Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2006

Τον κακό σας τον καιρό! (Πιάσε ένα υποδεκάμετρο!)

Image Hosted by ImageShack.us

Αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου και του βουλευτή του ΠαΣοΚ Κώστα Σκανδαλίδη σημειώθηκε στη Βουλή, με αφορμή τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την χιονόπτωση. Ο κ. Παυλόπουλος υποστήριξε πως ο κρατικός μηχανισμός είναι αποτελεσματικότερος τώρα, σε σχέση με όσα συνέβαιναν επί κυβέρνησης Σημίτη. Φυσικά ο κ. Σκανδαλίδης πιστεύει ακριβώς το αντίθετο.

Η αντιπαράθεση των δυο αντρών συνεχίστηκε με τηλεφωνικές παρεμβάσεις στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Αντιγνωμίες». Εκεί ο κ. Παυλόπουλος είπε πως η κακοκαιρία είναι μεγαλύτερη τώρα, ενώ ο κ. Σκανδαλίδης υποστήριξε πως επί ΠαΣοΚ ήταν πολύ πιο μεγάλη. Σε αυτό το σημείο, υποθέτω πως θα πρέπει να δείξουμε κατανόηση στους δυο πολιτικούς, μιας και είναι προφανές πως η διαφωνία τους άπτεται ενός προαιώνιου ανδρικού ανταγωνισμού : του ποιος την έχει πιο μεγάλη.




(Με χαρά διαπίστωσα, πως ο γνωστός ποιητής-συγγραφέας Αλέξης Σταμάτης απέκτησε το δικό του blog. Με την ελπίδα, πως το παράδειγμά του θα ακολουθήσουν και άλλοι άξιοι άνθρωποι του Πολιτισμού, θα ήθελα να τον καλωσορίσω.)