Δευτέρα, Δεκεμβρίου 29, 2008

Γκάου

Σύμφωνα με την ετήσια έρευνα της Public Issue για τους θεσμούς στη χώρα μας, οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται τα κόμματα αλλά εμπιστεύονται την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία – στις δυο πρώτες θέσεις της εμπιστοσύνης των Ελλήνων είναι οι πυροσβέστες και οι μετεωρολόγοι. Οπωσδήποτε, αυτό αποδεικνύει πως οι πολίτες της χώρας μας είναι πολύ μπροστά. Μιας και μας έχουν απογοητεύσει οι πολιτικοί και τα κόμματα, θα μπορούσαμε στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουμε για κυβέρνηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία και στην αντιπολίτευση να είναι η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. (Η συνέχεια εδώ)

Πυροσβέστες και μετεωρολόγοι πρέπει να είναι πολύ χαρούμενοι με τα αποτελέσματα της έρευνας της Public Issue. Από δω και πέρα, οι μανάδες θα λένε στις κόρες τους «Πυροσβέστη να πάρεις, μωρή χαζή! Θα σου καεί μαζί με την Πάρνηθα και θα παίρνεις μια ζωή τη σύνταξή του»!

Αν θέλετε κάποια κοπέλα και δεν σας θέλουν οι δικοί της, να πάτε να γίνετε πυροσβέστες ή μετεωρολόγοι, για να ανεβείτε στην εκτίμησή το
υς. Μόλις μάθουν οι γονείς της κοπέλας πως ξέρετε να κρατάτε τη μάνικα ή ότι γνωρίζετε ποιο βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει τις πρωινές ώρες τη Βόρεια Πελοπόννησο, θα σας αγαπήσουν αμέσως σαν παιδί τους.

Το ραδιόφωνο είναι το μόνο μέσο μαζικής ενημέρωσης που είναι ψηλά στην εμπιστοσύνη των Ελλήνων. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έχει παίξει η παρουσία μου στο ραδιόφωνο τη χρονιά που πέρασε. Όταν θα σταματήσω να κάνω ραδιόφωνο, το ραδιόφωνο θα πέσει πιο χαμηλά και από τις εφημερίδες.