Τετάρτη, Δεκεμβρίου 17, 2008

Ο πιο καλός ο μαθητής ήτανε στην Τατιάνα!

Περιζήτητοι έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες οι μαθητές. Σε κάθε τηλεοπτική εκπομπή υπάρχουν και από καμιά εικοσαριά πιτσιρικάδες. Τα κανάλια έχουν καταλάβει πως ο μόνος τρόπος να σταματήσουν τους μαθητές από το να κατεβαίνουν στους δρόμους είναι να τους καλούν στο στούντιο. Έτσι, σε συνεργασία με την κυβέρνηση, έχουν πάρει τους μαθητές από τους δρόμους και τους έχουν μοιράσει σε πρωινάδικα, μεσημεριανές και απογευματινές εκπομπές - θέλουν να τους εξοντώσουν ψυχικά και σωματικά. (Η συνέχεια εδώ)

Το πρόβλημα για τα κανάλια είναι πως, όταν καλούν μαθητές στο στούντιο, οι δημοσιογράφοι μοιάζουν γέροι. Οπότε, τους μακιγιάρουν τους μαθητές για να μοιάζουν πενηντάρηδες. Βλέπεις τον άλλον να λέει πως πάει δευτέρα λυκείου και είναι σαν συνταξιούχος – έχει πιο πολλές ρυτίδες κι από τον Κακαουνάκη.

Βγάλανε μια δεκαεξάχρονη στο δελτίο του Mega και, για να μην παρεξηγηθεί η Όλγα Τρέμη, είχαν κάνει τη δεκαεξάχρονη να μοιάζει με την κυρά της Ρω – δεκάξι χρονών κοπέλα και έμοιαζε σαν να ήταν με το ένα πόδι στον τάφο.