Πέμπτη, Οκτωβρίου 09, 2008

Talk of the Town - 09/10/08






Ο πιτσιρίκος σας λέει τις ειδήσεις με τον δικό του τρόπο
(Το κείμενο εδώ)







Tον έσωσε ο διαβήτης

Κλινικά νεκρός ναι, μεθυσμένος όχι

Ο βουλευτής Σταύρος Δαϊλάκης αρνήθηκε πως ήταν μεθυσμένος, όταν καταφέρθηκε εναντίον του Θόδωρου Ρουσόπουλου και του Γιάννη Αγγέλου. Στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ο κ. Δαϊλάκης υποστήριξε πως δεν μπορούσε να είναι μεθυσμένος αφού έχει διαβήτη, και παρουσίασε τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων που αποδεικνύουν πως, εκτός από διαβήτη, έχει νεφρική ανεπάρκεια, καρδιακή ανεπάρκεια, υψηλή χοληστερίνη, πίεση, Αλτσχάιμερ, αρθρίτιδα, άσθμα και έλκος. Σύμφωνα με τους γιατρούς του, ο κ. Δαϊλάκης είναι κλινικά νεκρός και αυτό που τον κρατάει στη ζωή είναι η αγάπη του για το λαό της Δράμας. Ο κ. Δαϊλάκης εξομολογήθηκε στο Γιώργο Αυτιά πως το διαβήτη τον κληρονόμησε από τη μητέρα του, ενώ από τον πατέρα του πήρε μια ελιά στο δεξί κωλομέρι που δεν μπορεί να μας τη δείξει γιατί είναι άντρας και φοράει παντελόνια που δεν τα βγάζει ούτε στον ύπνο του.



Καραμανλής ή χάος

Άλλο δίλημμα ήθελε ο πρωθυπουργός

«Καραμανλής ή χάος» δήλωσε ο υπουργός Παιδείας και Ορθοδοξίας Ευριπίδης Στυλιανίδης. Το δίλημμα δεν μπορεί να τεθεί ως ερώτημα στις δημοσκοπήσεις γιατί οι πολίτες θεωρούν τις δυο λέξεις συνώνυμες και αδυνατούν να επιλέξουν. Ο Κώστας Καραμανλής ενοχλήθηκε από τη δήλωση του κ. Στυλιανίδη γιατί πιστεύει πως αν, αντί για το δίλημμα «Καραμανλής ή χάος», είχε θέσει το δίλημμα «Καραμανλής ή Ντόρα», το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στην παράσταση νίκης θα έφτανε το 75%. Ο κ. Στυλιανίδης εξήγησε στον πρωθυπουργό πως η δήλωσή του δεν είχε πολιτικές προεκτάσεις, αλλά αφορούσε τον ίδιο προσωπικά: Ο κ. Στυλιανίδης είναι κουμπάρος του Κώστα Καραμανλή και πιστεύει πως ενδεχόμενη απομάκρυνση του κ. Καραμανλή από την πρωθυπουργία θα έστελνε και τη δική του πολιτική καριέρα στα αζήτητα.



Η Βανδή μηνύει τη Μαντόνα
Λέει ότι έκανε πρώτη σκοινάκι στη σκηνή

Η Δέσποινα Βανδή εξοργίστηκε από όσα είδε στη συναυλία της Μαντόνα και έσπασε τη σιωπή της. Η μεγάλη μας αοιδός αποκάλυψε στους δημοσιογράφους πως αυτή ήταν η πρώτη που τραγούδησε κάνοντας σχοινάκι και πως σκοπεύει να κάνει μήνυση στη Μαντόνα για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας. Η κυρία Βανδή παρουσίασε ένα βίντεο που τη δείχνει σε ηλικία πέντε ετών να κάνει σχοινάκι στην αυλή του νηπιαγωγείου στην Καβάλα, τραγουδώντας παράλληλα τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς. Στη συνέχεια του βίντεο η μικρή Δέσποινα μπουρδουκλώθηκε με το σκοινάκι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τρέχουν στο νοσοκομείο για να της κάνουν ράμματα στις ανταύγειες.



