ενίσχυε την Ολυμπιακή Αεροπορία και τώρα ζητά από την εταιρεία να επιστρέψει ένα ποσό που ίσως φτάσει τα 700 εκατομμύρια ευρώ. Αυτομάτως η εταιρεία οδηγείται στην ιδωτικοποίηση, μιας και τα χρήματα δεν υπάρχουν.

Ενδιαφέρον για την απόκτησή της Ολυμπιακής έχουν εκδηλώσει δυο ξένες εταιρείες, η Olympic Holocaust Blogosphere και η David & Goliath, αμφότερες αγνώστων συμφερόντων. Αναμένεται ακόμα να κατατεθούν προσφορές από τους πιλότους της Ολυμπιακής Αεροπορίας και από το σύλλογο ιπτάμενων συνοδών «090». Επίσης με αγωνία αναμένεται η συνέλευση των καθαριστριών της εταιρείας που θα γίνει την Κυριακή στη Νέα Ορλεάνη του Μεξικού (εκεί ανήκει τώρα), στην οποία θα αποφασιστεί αν θα κατατεθεί πρόταση για την αγορά της Ολυμπιακής ή της Coca-Cola . Κάτι πάντως έχει αλλάξει ήδη στην Ολυμπιακή Αεροπορία καθώς στα δρομολόγια των τελευταίων ημερών απαιτείται από τους επιβάτες να πληρώνουν εισιτήριο, ενώ προσφέρεται μόνο ελληνικός καφές και σουμάδα.

Η κυβέρνηση εξετάζει και το ενδεχόμενο να κάνει την Ολυμπιακή πειρατική και να πετάει παράνομα. Σε αυτήν την περίπτωση τα αεροπλάνα θα εξοπλιστούν με πυροβόλα και πυραύλους Δέλτα και θα βαφτούν κυανόλευκα, ώστε να καμουφλάρονται και να περνούν απαρατήρητα από τα ραντάρ του εχθρού. Ήδη στα σχολεία εφαρμόζεται ένα πρόγραμμα για να μάθουν όλοι οι άρρενες μαθητές να πετούν αεροπλάνο και να γίνουν πιλότοι (το λεγόμενο και «πιλοτικό πρόγραμμα»), ώστε να οδηγούν εκ περιτροπής, και μετά από κάθε στάση, όσοι πιλότοι και να κατέβουν, να υπάρχει πάντα κάποιος διαθέσιμος.

Οι μαθητές θα εκπαιδευτούν επίσης στην παρασκευή καφέ στη χόβολη, στην πτώση χωρίς αλεξίπτωτο και στην άμυνα ζώνης απέναντι σε πιο ισχυρούς αντιπάλους. Οι μαθήτριες δεν χρειάζονται ιδιαίτερη εκπαίδευση, καθώς τα βασικά - μακιγιάζ, σερβίρισμα και καθάρισμα τουαλέτας - τα μαθαίνουν απ’ τη μάνα τους. Αν, ο μη γένοιτο, το αεροπλάνο γίνεται αντιληπτό από τον εχθρό, θα προσγειώνεται σε κάποιον αυτοκινητόδρομο και θα το παίζει νταλίκα, ενώ αν αυτό συμβεί πάνω από κάποιον ωκεανό, θα προσθαλασσώνεται και θα το παίζει όρκα.