Δευτέρα, Οκτωβρίου 30, 2006

Blogger ο μηνυτής!

Image Hosted by ImageShack.us

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της μήνυσης εναντίον του καλού blogger. Σύμφωνα με νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της επικαιρότητας, ο μηνυτής είναι κι αυτός blogger!

Οι bloggers είναι οι ρεμπέτες της εποχής μας. Οι ρεμπέτες του 21ου αιώνα. Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να τσακώνονται μεταξύ τους. Καλό θα ήταν οι δυο κύριοι να δώσουνε τα χέρια και να καπνίσουν τον αργιλέ της ειρήνης. Δεν μπορεί να κάνει μήνυση ο αδελφός στον αδελφό.

Έχω σοκαριστεί στο άκουσμα αυτής της είδησης. Διαπιστώνω μάλιστα πως ο blogger που έκανε τη μήνυση έχει και εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ. Η αλήθεια είναι πως και χιούμορ να μην έχει κάποιος, με το που θα δημιουργήσει blog, αναγκαστικά αποκτάει.

Βλέποντας αυτή τη φωτογραφία, καταλαβαίνω το μέγεθος της ...δικαστικής πλάνης. Κάποιο λάθος θα έχει γίνει. Θα ήθελα να παρακαλέσω τις κυρίες και τους κυρίους που έχουν site ή blog να κάνουν ένα link στο blog αυτού του κυρίου. Επίσης, οι καλοί αναγνώστες να προωθήσουν τη διεύθυνση του blog σε όσους περισσότερους παραλήπτες μπορούν. Έτσι θα μάθουν όλοι πως είναι κι αυτός blogger και θα λυθεί η παρεξήγηση.


Εγώ δεν βλέπω τηλεόραση και δεν ξέρω πρόσωπα και πράγματα. Αν ο κύριος που διακρίνεται στη φωτογραφία, δεν είναι το πρόσωπο που αναφέρεται στη διεύθυνση, αν δεν έχει κάνει αυτός τη μήνυση ή αν δεν έχει βάλει αυτός τη φωτογραφία, θέλω να πω πως καταδικάζω τέτοιες πρακτικές. Δεν χρειαζόταν να το αναφέρω αυτό. Παιδιά είμαστε τώρα;

Εκείνο που δεν μπορώ να ξεπεράσω είναι το γεγονός πως ενάμισι χρόνο τώρα έχω σατιρίσει το σύμπαν ολόκληρο και δεν βρέθηκε ένας χριστιανός να μου κάνει κι εμένα μια μήνυση. Με πνίγει το παράπονο.