Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2005

Εμείς οι δυο οι φίλοι που τρώμε το σταφύλι



Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στην εκπομπή του «Πρόσωπα» τον δημοφιλή αοιδό Αντώνη Ρέμο. Ο Αντώνης Ρέμος θέλησε να ανοίξει την καρδιά του στον φίλο του δημοσιογράφο, αλλά οι δύο άνδρες πίνουν καφέ κάθε μέρα μαζί, με αποτέλεσμα ο κ. Χατζηνικολάου να ξέρει τα πάντα και να τα λέει σχεδόν όλα μόνος του.


Ο κ. Χατζηνικολάου μας ενημέρωσε, πως η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη για τον τραγουδιστή, επειδή πήγε σαράντα μέρες φαντάρος. Πράγματι το στρατιωτικό του κ. Ρέμου ήταν εφιαλτικό, αν συγκριθεί με αυτό του κ. Χατζηνικολάου, που όπως όλοι θυμόμαστε υπηρέτησε τη θητεία του στο δελτίο ειδήσεων του Mega – ο κ. Χατζηνικολάου είχε την απογευματινή βάρδια και ο κ. Αιμίλιος Λιάτσος βαρούσε πάντα το γερμανικό νούμερο. O κ. Ρέμος επιβεβαίωσε, πως ξεπατώθηκε στο στρατό, γιατί έπρεπε να υπογράφει συνέχεια αυτόγραφα στους άλλους φαντάρους και στους αξιωματικούς, ενώ έπρεπε παράλληλα να μιλάει και με τα κορίτσια τους στο τηλέφωνο και να τα βεβαιώνει πως οι καλοί τους ήταν όντως μαζί του και δεν έτρεχαν με τίποτα ξεκωλιάρες δεξιά κι αριστερά.


Στη συνέχεια ο παρουσιαστής μίλησε για την πικρή γεύση που έμεινε στον τραγουδιστή από τη συνεργασία του με τον Γιώργο Νταλάρα. Ο κ. Νταλάρας εσχάτως μετάνιωσε για τη συνεργασία του με τον κ. Ρέμο, γιατί οι γυναίκες περικύκλωναν τον Αντώνη με λαγνεία και πόθο, ενώ αυτός γρατζούναγε μόνος του την κιθάρα του σε μια γωνία, λες και ήταν μέλος της ορχήστρας. Βέβαια ο κ. Νταλάρας τελευταία τα έχει χάσει εντελώς και δεν ξέρει τι λέει, μιας και είπε πως τα αγόρια γίνονται ντινγκιντάνγκες επειδή βλέπουν τον κ. Λαζόπουλο. Δυστυχώς κανείς δεν βρέθηκε να απαντήσει στον κ. Νταλάρα πως και τα κορίτσια γίνονται λεσβίες, επειδή βλέπουν αυτόν – έτσι σου λένε θα είναι όλοι οι άνδρες, οπότε ας τη βρούμε καλύτερα μεταξύ μας.


Στην πορεία της συνέντευξης μάθαμε, πως οι γονείς του κ. Ρέμου είναι και οι δύο τραγουδιστές. Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είπε, πως μητέρα του είναι η Μαρινέλλα και πατέρας του ο Γιάννης Πάριος, φέρνοντας στο φως μια ερωτική σχέση, που κανείς μας δεν γνώριζε μέχρι σήμερα. Πρόσθεσε ακόμα πως η Μαρινέλλα εκτός από μητέρα του είναι και Παναγία του, πράγμα σύνηθες στη χώρα μας, αφού όλα τα αγόρια πιστεύουν πως οι μανάδες τους είναι Παναγίες και πραγματικά είναι να απορείς ποιες είναι τελικά όλες αυτές οι καραπουτανάρες που συναντάς καθημερινά, αφού εν τω μεταξύ, σχεδόν όλες έχουν καβατζώσει κι από ένα δυό παιδιά. Τέλος πάντων, το καλό είναι πως η καθομιλουμένη εμπλουτίζεται, μιας κι από σήμερα μπορούμε όλοι να βριζόμαστε αναμεταξύ μας με τη φράση «γαμώ τη Μαρινέλλα σου» και να περιμένουμε τη στιγμή που η τηλεόραση θα μας ενημερώσει, πως «δάκρυσε το εικόνισμα της Μαρινέλλας».


Στα βίντεο έβγαιναν διάφοροι που μας έλεγαν πως ο Αντώνης είναι καλό παιδί, με αποκορύφωμα την εμφάνιση του Γιώργου Μαργαρίτη που μας διαβεβαίωσε πως ο Αντώνης είναι ο καπετάνιος της γενιάς του. Ας μην απορεί λοιπόν κανείς μετά, που η γενιά αυτή έχει μπατάρει εντελώς.


Κορυφαία στιγμή της εκπομπής ήταν, όταν ο κ. Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στην πολύκροτη σχέση του τραγουδιστή με τη Ζέτα Μακρυπούλια, την οποία χαρακτήρισε «σημαντική ανερχόμενη ηθοποιό». Περιέργως δεν του ήρθε ο ουρανός στο κεφάλι μ’ αυτό που είπε και συνέχισε λέγοντας, πως όταν έμαθε για το χωρισμό του Αντώνη με τη Ζέτα σφίχτηκε το στομάχι του - προφανώς θα τον είχε πιάσει κόψιμο. Ο κ. Χατζηνικολάου προσφέρθηκε να είναι κουμπάρος, αν το ζευγάρι τα ξαναβρεί και ο Αντώνης Ρέμος κατουρήθηκε από τη χαρά του για τη μεγάλη τιμή που του έγινε.


Τότε ξαφνικά, το «Αθηνών Αρένα», όπου γινόταν το γύρισμα, μετατράπηκε ως δια μαγείας σε εκκλησία και εισήλθε πανηγυρικά η Ζέτα Μακρυπούλια ντυμένη νυφούλα συνοδευόμενη από τον πατέρα της τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Ο Κωνσταντάρας παρέδωσε τη Ζέτα στον Αντώνη, που έμοιαζε εμβρόντητος, και ο παπάς, που ήταν ο Παντελής Ζερβός, άρχισε την τέλεση του μυστηρίου, ενώ οι γονείς του γαμπρού, η Μαρινέλα και ο Πάριος, έκλαιγαν αγκαλιασμένοι με τη μάνα της Ζέτας, την Ελένη Ζαφειρίου και τον οδηγό τους, τον Λαυρέντη Διανέλλο. Άντε και στα δικά σας!



(Αγαπητοί αναγνώστες, εύχομαι Καλά Χριστούγεννα για εσάς και τις οικογένειές σας. Πάντα ήθελα να πάω στις Σεϋχέλλες για Χριστούγεννα – φέτος τελικά μπορώ και να το πραγματοποιήσω. Η γραμματέας μου, η Τζέλα Στασέρα Μιμπούτο, θα λαμβάνει τα μηνύματά σας τις πρωινές ώρες. Παρακαλείστε, να μην χρησιμοποιείτε άσχημες εκφράσεις για άλλους bloggers στα σχόλια του blog – αυτό μπορείτε να το κάνετε σε κάποιο άλλο blog. Ευχαριστώ. )