Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23, 2006

Είμαστε όλοι Γαλέρες (Karatzaferis Horror Show)



Ο κ.Σπύρος Καρατζαφέρης κατέθεσε αγωγή σύμφωνα με την οποία ζητάει 500.000 ευρώ από το πολιτικό και σατιρικό περιοδικό «Γαλέρα» - μάλλον τόσα του λείπουν μετά την παραίτησή του από τον ΑΝΤ1. Ο Νέστορας της ελληνικής δημοσιογραφίας θίχτηκε από την ανωτέρω εικόνα και τη λεζάντα που τη συνόδευε (Γαλέρα, τεύχος Φεβρουαρίου, σελ 91). Ο κ. Καρατζαφέρης στην αγωγή του αναφέρει πως το δημοσίευμα τον παρουσιάζει ως ομοφυλόφιλο. Ομοφυλόφιλο δεν νομίζω, αλλά υδροκέφαλο σίγουρα. Πάντως η φωτογραφία τον κολακεύει.

Η ανωτέρω φωτογραφία είναι από την ελληνική παράσταση του "Rocky Horror Show". Ο κ. Πασχάλης Τσαρούχας και η κ. Θεοφανία Παπαθωμά δεν έχουν καταθέσει ακόμα αγωγές εναντίον της «Γαλέρας». Μάλλον δεν τους ενοχλεί η δημοσίευση φωτογραφίας τους με τον κ. Σπύρο Καρατζαφέρη.

Αγαπητοί συν – ιστολόγοι , οι αγωγές εναντίον των δημοσιογράφων και των εντύπων πέφτουν βροχή στην Ελλάδα. Τώρα ένας δημοσιογράφος κάνει μήνυση σε συναδέλφους του. Νομίζω πως η ουσία του θέματος μας αφορά άμεσα. Εμείς τι θα κάνουμε γι’ αυτό;

Σχετική συζήτηση στο περιοδικό "Γαλέρα" - εδώ.