Τετάρτη, Φεβρουαρίου 27, 2008

Κάθε κυβέρνηση έχει τους νταβατζήδες που της αξίζουν

Όλοι πια δείχνουν τον Θέμο Αναστασιάδη. Όλοι. Αν πιστέψουμε τον Μάκη, την 25χρονη-της κόβω λίγα χρόνια γιατί περνάει δύσκολες ώρες η καψερή-, το Mega και πάρα πολλούς άλλους, ο Θέμος υπέκλεψε το DVD, το μοντάρισε και έπαιξε τα περίεργα παιχνίδια του. Αν αυτό είναι αλήθεια, ο Θέμος θα πρέπει να δικαστεί και να πάει φυλακή. Όμως ο Θέμος –σύμφωνα με όλους αυτούς- είναι αυτός που έχει το αμοντάριστο DVD. Εκτός αν μετάνιωσε κι αυτός -όπως η 25χρονη-, και το κατέστρεψε. Κρατάει δηλαδή την κυβέρνηση από τ’ αρχίδια – συγγνώμη, από τον κώλο, γιατί αυτή η κυβέρνηση δεν έχει πια αρχίδια. Μάλλον δεν είχε ποτέ. Και την κρατάει γιατί –σύμφωνα με αυτά που συζητούν όλοι οι Έλληνες ανά την επικράτεια τους τελευταίους δυόμισι μήνες και αναφέρει και ο Τζίμης Πανούσης στο πρόγραμμά του (να πάτε να τον δείτε)- στο DVD ο Ζαχόπουλος λέει πως ο Καραμανλής είναι γκέι. Δεν κατάλαβα! Και γιατί είναι κακό να είναι ο Καραμανλής γκέι; Δεν είμαστε όλοι; Υπάρχουν και στρέιτ ανάμεσά μας; (Η συνέχεια εδώ)

Αν ο Θέμος πάει φυλακή, όλοι θα καταλάβουν πως ο Καραμανλής είναι στρέιτ και θα τον κερνάνε μπύρες. Αν ο Θέμος τη σκαπουλάρει, όλοι θα πιστεύουν πως ο Καραμανλής είναι γκέι. Μετά τον Μεγαλέξανδρο, κι ο Καραμανλής. Τεράστιο πλήγμα για τον Ελληνισμό. Εθνική τραγωδία.

Είναι παντελώς αδιάφορο το τι κάνει στο κρεβάτι του ο Καραμανλής – αν οι διάνοιες που έχει μαζέψει γύρω του το είχαν αντιληφθεί από την πρώτη στιγμή, θα είχαν αποφύγει όλο αυτό το ρεζιλίκι.

Σκασίλα μας, ας γίνει πρωθυπουργός και η Ντάνα Ιντερνάσιοναλ – η Ντόρα μόνο να μην γίνει. Πάντως, εμείς περάσαμε υπέροχα με αυτήν την ιστορία – ήταν το πλήρες ξεβράκωμα πολιτικών και εκδοτών.

Αυτό που έχει σημασία είναι πως αν ο Θέμος όντως εκβιάζει την κυβέρνηση, είναι ένας νταβατζής. Και στις 7 Οκτωβρίου 2004, ο Καραμανλής στην ταβέρνα του Μπαϊρακτάρη είχε εκστομίσει την αξέχαστη φράση «δεν θα αφήσουμε πέντε νταβατζήδες να κυβερνάνε τη χώρα».

Στη συνέχεια, ο Καραμανλής κυλίστηκε αγκαλιά με όλους αυτούς τους νταβατζήδες που απειλούσε να εξολοθρέψει. Τρελό πάθος. Κατέβασε τα βρακιά του κανονικά.

Μόνο που εδώ υπάρχει ένα λεπτό σημείο: ο Θέμος Αναστασιάδης δεν ήταν εκδότης τον Οκτώβριο του 2004 – έγινε εκδότης τον επόμενο χρόνο, επί πρωθυπουργίας Καραμανλή.

Αν ο Θέμος αποδειχτεί νταβατζής και γλιτώσει τη φυλακή, θα είναι ένας φρέσκος νταβατζής, δημιούργημα της διακυβέρνησης της σεμνότητας και της ταπεινότητας.

Κάθε κυβέρνηση έχει τους νταβατζήδες που της αξίζουν. Ο νταβατζής της κυβέρνησης Καραμανλή θα είναι ο Θέμος Αναστασιάδης. Κι αυτό είναι πολύ αστείο.