Πέμπτη, Ιουνίου 28, 2007

Σόδομα και Γόμορρα!

Ύστερα από το βίντεο με το βασανισμό των δύο αλλοδαπών τσαντάκηδων, νέα βίντεο με σκηνές σεξουαλικής βίας σε αστυνομικά τμήματα ήρθαν στο φως της επικαιρότητας. Αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, οι Έλληνες συνειδητοποίησαν πως την ίδια ώρα που αυτοί ζουν βαρετά και ασχολούνται μόνο με το πώς θα πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, οι αστυνομικοί την περνούν ζωή και κότα -κυριολεκτικά γαμούν και δέρνουν.

Τα αστυνομικά τμήματα θεωρούνται πια τα πιο καυτά σημεία στον τομέα της διασκέδασης και πολλοί συμπατριώτες μας αναζητούν αφορμές για να περάσουν το κατώφλι τους και να ζήσουν μερικές δυνατές συγκινήσεις, μακριά από τις συμβατικότητες και τους καθωσπρεπισμούς που επιβάλλει η μικροαστική ανατροφή.

Οι νέοι και οι νέες της πατρίδας μας, βλέποντας τα βίντεο που προβλήθηκαν στην τηλεόραση, γοητεύτηκαν από τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει η θητεία στο αστυνομικό σώμα και τώρα αναμένεται οι βάσεις για τις σχολές της Αστυνομίας να εκτιναχθούν στα ύψη.

Το επάγγελμα του αστυνομικού -εκτός από την αίσθηση της εξουσίας- προσφέρει στους φιλόδοξους νέους δωρεάν σεξ, ναρκωτικά και σκυλάδικα, ενώ ταυτόχρονα τους εξασφαλίζει ένα σταθερό εισόδημα αλλά και πολλά extra bonus από τις παρανομίες.

Παράλληλα, η είδηση πως στον κυβερνοχώρο υπάρχουν διαθέσιμα χιλιάδες βίντεο με ακολασίες έκανε γρήγορα το γύρο της χώρας, με αποτέλεσμα να πουληθούν όλοι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και να επιτευχθεί επιτέλους η πολυπόθητη διείσδυση των Ελλήνων στο διαδίκτυο.

Τώρα πια, κάθε νοικοκυριό διαθέτει έναν υπολογιστή για κάθε μέλος της οικογένειας -οι συμπατριώτες μας μιμήθηκαν τους πιο προηγμένους λαούς, εγκατέλειψαν την ξεπερασμένη τηλεόραση και στράφηκαν στις νέες τεχνολογίες, για να απολαύσουν βαρβαρότητες, κανιβαλισμούς και σεξουαλικά όργια.

Η χώρα μας μπήκε, έστω και καθυστερημένα, στον 21ο αιώνα και από ουραγός βρέθηκε στην πρωτοπορία. Με λίγο ψάξιμο θα βρείτε στο διαδίκτυο βίντεο για όλη την οικογένεια, με στριπ σόου σε αστυνομικά τμήματα, βιασμούς κρατουμένων και ατελείωτα μπουνίδια, ενώ για το πιο ψαγμένο κοινό υπάρχουν και βίντεο με σκηνές παιδεραστίας, σαδομαζοχισμού και κοπρολαγνείας.

Αυτές τις μέρες, θραύση ανάμεσα στους Έλληνες χρήστες του διαδικτύου κάνει ένα νέο βίντεο που απεικονίζει δυο ανθυπαστυνόμους να βιάζουν μια έγκυο γουρούνα που είναι στο μήνα της.

Το βίντεο έχει για ηχητική υπόκρουση τον εθνικό ύμνο της Κόστα Ρίκα και καλό θα ήταν να μην αφήσετε τα παιδιά σας να το παρακολουθήσουν μόνα τους, γιατί η μοντέρνα τέχνη ίσως κρύβει παγίδες για τα αθώα μάτια των αμύητων λιλιπούτειων θεατών - μπορεί τα παιδιά να μπερδευτούν, να οδηγηθούν σε λάθος συμπεράσματα και να απομακρυνθούν τόσο από τα ιερά και τα όσια του έθνους μας όσο και από τις πατροπαράδοτες αξίες που κληρονομήσαμε από τους ένδοξους προγόνους μας.

Θραύση κάνουν επίσης τα βίντεο από τις πενταήμερες σχολικές εκδρομές. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ένα βίντεο από την εκδρομή του Α΄ Λυκείου Αγουλινίτσας στη μαγευτική Ρόδο. Πέντε τελειόφοιτοι μαθητές βιάζουν διαδοχικά μια μαστουρωμένη Ρουμάνα στην κοιλάδα με τις πεταλούδες και στη συνέχεια την πετάνε σ' ένα πηγάδι.

