Πέμπτη, Ιανουαρίου 17, 2008

Το κοιλόνι ξεχειλώνει






Πολύ ήσυχα κύλησε η περασμένη εβδομάδα στην όμορφη χώρα μας, αφού δεν είχαμε ούτε μια απόπειρα αυτοκτονίας από κυβερνητικό στέλεχος. Παράλληλα, βελτίωση παρουσιάζει η υγεία του Χρήστου Ζαχόπουλου - οι γιατροί αναγκάστηκαν να του κάνουν τραχειοτομή για να μην μπορεί να μιλήσει, αλλά, αν η υγεία του συνεχίσει να βελτιώνεται, θα αναγκαστούν να του κόψουν τη γλώσσα, ώστε να μην μπορεί να δώσει κατάθεση στον ανακριτή και πηδήξει η μισή χώρα από τα παράθυρα.


Η εφημερίδα «Τελευταίο Ανάθεμα» δημοσίευσε τις φωτογραφίες του Ζαχόπουλου με την 35χρονη από το επίμαχο DVD, αλλά οι Έλληνες φέρθηκαν ώριμα και γύρισαν την πλάτη σε αυτές τις αθλιότητες, με αποτέλεσμα η εφημερίδα να κάνει μόνο 15 εκδόσεις και να πουλήσει μόνο 9 εκατομμύρια φύλλα.

Την επόμενη Κυριακή η εφημερίδα θα δημοσιεύσει φωτογραφίες από ένα όργιο στο οποίο συμμετέχουν δυο υπουργοί της κυβέρνησης, εφτά νάνοι, οχτώ μαζορέτες και ένας βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ που βάφει τα μαλλιά του με ταβανόβουρτσα.

Η δημοσίευση των φωτογραφιών έριξε κατακόρυφα τη λίμπιντο των Ελλήνων, επειδή τόσον καιρό είχαν πλάσει χιλιάδες ερωτικές φαντασιώσεις και ξαφνικά αντίκρισαν έναν κοιλαρά και μια... 35χρονη.

Ο Θέμος Αναστασιάδης δικαιολόγησε τη δημοσίευση των φωτογραφιών, λέγοντας πως αποτελούν μια κοινωνική προσφορά της εφημερίδας, αφού η θέα του γυμνού σώματος του Ζαχόπουλου είναι ικανή να μετατρέψει όλους τους γκέι σε στρέιτ, αλλά παράλληλα ήταν και επιφυλακτικός αφού οι γυναίκες που θα δουν τις φωτογραφίες του τέως γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού είναι πολύ πιθανό να αρχίσουν να αναζητούν τις χαρές του λεσβιακού έρωτα.

Οι εκδότες των άλλων εφημερίδων εκνευρίστηκαν πολύ με τη δημοσίευση των φωτογραφιών γιατί δεν είναι δυνατόν εσύ να παλεύεις κάθε εβδομάδα να ανακαλύψεις τις πιο σέξι φωτογραφίες του Τζορτζ Κλούνι και της Μόνικα Μπελούτσι για να τις δημοσιεύσεις στη φυλλάδα σου -μπας και τσιμπήσει κάνας καθυστερημένος και την αγοράσει-, και να σου παίρνει τα σώβρακα ο Θέμος με έναν μπουχέσα και μια... 35χρονη.

Αμέσως λοιπόν ξέσπασε εκδοτικός πόλεμος, αλλά οι εκδότες και οι συντάκτες των άλλων εφημερίδων κρατάνε και μια πισινή γιατί ο Θέμος εργάστηκε επί πολλά χρόνια στο «Βήμα» και την «Ελευθεροτυπία», οπότε -αν όντως έχει μανία με τα DVD- μπορεί να είχε γεμίσει με κάμερες τα γραφεία των εφημερίδων και να τους έχει καταγράψει όλους με τα βρακιά στο πάτωμα την ώρα που... μονιμοποιούσαν καμιά ασκούμενη δημοσιογράφο.

Πάντως, αυτό που έκανε ο Θέμος δεν ήταν σωστό: τα DVD με κυβερνητικά στελέχη σε προσωπικές στιγμές δεν τα έχουμε για να τα δημοσιεύουμε, αλλά για να εκβιάζουμε την κυβέρνηση και να μας δίνει αυτό που θέλουμε: δημόσια έργα, επιχορηγήσεις κ.λπ. Έχουν δίκιο οι άλλοι εκδότες που τον μαλώνουν - χάλασε την πιάτσα. Με κάτι τέτοιες ενέργειες θα σταματήσουν οι πολίτες να έχουν τη δημοσιογραφία ψηλά στην υπόληψή τους και θα στραφούν στα ναρκωτικά.

Πολλοί δημοσιογράφοι κατηγόρησαν τον Θέμο Αναστασιάδη επειδή δημοσίευσε φωτογραφίες με προσωπικές στιγμές δυο ανθρώπων. Το γεγονός πως επί ένα μήνα βλέπουμε, ακούμε και διαβάζουμε λεπτομερέστατες περιγραφές των προσωπικών στιγμών αυτών των δυο ανθρώπων δεν έχει καμία σημασία∙ προφανώς, είναι πολύ καλό να έχεις παρακολουθήσει εσύ το DVD και να το περιγράφεις με κάθε λεπτομέρεια στους υπόλοιπους από την τηλεόραση και είναι πολύ κακό να δημοσιεύονται μερικές φωτογραφίες αυτών που περιέγραφες. Το πρώτο είναι μαχητική δημοσιογραφία και το δεύτερο είναι αλητεία.

