Τετάρτη, Ιανουαρίου 10, 2007

Τα μαλλιά μου κάνω μπούκλες, απολύομαι ψαρούκλες!

Μετά από το παραδικαστικό, το παραδικηγορικό και το παραεκκλησιαστικό σκάνδαλο, ο τόπος συγκλονίζεται από το παραστρατιωτικό σκάνδαλο με τις παράνομες απαλλαγές στράτευσης. Σύμφωνα με παραδημοσιογραφικές παραπληροφορίες, υπήρξαν περιπτώσεις αθλητών, καλλιτεχνών και γόνων επιχειρηματικών οικογενειών που, για να αποφύγουν τη στράτευση έφτασαν στο σημείο να δηλώσουν πως είναι δόκιμοι μοναχοί. Παλαιότερα, αρκετοί νέοι παρουσιάζονταν στα κέντρα κατάταξης ντυμένοι με γυναικεία ρούχα και ψηλοτάκουνα, για να αποφύγουν τη στράτευση. Σήμερα αρκούνται στα ράσα. Προφανώς, στα μάτια της κοινής γνώμης, η ιδιότητα του μοναχού έχει ταυτιστεί πια απόλυτα με αυτή του τραβεστί.

Η χώρα ζει μοναδικές στιγμές και οι δημοσιογράφοι στα παράθυρα τσακώνονται για το ποιος έχει υπηρετήσει πιο πολύ καιρό την πατρίδα. Ο Νίκος Χατζηνικολάου - που υπηρέτησε τη θητεία του στο δελτίο ειδήσεων του Mega - κάλεσε σε μονομαχία τον Γιώργο Τράγκα που συμμετείχε στον πόλεμο της Κορέας.

Οι δυο άνδρες, αφού έδεσαν τα μάτια τους με ένα μαντίλι, διαγωνίστηκαν στο ποιος θα λύσει πιο γρήγορα ένα G3. Νικητής αναδείχτηκε ο Νίκος Κακαουνάκης που είναι από την Κρήτη και ξέρει από καλό λάδι.

Από σήμερα όλοι οι παρουσιαστές θα εμφανίζονται με φόρμες παραλλαγής και δίκοχα ή μπερέδες, ενώ οι καλεσμένοι στα παράθυρα θα φοράνε κράνη για να μην τους πετύχει καμιά αδέσποτη σφαίρα και τους ανοίξει την καρκάλα στα δυο.

Πεσμένο παρουσιάστηκε το δελτίο του Mega μιας και το τηλεοπτικό κοινό του γύρισε την πλάτη επειδή η Όλγα Τρέμη απέφυγε να υπηρετήσει τη θητεία της στο Πυροβολικό επικαλούμενη μόνιμη δυσκοιλιότητα.

Παράλληλα αποκαλύφτηκε πως ο ΑΝΤ1 απομάκρυνε πριν λίγους μήνες την Έλλη Στάη επειδή κατά τη διάρκεια της θητείας της στο υποβρύχιο «Παπανικολής» διατηρούσε σχέση μ’ ένα τουρκικό σκυλόψαρο.

Η Λιάνα Κανέλλη δήλωσε πως δεν υπηρέτησε στα Ο.Υ.Κ. γιατί είναι αντιρρησίας συνείδησης –και όχι μόνο- και γι’ αυτό καπνίζει Marlboro. Ο Νίκος Ευαγγελάτος στην εκπομπή «Αποδείξεις» αποκάλυψε πως στην αγορά κυκλοφορούν ληγμένα τρελόχαρτα που, αν τα φας, βλέπεις το Χριστό φαντάρο.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σίμος Κεδίκογλου κατήγγειλε πως αυτός υπηρέτησε τη θητεία του στο Παρίσι -που είναι πιο μακριά κι απ΄ το Διδυμότειχο μπλουζ- και ζήτησε χρηματική αποζημίωση για τα χρήματα που του έφυγαν στα καζίνο, τις καμπαρετζούδες και τις τροτέζες.

Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο αύξησης της στρατιωτικής θητείας για να αναθερμανθεί η αγορά απαλλαγών στράτευσης και να ανέβουν οι τιμές. Οπωσδήποτε, αλλιώς πληρώνει ο εφοπλιστής για να μην πάει ο γιόκας του φαντάρος για 18 μήνες κι αλλιώς για 20.

Παράλληλα, η κυβέρνηση εξετάζει το εναλλακτικό σενάριο απαλλαγής από τη στρατιωτική θητεία όλων των Ελλήνων πολιτών και την υποχρεωτική στράτευση των αλλοδαπών.

Οι αλλοδαποί θα υπηρετούν δέκα χρόνια στον ελληνικό στρατό και, αν καταφέρουν να περάσουν και τη διαβολοβδομάδα, θα τους δίνεται η ελληνική υπηκοότητα και το δικαίωμα να κρατάνε τη σημαία στην παρέλαση των αρμάτων του βασιλιά Καρνάβαλου.

Αν επικρατήσει αυτό το σενάριο, δεν πρόκειται να μείνει αλλοδαπός ούτε για δείγμα – θα την πουλέψουν όλοι γι’ αλλού και θα μείνουμε πάλι αναμεταξύ μας όπως τα χρυσά χρόνια της επταετίας, όταν Στρατός, Λαός και Εκκλησία ενωμένοι φτιάξαμε τη μεγάλη Ελλάδα.

Ζήτω η Επανάσταση της 21ης Απριλίου! Ζήτω ο Στρατός! Ζήτω ο μεταμοντέρνος νεοφασισμός!


Το γλυκό πουλί της χούντας