Ο γάμος της χρονιάς

Παρ' ολίγον να γίνει στον Alpha

Η Μιμή Ντενίση παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Σωτήρη Πολύζο στον Άγιο Δημήτριο τον Τηλεθεατή. Ο γάμος έγινε στο πλαίσιο της πανηγυρικής έναρξης της εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και κουμπάρος ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος. Αρχικά, το ζευγάρι είχε σκεφτεί να παντρευτεί στο στούντιο του Alpha, αλλά υπήρχε πρόβλημα με τα σκηνικά, ενώ οι προσπάθειες να γυριστεί ο γάμος με green box δεν απέδωσαν, αφού τα μαλλιά της Μιμής έβγαιναν πράσινα, το νυφικό ήταν σαν να είχε πιάσει μούχλα και οι μπομπονιέρες έμοιαζαν με βατραχάκια. Παράλληλα, υπήρξαν φήμες πως ο ηθοποιός που υποδυόταν τον παπά έπαιζε καλύτερα από τους δυο πρωταγωνιστές και ήταν πολύ πιθανό να κλέψει την παράσταση. Η Μιμή Ντενίση είναι έγκυος στον πέμπτο μήνα, αλλά θα γεννήσει σε ένα χρόνο σε απευθείας μετάδοση, ώστε να ξεκινήσει πανηγυρικά και η επόμενη τηλεοπτική σεζόν και να μην πάει χαμένο το highlight του τοκετού.



Στροφή Ευαγγελάτου
Αποκάλυψε ληγμένες δημοσκοπήσεις

Φέτος, ο Νίκος Ευαγγελάτος στην εκπομπή «Αποδείξεις» εγκαταλείπει για λίγο τα μουχλιασμένα τυριά και τα κρέατα με τα σκουλήκια και στρέφει την έρευνά του στην κεντρική πολιτική σκηνή. Στην πρώτη εκπομπή ο Νίκος Ευαγγελάτος και οι συνεργάτες του αποκάλυψαν πως στην αγορά υπάρχουν ληγμένες δημοσκοπήσεις που έχουν αρχίσει να σαπίζουν και, αν τις φας ωμές, υπάρχει ο κίνδυνος να ακυρωθεί η ψήφος σου.



Στη Χάγη ο Τζόρτζεβιτς
Ευθύνες για το θάνατο 8 Κοσοβάρων τραβεστί

Μεγάλο πρόβλημα παρουσιάζεται στο ρόστερ του Ολυμπιακού μετά από την ξαφνική σύλληψη του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο αριστερός χαφ του Ολυμπιακού θα εκδοθεί αύριο στη Χάγη για να δικαστεί μαζί με τον Ράντοβαν Κάρατζιτς από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για τα εγκλήματα πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το δεύτερο γκολ που πέτυχε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβις το 1999 εναντίον της Γιουβέντους έγινε η αιτία να σκοτωθούν οκτώ Κοσσοβάρες τραβεστί που βγήκαν στο δρόμο για να πανηγυρίσουν, με αποτέλεσμα να πατήσουν μια νάρκη και να τις μαζεύουν από τα καμπαναριά με το τσιμπιδάκι.



Στα χέρια Σίλβα-Καραγκούνης

Αφορμή διαφωνία για τον Φελίνι και τον Μότσαρτ

Σάλος έχει προκληθεί μετά από την αποκάλυψη πως ο Γιώργος Καραγκούνης δεν αγωνίστηκε στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ανόρθωση στην Κύπρο επειδή στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ήρθε στα χέρια με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Οι δυο παίκτες λογομάχησαν επειδή, την ώρα που έκαναν ζέσταμα, ο Καραγκούνης είπε στον Ζιλμπέρτο Σίλβα πως ο Μπέργκμαν είναι σπουδαιότερος από τον Φελίνι. Ο Βραζιλιάνος άσος του τριφυλλιού -που είναι φανατικός θαυμαστής του Φεντερίκο Φελίνι- αρχικά δεν αντέδρασε αλλά, όταν ο Καραγκούνης υποστήριξε πως ο Μπετόβεν είναι σημαντικότερος συνθέτης από τον Μότσαρτ, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και του έχωσε μια κλωτσιά στο δόξα πατρί. Στη συνέχεια, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα γρονθοκόπησε τον Έλληνα μέσο του Παναθηναϊκού αλλά, με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, το επεισόδιο έλαβε τέλος και ο Καραγκούνης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως έχει πάθει υπερκόπωση από την ανάγνωση των έργων του Σαίξπηρ.

LiFO - 09/10/08