Δεύτερο στις προτιμήσεις των χρηστών του διαδικτύου έρχεται το βίντεο από την εκδρομή του Ε΄ Λυκείου Τούμπας στην ειδυλλιακή Κέρκυρα -ύστερα από ένα γερό τσιμπούσι με κοψίδια και κοκορέτσια, καθηγητές και μαθητές επιδίδονται σε ένα τρίωρο ομαδικό ερωτικό όργιο που θέτει σε νέες βάσεις την καταλυτική διαπροσωπική σχέση του μαθητή με τον δάσκαλο και ανατρέπει τα στερεότυπα.

Το διαδίκτυο -σε αντίθεση με την τηλεόραση- σου επιτρέπει να μην είσαι παθητικός θεατής, αλλά να συμμετέχεις ενεργά στις εξελίξεις και να τις διαμορφώνεις, κάνοντας πραγματικότητα τη συμμετοχική δημοκρατία.

Έτσι, μπορείτε κι εσείς με τους φίλους σας ή την οικογένειά σας να γυρίσετε μερικά βίντεο με δολοφονίες, παρτούζες και βιασμούς και να τα «ανεβάσετε» στο διαδίκτυο, ώστε να συνεισφέρετε στο παγκόσμιο πολιτιστικό γίγνεσθαι. Φροντίστε μόνο να είναι πρωτότυπα, για να τραβήξουν το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου που αναζητούν εναγωνίως αυτό το διαφορετικό που θα σπάσει τη μονοτονία της καθημερινότητας.

Οι νέες τεχνολογίες ταιριάζουν πολύ σε εμάς τους Έλληνες, αφού μας επιτρέπουν να διατηρούμε ζωντανή τη ρουφιανιά, που είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό του λαού μας. Με τη βοήθεια του κινητού, τραβήξτε μερικά βίντεο με τη γυναίκα σας ή τη φίλη σας σε προκλητικές πόζες και, αν σας εγκαταλείψει, «ανεβάστε» τα στο διαδίκτυο, για να την εκδικηθείτε. Παράλληλα, μπορείτε να τραβήξετε ενοχοποιητικά βίντεο με όλους τους φίλους σας και τους γνωστούς σας, ώστε να τους έχετε πάντα στο χέρι.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, στο εξωτερικό η τελευταία λέξη της μόδας στο χώρο του διαδικτύου είναι τα βίντεο από νοσοκομεία. Γιατροί και νοσοκόμες διοργανώνουν τρελά πάρτι στην εντατική και χορεύουν έξαλλα δίπλα σε ασθενείς που βρίσκονται σε κώμα, ενώ δεν παραλείπουν να τους βασανίζουν τραβώντας τους τα σωληνάκια και τους καθετήρες.

Η χώρα μας ακολουθεί σιγά σιγά τις εξελίξεις -με λίγη προσπάθεια θα βρείτε στο διαδίκτυο ένα συγκινητικό βίντεο από το Ναυτικό Νοσοκομείο που δείχνει δυο αδερφές νοσοκόμες να κάνουν κλύσμα σε έναν αντιπλοίαρχο, ενώ αυτός τραγουδάει δυνατά το «Είμαι εγώ ο ναύτης του Αιγαίου/ κρεβάτι έχω τα βαθιά νερά/ και για την ένδοξη πατρίδα/ είμαι όλος φλόγα και καρδιά».

Οι άνθρωποι της τηλεόρασης βλέπουν με ανησυχία την ανοδική πορεία του διαδικτύου στη χώρα μας και έχουν τρομοκρατηθεί. Πρωτοφανής ανταγωνισμός επικρατεί ανάμεσα στα ιδιωτικά κανάλια για το ποιο θα εξασφαλίσει πρώτο το βίντεο με την εγχείρηση του Αρχιεπισκόπου, αφού οι υπεύθυνοι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την ποιότητα των γυμνών φωτογραφιών που τράβηξε μια νοσοκόμα κατά τη διάρκεια της εγχείρησης.

Το ιατρικό επιτελείο του Αρεταίειου Νοσοκομείου, σε μια προσπάθεια να πετύχει την υψηλότερη τιμή, προτείνει να διοργανωθεί δημοπρασία για την αγορά του βίντεο, ώστε με τα χρήματα να χτιστεί μια νέα πτέρυγα για παιδιά με μεσογειακή λεξιπενία.

Θα ακολουθήσει τηλεμαραθώνιος στην κλασική διαδρομή, που ξεκινάει από τις τσέπες των φτωχών μικρονοϊκών και καταλήγει στο ξέπλυμα χρημάτων από τους εφοπλιστές. Νενικήκαμεν!


(Αν κάποιος αναγνώστης έχει στην κατοχή του βίντεο από τις εμφανίσεις μου ως go-go boy σε γνωστό κλαμπ της Μυκόνου, τον παρακαλώ θερμά να μην τα διοχετεύσει στο διαδίκτυο, αλλά να επικοινωνήσει αμέσως με το περιοδικό -τα αγοράζω όσο όσο. Ευχαριστώ.)




LiFO