Σάββατο, Δεκεμβρίου 03, 2005

LifO

Image Hosted by ImageShack.us

Σήμερα κατάφερα να βρω και να διαβάσω το LifO, το νέο free paper του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου. Με χαρά διάβασα στο edito, πως οι υπεύθυνοι της εφημερίδας βρήκαν ταλέντα στα blogs και τους έδωσαν βήμα. Εύχομαι από καρδιάς, σε όλους τους bloggers που συμμετέχουν στο νέο έντυπο, καλή τύχη – για να μην παρεξηγηθώ, δεν γνωρίζω κανέναν απ’ αυτούς.

Το LifO είναι εξαιρετικό - είναι ένα έντυπο που έλειπε από την Αθήνα. Οι συνεργάτες είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλο. Ο Τσαγκαρουσιάνος κατάφερε να εξασφαλίσει και την υπογραφή του καλύτερου ίσως δημοσιογράφου στη χώρα αυτή τη στιγμή – δεν γράφω το όνομά του για να μην ζηλέψουν οι υπόλοιποι.

Θα ήθελα να δω σ’ αυτή τη νέα εφημερίδα κείμενα του Τζίμη Πανούση – το μεγαλύτερο σατιρικό ταλέντο της τελευταίας τριακονταετίας μοιάζει να περιορίζει τη δραστηριότητά του (ηθελημένα άραγε;), σε ζωντανές εμφανίσεις, βιβλία και δίσκους. Μου τη δίνει αφόρητα ώρες-ώρες, αλλά είναι σπουδαίος.

Θα ήθελα να δω ακόμα κείμενα του Μανώλη Ρασούλη και σκίτσα του Στάθη, όπως αυτά στα «33 εικονογραφημένα τραγούδια». Δεν γνωρίζω ποιος έχει τα δικαιώματα των άρθρων της Μαλβίνας της εν τοις ουρανοίς, θα ήθελα όμως να δω κάποια κείμενά της να δημοσιεύονται ξανά τιμής ένεκεν.

Δεν υπάρχει Ζακυνθινός που να μην τον αγαπάω – ο Στάθης Τσαγκαρουσιάνος είναι σταρ. Καλή επιτυχία.