Παρασκευή, Μαρτίου 10, 2006

Ανοιχτή επιστολή στον κ. Κοντομηνά και στον κ. Χατζηνικολάου

Image Hosted by ImageShack.us

Αγαπητέ κύριε Κοντομηνά κι αγαπητέ κύριε Χατζηνικολάου, δεν μου είστε καθόλου αγαπητοί, αλλά δεν μπορώ να σας βλέπω να τυραννιέστε άδικα με αφορμή την υπόθεση του Θέμου Αναστασιάδη. Δεν θέλω να ανακατευτώ στις δουλειές σας, αλλά επιτρέψτε μου να σας αποκαλύψω κάτι που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Έφυγε ο Θέμος από τον Alpha και χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι! Κύριοι, την εκπομπή «Παρταόλα» δεν τη βλέπαμε για τον Θέμο και τις κρυάδες του, αλλά για την ξανθιά, την πρόστυχη, τη βυζαρού. Απλά λέγαμε μεταξύ μας, και βασικά για να ακούνε οι γυναίκες μας, τι ωραία που είναι τα βίντεο του «Παρταόλα» και τι ωραία που τα λέει ο Θέμος - που ανάθεμα αν κατάλαβε ποτέ κανείς τι έλεγε ο Θέμος- έτσι, για το ξεκάρφωμα.

Λάθος σας που σταματήσατε την εκπομπή. Βάλτε τη βυζαρού Δευτέρα βράδυ 12 με 2 και θα δείτε γιατί είχε τηλεθέαση ο ...Θέμος. Ούτε βίντεο χρειάζεται να έχει η εκπομπή, ούτε τίποτα. Και πέντε καφάσια με δυο δεμάτια σανό να είναι το σκηνικό εμείς θα τη βλέπουμε φανατικά. Μόνο σας παρακαλώ, βάλτε και κανα ασχημάντρα από δίπλα για να μην καρφωνόμαστε. Άμα δεν βρίσκετε άνθρωπο να βάλετε, παρουσιάστε την εσείς – πραγματικά είστε αντιπαθέστατοι.

Ευχαριστώ

πιτσιρίκος


Υ.Γ. Όλοι στο Θέμο σταθήκανε. Κανείς δεν σκέφτηκε τι περνάει αυτό το κορίτσι, τώρα που αντιμετωπίζει το φάσμα της ανεργίας...