Παρασκευή, Φεβρουαρίου 29, 2008

Ο Κινγκ Κονγκ

Παρατηρώ τον Καραμανλή από την ημέρα που άρχισαν να διαρρέουν οι φήμες για την σεξουαλική του ζωή. Ο άνθρωπος έχει αλλάξει εντελώς από την αγωνία να μη βρεθεί κάποιος να αμφισβητήσει τον ανδρισμό του. Πάντα ήταν μαμούχαλος αλλά τώρα έχει παραγίνει. Τα χέρια του πια τα κουνάει σαν να απευθύνεται σε κωφάλαλους. Ένας συνδυασμός νοηματικής γλώσσας και καράτε. Η φωνή του, όσο πάει γίνεται όλο και πιο μπάσα. Σε λίγο θα μιλάει σαν τον Τράγκα. Μετά θα μιλάει σαν τον τραγουδιστή των «Χειμερινών Κολυμβητών» και θα καταλήξει να μιλάει σαν τον αείμνηστο θείο του – δεν θα καταλαβαίνουμε λέξη. (Η συνέχεια εδώ)

Ο άνθρωπος έχει ακούσει τόσα υπονοούμενα από τον Μάκη, τον Θέμο, τον Τράγκα, τον Κακαουνάκη και έχει διαβάσει τόσα σχόλια κι ανέκδοτα δεξιά κι αριστερά, που –στις σπάνιες εμφανίσεις του- νιώθει την ανάγκη να το παίξει Κόναν ο βάρβαρος.

Όπου να ‘ναι θα αρχίσει να χουφτώνει όποια περνάει από δίπλα του – από την Εύα Καϊλή μέχρι την Άννα Ψαρούδα Μπενάκη. Θα τραβάει από τα μαλλιά την Έλενα Ράπτη για να την πάει στη σπηλιά του. Θα συναντιέται με τον Σαρκοζί και θα πιάνει τον κώλο της Κάρλα Μπρούνι.

Σε λίγο θα μιλάει στη Βουλή και θα ξύνει τ’ αρχίδια του. Θα εμφανίζεται με το φανελάκι, σαν τον Σάκη τον υδραυλικό. Θα πλένεται μια φορά το μήνα. Θα αρχίσει να φτύνει, να ρεύεται και να κλάνει δημόσια, και θα μακρύνει το νύχι του μικρού δακτύλου για να καθαρίζει τη μύτη του και τ’ αυτιά του. Νταλικέρης κανονικός.

Και ποιος ευθύνεται γι’ όλα αυτά; Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος. Δική του ιδέα ήταν το κουκούλωμα του εκβιασμού. Αχ Κώστα μου, ας πρόσεχες με τον Θόδωρο. Αυτός μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει ν’ αφήσεις!

Θόδωρε Ρουσόπουλε, διαμαρτύρομαι για μια ακόμα φορά επειδή δεν μου έχεις δώσει κρατική διαφήμιση. Σου ξαναλέω πως δεν γίνεται να παίρνει 3,5 εκατομμύρια ευρώ ο Τράγκας και εγώ με πολλαπλάσιους αναγνώστες να μην παίρνω φράγκο. Τα υπολόγισα και είδα πως πρέπει να παίρνω 80 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Κανόνισε την πορεία σου, γιατί δεν το έχω σε τίποτα εκτός από το «Βήμα» και τα «Νέα» να ανατρέψω και την κυβέρνηση. Άντε και γρήγορα.