Στo πλαίσιo του πολέμου των εκδοτών και των δημοσιογράφων, όλοι απειλούν με μηνύσεις τους υπόλοιπους, ενώ πήρε ανάποδες και η Όλγα Τρέμη. Η κ. Τρέμη αρνείται πως ήταν αυτή που παρέδωσε το DVD στον κ. Ανδριανό, αλλά τα νεύρα της οφείλονται περισσότερο στο γεγονός πως αναγκάστηκε να παρουσιαστεί στον ανακριτή και οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να δουν το προφίλ της· μέχρι τώρα οι τηλεθεατές την έβλεπαν μόνο ανφάς με συνέπεια να μην έχουν πάρει χαμπάρι πόσο μεγάλη μυτόγκα έχει - όταν στρίβει η κ. Τρέμη στη γωνία, πρώτα βλέπεις τη μύτη της και μετά από πέντε λεπτά εμφανίζεται και η ίδια.

Ανάποδες πήρε και η 35χρονη που πρώτα οι δημοσιογράφοι την έλεγαν 34χρονη αλλά, με το που άλλαξε η χρονιά, οι παρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων της έκαναν γενέθλια στην τηλεόραση και της πρόσθεσαν ένα χρόνο - αν παραμείνει στη φυλακή και το 2009, οι δημοσιογράφοι θα λένε «η 36χρονη».

Η 35χρονη είναι η πρώτη κατηγορούμενη που προτιμάει να αναφέρουν το όνομά της και όχι την ηλικία της. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως όλοι οι Έλληνες ξέρουν πια πόσων ετών είναι και φοβάται πως δεν θα βρίσκει άντρα να τη στεφανωθεί, όταν -με το καλό- βγει από τη στενή.

Οι δημοσιογράφοι θα μπορούσαν να λένε «η συμβασιούχα» όταν αναφέρονται στην 35χρονη, αλλά φοβούνται μήπως ξεσηκωθούν οι υπόλοιπες συμβασιούχες, γιατί από την ημέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο δεν τις πλησιάζει άντρας - αν και κυκλοφορούν χωρίς τσάντες.

Η κυβέρνηση έχει δώσει εντολή στους μόνιμους υπαλλήλους να κάνουν σεξ μόνο αναμεταξύ τους και να μην πηγαίνουν με συμβασιούχες - έχουν λαλήσει οι κακομοίρες οι συμβασιούχες από την αγαμία.

Σε περίπτωση που κάποιος μόνιμος υπάλληλος θέλει να κάνει το ψυχικό και να φιστικώσει καμιά συμβασιούχα, θα πρέπει να της ζητάει να ξεβρακώνεται από το δρόμο και να μπαίνει στο διαμέρισμα εντελώς γυμνή.

Επίσης, πριν αρχίσει το κουτούπωμα, θα πρέπει να τη φιμώνει και να σβήνει τα φώτα. Μόλις τελειώσει το βάτεμα, θα πρέπει να βάζει τη συμβασιούχα σε μαύρη σακούλα και να την πετάει στο σκουπιδοτενεκέ.

Ο Κώστας Καραμανλής -βλέποντας πως η υπόθεση δεν τον αφορά ιδιαίτερα- ταξίδεψε στην Ινδία στο πλαίσιο τριήμερης επίσημης απόδρασης. Μιας και μοιάζει εντελώς απίθανο να κερδίσει η Νέα Δημοκρατία τις επόμενες εκλογές, ο κ. Καραμανλής με τη σύζυγό του έχουν βάλει στόχο να επισκεφτούν όσες περισσότερες χώρες προλάβουν -τώρα που τα έξοδα είναι όλα πληρωμένα- για να απολαύσουν τα αξιοθέατα.

Μετά από την Κίνα και τη Ρωσία έφτασε επιτέλους και η σειρά της Ινδίας - κρίμα που δεν μπόρεσαν να πάρουν και τα παιδιά μαζί για να δουν κι αυτά το Ταζ Μαχάλ.

Ο κ. Καραμανλής είχε μια σειρά συναντήσεων με Ινδούς αξιωματούχους, συμφώνησαν σε όλα και έδωσαν τα χέρια, αλλά δεν υπέγραψαν καμία συμφωνία γιατί οι άντρες έχουν λόγο και τον κρατάνε. Ο πρωθυπουργός παρακάθισε σε επίσημο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του ο μαχαραγιάς Γιαλελέλι και γοητεύτηκε από τη «Μαντουβάλα» που τραγούδησε μόνο γι' αυτόν η Ζαΐρα, η σκλάβα του μαχαραγιά.

Το δείπνο περιελάμβανε ινδικά χοιρίδια γαρνιρισμένα με φενγκ σούι και φιλετάκια ινδικής κάνναβης σοταρισμένα με κακό κάρμα. Namaste!


LIFO - 17/01/08