Τετάρτη, Ιανουαρίου 23, 2008

Mega – 19 χρόνια ψέματα

«Κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι από τότε που πρωτοξεκίνησα στη δημοσιογραφία. Πολλά πράγματα άλλαξαν – ένα, όχι: δεν σταμάτησαν ποτέ να μου αρέσουν οι ξεπέτες. Όταν έφερε η 35χρονη το DVD στο γραφείο, δεν της έδωσα πολλή σημασία. Όταν όμως μου είπε πως περιέχει σκηνές καυτού σεξ, ένιωσα τις θηλές μου να σκληραίνουν. Της άρπαξα το DVD από τα χέρια, το έχωσα στον υπολογιστή, πάτησα το play και άρχισα να πλημμυρίζω από ηδονή…». (Η συνέχεια εδώ)

Συγχαρητήρια στο Mega που επί τόσες μέρες έλεγε την …αλήθεια. Κανείς δεν είχε δει το DVD μέχρι που εμφανίστηκε ο Στέφανος Χίος με μια κασέτα στην οποία ο Δημήτρης Καμπουράκης λέει με κάθε λεπτομέρεια και σοβαρότατα όσα του είχε περιγράψει η Όλγα Τρέμη, η οποία φυσικά είχε δει το DVD – η συνομιλία έγινε το βράδυ της ημέρας που πήδηξε ο Ζαχόπουλος. Δεν είναι δύσκολο για τον ανακριτή να καταλάβει ποιος λέει την αλήθεια. Ο Καμπουράκης λέει στον Χίο λεπτομέρειες που αποκλείεται να γνωρίζει κάποιος που δεν έχει δει το DVD ή δεν του το έχουν περιγράψει – ο ανακριτής δεν έχει παρά να συγκρίνει αυτό που έχει στα χέρια του (αν και ο ανακριτής μάλλον έχει το μονταρισμένο...) με αυτό που περιγράφει ο Καμπουράκης. Μετά, θα καλέσει την κυρία Τρέμη για τρίτη φορά. Αν δεν την καλέσει, κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Το περίεργο – αν και τελικά εξηγείται μια χαρά- είναι πως η 35χρονη σε δήλωσή της μέσα από τον Κορυδαλλό στις 11/1 είχε πει πως «ουδέποτε επεδείχθη ή εδόθη οποιοδήποτε οπτικοακουστικό υλικό στο ΜΕGΑ κατά τη μία και μοναδική επίσκεψή της». Φυσικά, δεν ήταν η πρώτη φορά που άλλαζε την αρχική της κατάθεση. Την έχει κάψει τη γυναίκα ο δικηγόρος της με τις συμφωνίες που κάνει…

Βρίσκω πολύ διασκεδαστικό το γεγονός πως όλη η ειδησεογραφική ομάδα του Mega –Τρέμη, Πρετεντέρης, Τσίμας, Καψής και τα …λιμά- ορκιζόταν επί ένα μήνα πως κανείς τους δεν είχε δει το DVD, και τους την φόρεσε κανονικά ο Στέφανος Χίος. Συγχαρητήρια στον καλό συνάδελφο. Τώρα, το Mega πρέπει να σουτάρει αυτούς που ψεύδονταν και να κάνει κεντρικό παρουσιαστή του δελτίου του τον κ. Χίο, μπας και ξανακερδίσει τη χαμένη αξιοπιστία του.

Τελικά, εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση, αν κάποιος θέλει να μάθει την αλήθεια, θα πρέπει να βλέπει EXTRA3 και να διαβάζει Espresso.