Τετάρτη, Δεκεμβρίου 17, 2008

Στην Αθήνα μες στο κέντρο φύτρωσε καινούργιο δέντρο

Ο δήμαρχος Αθηναίων και Δημοσίων Σχέσεων, Νικήτας Κακλαμάνης, φοβάται μην του κάψουν ξανά το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έχει ζητήσει το δέντρο να φρουρείται 24 ώρες το 24ωρο. Δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου θα βρίσκονται συνεχώς δέκα διμοιρίες των ΜΑΤ, διακόσιοι κομάντος και δέκα τανκς. Επίσης, η περιοχή γύρω από το δέντρο έχει ναρκοθετηθεί, οπότε, αν πάτε να το δείτε, κοιτάξτε να μην πάτε πολύ κοντά γιατί θα ανατιναχτείτε και θα σας μαζεύουμε από τα κλωνάρια με το τσιμπιδάκι. (Η συνέχεια εδώ)

Αν πάτε αυτές τις μέρες στο Σύνταγμα για να απολαύσετε τη γιορτινή ατμόσφαιρα, να έχετε τα παιδιά σας δεμένα με λουρί, γιατί μπορεί να σας ξεφύγει το πιτσιρίκι, να πατήσει καμιά νάρκη και να γεμίσει αίματα όλη την πλατεία – όχι τίποτε άλλο αλλά θα χαλάσει το εορταστικό κλίμα και θα στενοχωρηθεί ο δήμαρχος.

Σήμερα το απόγευμα, μπάτσοι, μαθητές και αντιεξουσιαστές θα κάνουν κοινή πορεία στο κέντρο της Αθήνας, με αίτημα την απομάκρυνση του χριστουγεννιάτικου δέντρου από την πλατεία Συντάγματος. Θα είμαστε όλοι εκεί.

Δυο μέρες μετά...