Τετάρτη, Απριλίου 18, 2007

King Size

Φοιτητής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια σκότωσε 32 άτομα και τραυμάτισε τουλάχιστον άλλα 26. Σχεδόν τριάντα χρόνια σκότωνε η 17Ν και δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 23 άτομα. Αυτό το καλό έχουν οι Αμερικάνοι: τα κάνουν όλα μεγάλα, πλούσια και γενναιόδωρα. Εμείς μια ζωή ψιλικατζήδες ρε γαμώτο.

Είναι και τα όπλα στη μέση, βέβαια. Δώσε άδεια οπλοκατοχής στην Ελλάδα και σε ένα μήνα δεν θα έχει μείνει άνθρωπος ούτε για δείγμα. Αλλά με τα κατσαβίδια και τους σουγιάδες, πώς να δούμε προκοπή; Βγαίνουν επί μήνες στους δρόμους οι φοιτητές και η μισή αστυνομική δύναμη της χώρας και δεν έχουμε ούτε ένα πτώμα.

Το μακελειό στη Βιρτζίνια ήταν το μεγαλύτερο απ’ όσα έχουν σημειωθεί μέχρι σήμερα στις πανεπιστημιουπόλεις των ΗΠΑ. Τώρα κάποιοι Αμερικανοί φοιτητές θα τα ‘χουν πάρει στο κρανίο και θα θέλουν να σπάσουν το ρεκόρ για να περάσουν στην ιστορία.

Ευτυχώς σε αυτές τις πολύνεκρες επιθέσεις δεν υπάρχουν ανάμεσα στα θύματα Έλληνες και Κύπριοι φοιτητές – μόνο βάρβαροι ξένοι και αλλόθρησκοι σκοτώνονται. Είναι επειδή οι δικοί μας κοροϊδεύουν την κοινωνία και δεν πατάνε ποτέ το πόδι τους στο πανεπιστήμιο. Πού να τους βρει ο δολοφόνος; Να πάρει σβάρνα τα μπουζουξίδικα και τα κωλάδικα της Αμερικής;

Το καλό με αυτήν την ιστορία είναι πως, αν συνεχίσουν να σκοτώνονται οι Αμερικανοί αναμεταξύ τους, στο τέλος στις Ηνωμένες Πολιτείες θα μείνουν μόνο οι Έλληνες και οι Κύπριοι. Θα γίνουμε υπερδύναμη και τα ελληνικά θα γίνουν η επίσημη γλώσσα των ΗΠΑ. Μεγαλεία!