Τρίτη, Φεβρουαρίου 14, 2006

Άγιε Δημήτρη μου! (κάνε κάτι σε παρακαλώ)

Image Hosted by ImageShack.us


Μ
ε συνέντευξή του στην «Ελευθεροτυπία» της Δευτέρας, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ανήγγειλε την κάθοδό του στον Δήμο της Θεσσαλονίκης.Ο κ. Καρατζαφέρης ξεκαθάρισε πως θα πάει στο Δήμο με σαφές σχέδιο και πως δεν θα ασχοληθεί με τις ζαρντινιέρες, οι οποίες μάλλον τη γλίτωσαν, αφού όπως φαίνεται είναι οι μόνες που θα παραμείνουν στη θέση τους, αν ο κ. Καρατζαφέρης εκλεγεί δήμαρχος.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε πως θα μεταφέρει το αεροδρόμιο στην άλλη πλευρά της πόλης, χωρίς όμως να αποκλείει το ενδεχόμενο να μεταφέρει την πόλη από την άλλη πλευρά του αεροδρομίου. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είναι ανοικτός στο να παραχωρηθεί ο Λευκός Πύργος στην Αθήνα, μόνο όμως στην περίπτωση που στα ανταλλάγματα περιλαμβάνονται ο Ριβάλντο και το Πεδίο του Άρεως.

Αν τελικά αλλάξει θέση το αεροδρόμιο και όχι η πόλη, ο κ. Καρατζαφέρης θα μεταφέρει στο παλιό αεροδρόμιο τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στη θέση της Έκθεσης θα μεταφερθεί η πλατεία Αριστοτέλους. Στη θέση της πλατείας Αριστοτέλους θα μεταφερθεί το γήπεδο του ΠΑΟΚ και στη θέση του γηπέδου του ΠΑΟΚ θα μεταφερθεί η φυλακή του Γεντί Κουλέ, στη θέση της οποίας θα μεταφερθεί το γήπεδο του Άρη, στη θέση του οποίου θα κτιστεί ένα τεράστιο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που θα φαίνεται από το φεγγάρι αλλά και από τα Σκόπια.

Ο κ. Καρατζαφέρης σχεδιάζει ακόμα τη μετατροπή της Τσιμισκή και της Εγνατίας σε ποτάμια, ενώ παράλληλα θα δώσει στους ταξιτζήδες άδεια γόνδολας. Η παραλιακή λεωφόρος Νίκης θα βυθιστεί και το κύμα θα σκάει στις εισόδους των πολυκατοικιών, πλημμυρίζοντας τα υπόγεια. Παράλληλα θα καταργηθεί εντελώς το αποχετευτικό σύστημα της Θεσσαλονίκης, ώστε όλοι οι υπόνομοι να καταλήγουν στη θάλασσα και η σκατίλα να δίνει ένα βενετσιάνικο χρώμα στην πόλη.

Στα σχέδια του προέδρου του ΛΑΟΣ περιλαμβάνεται ακόμα η ένωση του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή σε ένα σωματείο που θα ονομάζεται «Άγιος Δημήτριος». Οι παίκτες θα φορούν στολή Μακεδονομάχου με έμβλημα τη μπουγάτσα και ύμνος της ομάδας θα είναι το «Αθήνα γαμημένη ο Άη Δημήτρης δεν πεθαίνει».

Ο κ. Καρατζαφέρης αποκάλυψε και τις πιθανές υποψηφιότητες του ΛΑΟΣ σε άλλες μεγάλες πόλεις. Στον Πειραιά υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Μποτίνος, στην Αθήνα ο Δεληκάρης και στην Πάτρα ο Γιούτσος, ενώ το σύστημα που θα ακολουθηθεί θα είναι το κλασσικό 4-3-3 με τα δυο εξτρέμ να παίζουν πάνω στη γραμμή.


Sportdog