Κυριακή, Δεκεμβρίου 14, 2008

Ελλείψεις αγαθών στην αγορά

Ψευδείς αποδεικνύονται οι ισχυρισμοί των εμπόρων πως δεν υπάρχει κίνηση στην αγορά εξαιτίας των ταραχών. Ήδη έχει δημιουργηθεί έλλειψη σε κάποια προϊόντα και θα πρέπει να γίνουν αμέσως νέες παραγγελίες στο εξωτερικό για να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση. Τρανή απόδειξη είναι τα δακρυγόνα: Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισραηλινής εφημερίδας Yediot Ahronot, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε παραγγελία για την προμήθεια δακρυγόνων από τρεις εταιρείες του Ισραήλ. (Η συνέχεια εδώ)

Είναι προφανές πως πίσω από τις ταραχές στη χώρα μας κρύβονται οι Εβραίοι. Τις δημιούργησαν για να τους παραγγείλουμε δακρυγόνα και να τονωθεί η οικονομία τους.

Μα καλά ρε παιδιά, ούτε δακρυγόνα δεν παράγει η χώρα μας; Κι αυτά απέξω τα παίρνουμε; Αυτό είναι απαράδεκτο. Τα δακρυγόνα είναι είδος πρώτης ανάγκης. Πρέπει να γίνουμε δακρυγονοπαραγωγός χώρα.

Η είδηση της παραγγελίας για την προμήθεια δακρυγόνων από το Ισραήλ είναι από το σάιτ του καλού δημοσιογράφου -και ανταποκριτή στη Μέση Ανατολή- Πάνου Χαρίτου. Ολόκληρη η είδηση εδώ.