Πέμπτη, Οκτωβρίου 16, 2008

Talk of the Town - 16/10/08




Οι ειδήσεις που όλοι προσπαθούν να σας κρύψουν (Το κείμενο εδώ)





ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ

Όσα δεν είπε ως τώρα ο Παπαμιχαήλ

Απογοητευμένοι είναι οι υπεύθυνοι προγράμματος του Alpha μετά από τη χλιαρή υποδοχή που επεφύλαξε το τηλεοπτικό κοινό στο σίριαλ «Έχω ένα μυστικό». Το σίριαλ βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο οποίος τους τελευταίους μήνες δεν άφησε κανένα μυστικό χωρίς να μας το πει από δεκαπέντε φορές το καθένα, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα όλα όσα συμβαίνουν στο σίριαλ να είναι γνωστά στους πάντες και να μην απογειωθούν οι δείκτες της AGB. Στον Alpha ελπίζουν πως οι σκηνές που ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ κάνει τόπι στο ξύλο το γιο του θα βοηθήσουν στο να «τσιμπήσει» κάπως η τηλεθέαση, αλλά αυτό θα συμβεί γύρω στο Πάσχα, οπότε ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι. Ο εθνικός μας γιος έχει θορυβηθεί από τις μέτριες επιδόσεις της σειράς «Έχω ένα μυστικό» και ήδη ετοιμάζει το δεύτερο βιβλίο του που έχει τον τίτλο Έχω κι ένα μεγάλο μυστικό, αλλά δεν σας το είπα γιατί, αν σας τα έλεγα όλα μαζεμένα, θα με ξεχνούσατε μετά». Στο δεύτερο βιβλίο του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αποκαλύπτει πως είναι γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και άρα τσάμπα τον έδερνε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, αλλά δεν αποκλείει την πιθανότητα να του έχωνε μερικούς φούσκους πού και πού, για να είναι πειστικός στο ρόλο του πατέρα και να μην του δημιουργήσει παιδικά τραύματα. Σύμφωνα με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο Κωνσταντίνος δεν σήκωσε ποτέ χέρι πάνω του, αλλά αυτό δεν είναι περίεργο γιατί δεν συναντήθηκαν ποτέ. Τώρα, μετά από αυτήν τη συγκλονιστική αποκάλυψη, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θέλει να συναντήσει τον Κωνσταντίνο και περιμένει με αγωνία να δει αν ο πραγματικός του πατέρας θα τον πάρει στην αγκαλιά του ή θα βγάλει τη ζώνη και θα τον σαπίσει στο ξύλο. Οι νέες αποκαλύψεις του Γιάννη Παπαμιχαήλ θα συμπεριληφθούν στο σίριαλ και οι υπεύθυνοι της σειράς πιστεύουν πως η τηλεθέαση θα χτυπήσει κόκκινο, μιας και ο αγνός λαός γουστάρει τους βασιλιάδες, τα ρομάντζα και τα βατράχια. Το ρόλο του Κωνσταντίνου θα υποδυθεί ο Στάθης Ψάλτης και το ρόλο της βασίλισσας Φρειδερίκης η Τασσώ Καββαδία.



ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ
Κύμα μεταναστών στη χώρα μας

Ενοχλημένη παρουσιάζεται η ελληνική κυβέρνηση από την απόφαση του αμερικανικού συμβουλίου ασφαλείας να μην καταργήσει τη βίζα για τους Έλληνες πολίτες που ταξιδεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η αμερικανική κυβέρνηση αρνείται να καταργήσει τη βίζα επειδή πολλοί Αμερικανοί μεταναστεύουν μαζικά στην Ελλάδα για να εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή - ήδη οι δρόμοι της Αθήνας έχουν γεμίσει από Αμερικανούς που πουλάνε τσάντες, γυαλιά ηλίου και DVD. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ φοβάται πως σύντομα η ελληνική κυβέρνηση θα απαγορεύσει την είσοδο των Αμερικανών μεταναστών στην Ελλάδα και δεν προχωράει στην κατάργηση της βίζας για να έχει στα χέρια της ένα ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί, αν και το πιθανότερο είναι πως θα της φανεί εντελώς άχρηστο γιατί κανείς δεν θα θέλει να επισκεφτεί τις Ηνωμένες Πολιτείες, στην περίπτωση που η αμερικανική οικονομία βαρέσει κανόνι.


ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ
Μη σηκώνετε τα λεφτά από τις τράπεζες

Ιδιαίτερα ανήσυχοι παρουσιάζονται οι Έλληνες καταθέτες και δεν είναι λίγοι αυτοί που σήκωσαν τις καταθέσεις τους από τις τράπεζες και τις έκρυψαν κάτω από το στρώμα. Ο Κώστας Καραμανλής συμβούλεψε τους Έλληνες πολίτες να αφήσουν τα χρήματά τους στις τράπεζες γιατί αν τα έχουν στο σπίτι, θα τους τα πάρουν οι κομμουνιστές. Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ψηφίσει νόμο που θα επιτρέπει την οπλοκατοχή και την οπλοχρησία, ώστε να μπορούν οι πολίτες να προστατεύουν τα χρήματά τους. Οι Έλληνες θα ταμπουρωθούν πίσω από τους καναπέδες και θα περιμένουν τους διαρρήκτες δίπλα στο σκρίνιο. Στην αγορά υπάρχουν όπλα για όλους - για τα πιο χοντρά πορτοφόλια υπάρχουν αμερικανικά πολυβόλα και μπαζούκας, ενώ για τα μικρότερα βαλάντια υπάρχουν ούζι και καλάσνικοφ σε πολύ λογικές τιμές.


ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
Νέα προϊόντα για να τονωθεί η ζήτηση

Πεσμένος παρουσιάζεται ο τζίρος στα σούπερ μάρκετ εξαιτίας της μεγάλης οικονομικής κρίσης. Για να αντιμετωπιστεί η κρίση, ο πρόεδρος των ιδιοκτητών σούπερ μάρκετ κ. Πλαστικοσακούλας ζητάει από την κυβέρνηση να επιτρέψει στα σούπερ μάρκετ να πουλάνε χρυσό. Ο κ. Πλαστικοσακούλας πιστεύει πως οι πωλήσεις χρυσού θα βοηθήσουν τον δοκιμαζόμενο κλάδο των ιδιοκτητών σούπερ μάρκετ να αντισταθμίσει τη χασούρα που έχει από τις μειωμένες πωλήσεις τυριών και αλλαντικών. Για να μην υπάρξουν έξοδα για τη δημιουργία ειδικού χώρου για την πώληση χρυσού μέσα στα σούπερ μάρκετ, ο κ. Πλαστικοσακούλας προτείνει ο χρυσός να πωλείται στο τμήμα μαναβικής. Στην ίδια ζυγαριά που θα ζυγίζει ο υπάλληλος τα αγγούρια, θα σου ζυγίζει και δυόμισι κιλά χρυσό. «Κυρία, ο χρυσός μου βγήκε δυο κιλά και επτακόσια γραμμάρια. Να τ' αφήσω;»


ΤΟ ΚΡΑΧ ΔΕΝ ΠΤΟΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Μεγάλα ονόματα έρχονται στα γήπεδα

Η μεγάλη οικονομική κρίση που μαστίζει ολόκληρο τον πλανήτη δεν άφησε ανεπηρέαστο και το ποδόσφαιρο. Ακόμα και μεγάλες ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές ομάδες βρίσκονται στο χείλος της χρεωκοπίας καθώς μειώθηκαν τα έσοδα από τις διαφημίσεις στις φανέλες όσο και τα έσοδα από τις πωλήσεις εισιτηρίων. Σε αντίθεση με τις άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, οι ελληνικές ομάδες δεν έχουν επηρεαστεί από την παγκόσμια οικονομική κρίση, αφού το τραπεζικό σύστημα στην Ελλάδα είναι το καλύτερο στον κόσμο και η χώρα μας δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Οι πρόεδροι των ελληνικών ομάδων προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη διεθνή οικονομική συγκυρία και να αγοράσουν μεγάλα ονόματα για τις ομάδες τους. Ήδη ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τη Μίλαν για την απόκτηση του Ροναλντίνιο και του Κακά, ενώ διαπραγματεύεται με την Τσέλσι την αγορά του Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Ρούουντ Φαν Νίστελροϊ, τον Τιερί Ανρί και τον Ντέκο, ενώ προσπαθεί να αποκτήσει και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αλλά αυτό μοιάζει αρκετά δύσκολο αφού ο Σουηδός παίκτης είναι αποφασισμένος να υπογράψει στον Αστέρα Τρίπολης.

LiFO - 16/10/08