Τετάρτη, Μαΐου 13, 2009

Talk of the Town (1) - 13/05/09

















Πανέτοιμη εμφανίζεται η ελληνική αποστολή για τον ημιτελικό και τον τελικό της Γιουροβίζιον, που θα διεξαχθούν στο στάδιο Ολιμπίνσκι της Μόσχας. Ο Σάκης Ρουβάς έχει κλέψει τις εντυπώσεις και όλοι ψάχνουν να τις βρουν.

Όλοι εδώ στη Μόσχα έχουν εντυπωσιαστεί με την απλότητα του Σάκη, ο οποίος παίζει συνέχεια καρπαζιές με τους δημοσιογράφους και πλακώνεται -για πλάκα- στις σφαλιάρες με όποιον περνάει από μπροστά του.

Είδα με τα ίδια μου τα μάτια τον Σάκη να παίρνει από τα χέρια μιας γριούλας τις σακούλες με τα ψώνια από τη λαϊκή και να τις μεταφέρει στο σπίτι της - μάλιστα, της έβαλε τα φρούτα και τα λαχανικά στο ψυγείο και της επισκεύασε το θερμοσίφωνα.

Η ευγένεια του Έλληνα σταρ μαθεύτηκε αμέσως εδώ στη Μόσχα και δεν είναι λίγοι αυτοί που, μόλις τον βλέπουν, αφήνουν σκόπιμα να τους πέσει κάτι, για να σκύψει αμέσως ο Σάκης και να το σηκώσει.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται ο Σάκης από τα γόνατά του - παράλληλα επανήλθε το πρόβλημα μηνίσκου που αντιμετωπίζει ο Σάκης από ένα παλιότερο τραυματισμό του στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν· ο Σάκης είχε πατήσει ένα γαρύφαλλο και στη συνέχεια έκανε ένα τριπλό άξελ και ένα διπλό τόλουπ πριν προσγειωθεί πάνω στη Μαριάννα Λάτση, που καθόταν ανύποπτη στο πρώτο τραπέζι και μασούλαγε φιστίκια.

LIFO - 13/05/09