Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2006

Ελλάδα – Κύπρος - Παλαιστίνη ξένος τενίστας δεν θα μείνει!

Image Hosted by ImageShack.us

Του Πανίκου ΠανικούΟ Μάρκος Παγδατής δεν εκατάφερεν να νικήσει τον Ελβετόν Ρότζερ Φέντερερ στον τελικόν του Australian Open αν τζιαι έβαλε ούλες τις δυνάμεις του. Ο Κυπραίος τενίστας εκέρδισεν το πρώτον σετ με 7-5 παιχνίδια, μα στην συνέχειαν υπέκυψεν στην ανωτερότηταν του Ελβετού που ‘χεν τον διάολον μέσαν του ο πεζεβέγκης.

Κυπραίοι και Καλαμαράδες φίλαθλοι αποθέωσαν τον Μάρκον τζιαι επροσπάθησαν πολλά να τον εμψυχώσουν. Οι Κυπραίοι εφώναζαν «Μάρκο είσαι τρέλα με την άσπρη τη φανέλα» τζιαι «Του Μάρκου η βίλα γκαστρώνει και καμήλα», ενώ οι πουστοκαλαμαράδες που δεν μας χωνέφκουν γιατί είναι σκατόπαιδα εφώναζαν «Μάρκο γερά γάμα τα μουνιά». Ούλα τα παιθκιά που τις κερκίδες έκαμαν κωλοδάχτυλα για να αποθαρρύνουν τον Ελβετό που εν πολλά καλός, αμμά δυστυχώς το δικό μας το κοπελλούιν εν ημπορούσε να τον ενικήσει, με αποτέλεσμα κάποιαν στιγμήν να γίνει σούππα λούμα.

Ο Φέντερερ έπαιρνε το ένα ποντούιν πίσω από το άλλον τζιαι ο Μάρκος δεν είχε momentum. Η κοπελούα του Μάρκου που εν φωτομοντέλον που την Γαλλίαν έκλαιεν η καψερή. Στο τέλος εχάθηκεν όι μοναχά το ποντούιν, αμμά τζιαί το παιχνίδι. Κυπραίοι και Καλαμαράδες ήθελαν να έμπουν στο γήπεδον για να πιάσουν τον Φέντερερ τζιαι να εμαυρίσουν τον που το ξύλον, αφού πρώτα βάλουν την ρακέταν του στον πούττο της κοπελούας του, αμμά δεν τους αφήκαν τα ballboys. Αμμά ο Μάρκος εν δεύτερος στον κόσμο τζιαι τούτο εν πολλά σπουδαίο.

Ο πατέρας του Παγδατή που εν Κυπραίος από τον Λίβανον, έκαμε μπαλωθιές ωσάν τον πατέρα του Άγγελου Χαριστέα, όταν η Ελλάδα επήρεν το Ευρωπαϊκόν τζιαι εδήλωσεν πως η Κύπρος είναι λιβανέζικη, ενώ η μητέρα του που εν Κυπραία από την Κύπρον εμπερδεύτηκεν από τον θρίαμβον του μιτσή της τζιαι λαλούσε τα κυπραίικα κάλαντα της Αποκριάς.

Στο χωριό του Μάρκου, την Παραμύθαν, εφκήκαν ούλοι οι Παραμυθατζήδες εις το μεϊντάνιν τζιαι λαλούσαν τα παραμύθια του Αισώπου, ενώ εις την Λεμεσόν οι κάτοικοι επήαν στα roundabouts τζιαι επιτσίλισαν μέσα στα σιντριβάνια για να πανηγυρίσουν. Στην Λευκωσίαν οι κάτοικοι εν επιτσίλισαν, αμμά να μην βιαστούμεν να κατηγορήσουμε τους Λευκωσιάτες πως το έκαμαν επειδή ο Μάρκος είναι Λεμεσιανός – απλά δεν ήθελαν να μολύνουν το σιντριβάνι.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιώργος Λιλλήκας, μεταφέροντας μήνυμα του Κυπραίου Προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου, είπεν πως το δικό μας το κοπελλούιν έχει ούλο το μέλλον μπροστά του τζιαι εν υπάρχει λόγος να κάμει τώρα την στρατιωτικήν του θητείαν στην Πράσινην Γραμμήν, γιατί μπορεί να την περάσει για τη baseline τζιαι να πλακωθεί στα forehand τζιαι στα service . Επρότεινεν μάλιστα, αντί για το «Σχέδιον Ανάν» να εφαρμοστεί το «Σχέδιον Ρακέτα». Να επάρει δηλαδή μιαν ρακέταν ο Παγδατής τζιαι μιαν ρακέταν ο Τουρκοκύπριος τενίστας Άι Σιχτίρ τζιαι όποιον κοπελλούιν κερδίσει να πάρει ούλη την Κύπρον δικιάν του.

Η άνοδος του Κυπραίου τενίστα έχει σπείρει τον τρόμον στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού το όνομά του γράφεται «Baghdatis» τζιαι ούλοι οι Αμερικαναίοι νομίζουν πως η Βαγδάτη επήρεν μια ρακέταν τζιαι θέλει να τους εξεκάμει.

Η Κύπρος από μαρτυρική έγινε παιχνιδιάρα,
φοβούμαι μήπως σύντομα γίνει και μαρτυριάρα!(Για τον silk123. Οι φίλοι Κύπριοι αναγνώστες ας δείξουν λίγη κατανόηση για τυχόν λάθη στη γλώσσα. I did my best. )

www.sportdog.gr