Σάββατο, Ιουνίου 13, 2009

Εμμονές

"Συνεχίζουμε σε ρυθμούς «Σκάι»: Είναι μαλακία να προτρέπεις τους αναγνώστες του blog σου, όπως πράττει ο pitsirikos (Αν.Π.), να μην αγοράζουν την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ώστε αυτή να κλείσει αξιοπρεπώς -όχι πως τρέχει και τίποτε δηλαδή, αλλά τέλος πάντων- όταν ένα-δυο χρόνια πιο πριν επιδίωξες συνεργασία μαζί της. Προσοχή, δεν λέω πως είναι κακό να ζητάς δουλειά, το αντίθετο, όλοι πιθανόν το έχουμε κάνει και είναι απολύτως θεμιτό (και σεβαστό). Στη συνέχεια όμως, ειδικά όταν έχεις φάει πόρτα από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, είναι γελοίο να στρέφεσαι εναντίον της υστερικά..."

Το απόσπασμα είναι από τη σημερινή "Ελευθεροτυπία". Ποτέ δεν επιδίωξα συνεργασία με την "Ελευθεροτυπία". Ποτέ δεν επιδίωξα συνεργασία με κανέναν. Αυτοί με τους οποίους συνεργάζομαι αυτήν την εποχή το ξέρουν καλά γιατί αυτοί μου ζήτησαν να συνεργαστούμε. Πολύ καλά το ξέρουν και όσοι μου ζήτησαν να συνεργαστούμε και αρνήθηκα. Μετά απ' αυτό, υποθέτω πως η "Ελευθεροτυπία" θα επανορθώσει ή τουλάχιστον θα ενημερώσει τους αναγνώστες της πότε ο πιτσιρίκος ζήτησε συνεργασία με την εφημερίδα και από ποιον. Μην ντραπείτε να απαντήσετε.

Απορία: Το μπλογκ μου πώς συνδέεται με τον ΣΚΑΙ; Αντιλαμβάνεται μια εφημερίδα -έστω και ετοιμόρροπη- πόσο φαιδρό είναι να χρησιμοποιεί τις στήλες της για να σχολιάσει ένα μπλογκ;

Το γεγονός ότι το κλείνετε το μαγαζί δεν αποτελεί δικαιολογία για να γράφετε ό,τι σας κατέβει στο κεφάλι. Πάντως, έχετε τη συμπάθειά μου.